Geçmiş olsun kızlar bir arkadaş zaten kandırılmış
Gucci parfümü almış ve yazmış sayfasına "pek kalıcı değil,tazelemek lazım herhalde diye"
bende guccinin parfümleri var. Ve onlarda öyle kalıcılık varki hiç bir parfümde yoktur.1 fıs sıkarsın onu duşla anca çıkarırsın teninden..
öyle kalıcıdır Gucci parfümler ...
yaxık olmuş alan arkadaşa.bildiğimiz çakmayı almış...
arkadaşlar miroskaa nickli arkadaştan güneş gözlüğü aldım.camları öyle çizikki kullanılacak gibi değil.faturası olduğunu söylemişti satarken.sonra bulamadım falan deyip geçiştirdi.memnun kalmassan geri iade alırım dedi.bende kullanılamayacak durumda olduğunu iade etmek istediğimi söyledim.hesap no verdim.üstünden epey zaman geçti.parayı yatırmadı.whatsapta beni engellemiş sanırım numaram değişti.akşam ararım dedi.kaç gün geçti aradığı falan yok.hiç tavsiye etmiyorum.paramıda helal etmiyorum
Ben ondan fotograf makinesi almayı düşünüyordum ama nedense bana hiç güven vermedi..o yüzden vazgeçtim..3 kuruş fazla verir mağazadan faturası ile alırım diye düşündüm...Sizin adınıza da çok üzüldüm..Çok ayıp şeyler bunlar..3 kuruş için insanları kandırmaya çalışıyorlar..boşver canım Allah ondan fazla fazla çıkarır zaten..Hiç uğraşıp iyice sinirlerini germe...
aynen öyle bencede sakın almayın sözünün arkasında durmuyor.begenmessen yolla iade alırım.diyor satana kadar.hesap no falan aldı öyle oyalıyor beni .sakın almayın dürüst değil
Şaşırdım bunları okuyuncaMiroskaa'dan elbise ve eyeliner almıştım, dün aldım kargom elbise güzel bir kusuru yok eyeliner de güzel :/ saimeari üzüldüm sizin adınıza, umarım arkadaş hatasını anlayıp iade kabul eder eğer gözlük gerçekten kullanılmayacak durumdaysa...
1 ay oldu sanırım.bugün yarın parayı iade edeceğim diyor oyalıyor..ses soluk yok.nasıl vicdanı rahat ediyor anlamıyorum
Arkadaşlar bir de şöyle bir durum var gerçekten insanlar kandırılabiliyor mesela benim başıma da geldi orjinal diye aldığım gözlük sahte çıktı hem de neredeyse aynı parayı vermiştim 20-30 lira düşüktü birebir aynı hiçbir fark yok sonra numaraya baktırdık farklı modelin numarası çıktı ordan çalıp basmışlar insan bazen gerçekten madur olabiliyor orjinal diye alıp sahte çıkabiliyor. ama araştırmak orjinalleriyle karşılaştırmak gerekiyor baktın farklılık var diretmek saçma tabiki herkesin başına gelebilir çirkinleşmemek lazım afterdark moon arkadaşım uyanıklılığından dolayı tebrik ederimbu arada gucci gerçekten aşırı kalıcı bir koku gün içinde 2 kez sıksan yanından geçilmez .
Yok canım dışarıdan aldım ama orjinal sanıp aldığım için burda satacak olsaydım orjinal diyecektim araştırmak lazım aldığın eşyanın orjinalliğini onu anlatmaya çalıştım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
TövbeeeeeeAdamın biri hemde Avukat topik açmış buraya sütyen arıyorum diye..Milletten sütyenlerinin resmini istiyormuş..Aman Allah'ım ya güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım kaldım...Ne manyaklar var ya
Buranın yöneticilerini de tebrik ederim nasıl yakalamışlar
Benim de dilim ne kelimeler denmeye gidiyor ama susuyom sadece
Adamın biri hemde Avukat topik açmış buraya sütyen arıyorum diye..Milletten sütyenlerinin resmini istiyormuş..Aman Allah'ım ya güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım kaldım...Ne manyaklar var ya
Buranın yöneticilerini de tebrik ederim nasıl yakalamışlar
Teeeeee bisolukta foto koymştu haha😀
Şaka bir yana kişilik bozukluğu var bence o insanda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabah sabah nasıl yani oldumolaya bak sen ya
Bu topiği ,yöneticileri için bu kadar çok seviyorum
Yanlız kızlar dikkat edelim iletişim bilgilerimizi kullanırken
Aynen canm doğru valla bide beğendim tel no yolla alicam dese insan yollar sonra al basina belayi:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.