- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
bence de. kıza parasını yatırdığı tableti bile bozuk yollamış, kargo gelmez ama gelse de ordayken kontrol edin çöpse geri yollayın kendi çöpünün parasını kendi ödesin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şuan ptt deymiş numaramı istedi bakalım yollıcakmı yollarsa burdan yazarım iyi veya kötü kaç güne elime ulaşır bana bir telefon verdi aramadım bile doğrumu acaba
İnatla güzel birşeyler yollayıp güven kazanmaya çalışacak azcık düşünün kendini ak çıkarmak için elbet girişimde bulunacaktır sizi memn edip gökçe hakkndaki düşüncelerinizi silecek
Akıllı kadn......
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şöyle bir şey var kendini akçıkarmak için bedava bana niye bir şey yollasın valla ben doğruları söylerim bayan değil diyen arkadaşlara sesi güzel bir bayandı valla gökçeyi tanımam etmem o nerde ben nerdeyim ben savunmuyorum ama hakkınıda yemem
O gün topik açtığında diyecektim..Mağdur ettiklerin yetmedimi..Ama sustum..sadece yöneticiye şikayet ettim topiğini..daha fazla insan mağdur olmasın diye..Bundan hiç birşey gelmez..Bak kaç gündür yok ortalarda..Hatun saygısılıkta tavan yapmış..Ne denir ki onun gibisine...
Burdaki herşeyi okuduğu halde kargo takip no yayınlandığından beri girmiyor topiğe
ziyaretçi olarak okuyor çıkıyor yeni kurbanlarınada özelden cevap veriyor
yeniyeni taşlar yerine oturuyor demek burda konu açtıgım gün bana yanlış isim yazmışım de ne olur diye mesaj atmasının sebebide ürünler gelince ne rezalet olduğunu öğrendiğimde gelip burda yazcagmı bildiği için bana tuzak kurmak istedi.
iyiki insiyatıf kullanıp yazmamışım
annem geldi oo dedi gelmiş sonıunda çaydanlığın bi çay demlede içelim dedim içinde su durursa içeriz dibi delik
oğlum koşa koşa yanıma geldi anne kargo gelmiş tabletim nerde dedim oğlum bozuk yollamışlar o bile dedi ne vicdansız insanlar var haram olsun diye
küçücük çocugun bile hakkına girdi ahını aldı
Burdaki herşeyi okuduğu halde kargo takip no yayınlandığından beri girmiyor topiğe
ziyaretçi olarak okuyor çıkıyor yeni kurbanlarınada özelden cevap veriyor
yeniyeni taşlar yerine oturuyor demek burda konu açtıgım gün bana yanlış isim yazmışım de ne olur diye mesaj atmasının sebebide ürünler gelince ne rezalet olduğunu öğrendiğimde gelip burda yazcagmı bildiği için bana tuzak kurmak istedi.
iyiki insiyatıf kullanıp yazmamışım
annem geldi oo dedi gelmiş sonıunda çaydanlığın bi çay demlede içelim dedim içinde su durursa içeriz dibi delik
oğlum koşa koşa yanıma geldi anne kargo gelmiş tabletim nerde dedim oğlum bozuk yollamışlar o bile dedi ne vicdansız insanlar var haram olsun diye
küçücük çocugun bile hakkına girdi ahını aldı
gunes senle daha fazla polemige girmicem tamam sen haklisin ben haksizim yalniz ozel numarami biliyosun benim urunlerim gonderdigimde saglamdi buna da ok ..senden hesap numarani istiyorum bana telden at ya da ara ama ver..cuma gunu ogleden sonra parani yatiricam urunleri geri de istemiyorum bunu da bil yeter ki konu artik uzamasin ..ikincisi ben kimseye sirinlik olsun hakli cikmak icin bedava urun gondermedim bugun 4 kisiye ucretsiz urun gonderdim ve sadece kargo ucreti odeyerek sahip olacaklar yarin 5 kisiye daha gondericem ve urunler gittiginde cop mu degil mi elbet yazacaklar..daha sonrasinda uyeligimi kapattiricam yani kimseye bi sey satip almayacagim meraklanmayin..simdi bana bi sekilde ulas ve hsp numarani yolla eger ki cuma gunu aksamustune kadar yatmazsa paran hakkimda yasal islem baslatabilirsiniz o zmn tc kimligimi de veririm merak etme simdi iyi aksamlar ..bekliyorum
benim anlamadigim kadinlar klubunun adminlerinin neden hic bir sey yapmadigi? sonucta paranin oldugu her yerde maalesef boyle olaylarda olacaktir. biz uzak duruyoruz, siz sorunlarinizi cozun, bizi baglamaz olayi garip dogrusu. bunun yerine isi ciddiye alsalar, uyarilarda bulunsalar sanirsam 3 kurus icin insanlarda dolandiricilik yapmakdan vazgecmeseler de korkabilirler.
Bit pazarı zaten sıkı takip altında, başka nasıl işi ciddiye alabilirler ki?
Alışverişleriden herkes elbet kendi sorumlu..Sonuçta burası ticarethane değil, kadın forum sitesi.
evet kadin forum sitesi ancak ticari bir ise- alim satima izin vererek bu olaya katiliyor zaten. sikayet edilen kisilerin uyelikleri silinebilir ve ip banlanabilir. alisveris yapanlardan kimlige dair bilgiler istenebilir.
bilemiyorum, beyin firtinasi yapmak lazim. ama boyle uzaktan bakmak pek olmuyor.