Memnuniyetsizlik Topiği

Abla çok üzüldüm yaaa ! inanmıyorum alay eder gibi yazık günah ya, o parayı Allah çıkarır ama ondan ilahi adalet denen bir şey var.. Allah korkusu yok demekki, ben mesela takas yaptığım nbor arkadaşa 2 krem yollamıştım tarihi martta geçmiş görmemişim nasıl üzgünüm. İlk fırsatta yeni 2 tane krem alıp yollicam ona burdan bu vesileyle özür de dilerim kendisinden

Bu kadına adli yaptırım uygulanmalı, kaç tane şikayeti çıktı kaç tane vukuatı oldu Allah'ından bulsun ya inanın ne diyeceğimi şaşırmış vaziyetteyim.

aynen ablacım çok kişinin başını belaya sokcak bu kadın ya bari insan birisini düzgün yollar 15 tl de kargo parası verdim çöplerine
zaten ürünleri geçtim mesajları herşeyi elimde sırf hakaretten tazminat davası açsam kazanırım

Ben de valla bana neler dedi yazıyo önceki sayfalarda, bir de özelden ettiği hakaretler var screenshotslar hepsi duruyor elimde..
Ablacım aslında buradan eylül166 nickli üye vardı o bir yerlere başvuracaktı onun da parasını yatırmamış sanırım. Sen bence onla bir irtibata geç ne yapılabilir acaba hukuki olarak. İnsan dolandırmak bu kadar kolay olmamalı..

evet oda gökçe magdurlarındandı 6 aydır odememıs kızın parasını yazık bi bakayım cnm

evet oda gökçe magdurlarındandı 6 aydır odememıs kızın parasını yazık bi bakayım cnm

yas bende gökçe25 ten bir şeyler aldım daha doğrusu kargosunu ödeyene göndercem dedi şimdi özelden msj atıyorum cvp falan yok konuyu da kapatmış Allahtan para ile bir şey almamışım

yas bende gökçe25 ten bir şeyler aldım daha doğrusu kargosunu ödeyene göndercem dedi şimdi özelden msj atıyorum cvp falan yok konuyu da kapatmış Allahtan para ile bir şey almamışım

Zaten o bedava birşey vermicektş sırf bunların üstünü örtmek için yaptı allah aşkına kim verir bedava gider pttlerde uğraşır
O yaptğn temizlemek için yaptı zaten sonra kayboldu giitti
Neyseki para vermedin allahtan canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aman diyim adresinizi bile vermeniz tehlikeli bu kadına
sen diyorsunya özelden mesaj atıyorum diye ben yuzlerce mesaj attım özelden nerde mesajya dedi ben niye görmedim hepside gonderilen klasorumde kayıtlı.telefonunu arardım engelledi beni herkese öyle bozuk telefonum dedi(sadece hakaret ediceği zaman açıyo engelleri)
whatsapp tan onlarca mesaj attım hergün girip okudu cvp yazmadı
yolladığı çöplere hiç değinmiyorum bile

Son düzenleme:

az önce bana msj yollamış özelden kargoya yarın vercem diye merak etmeyin dolandırılmıyorsunuz diye napcam ben şimdi güveneyimmi güvenmeyimmi bilemedim

az önce bana msj yollamış özelden kargoya yarın vercem diye merak etmeyin dolandırılmıyorsunuz diye napcam ben şimdi güveneyimmi güvenmeyimmi bilemedim

banada onlarca mesaj attı ben dolandırı değilim ne olur sil yanlış isim vermişim de kk diye ama gördünüz ne olduğunu
gökçe25 bu saatten sonra ağzıyla kuşta tutsa benim için bariz dolandırıcıdırrr hergün söylicem

Bu kadar kişinin ahını almış, bu kadar kişye yanlış yapmış birinden -bedava da olsa- ürün almayın derim.. Tabi ki yine sizin şahsi fikriniz. Şahsen ben bu kişiyi reelde tanısam yüzüne bakmaya bile tenezzül etmezdim..

Sana katılıyorm nutellacım aynen öylee çok doğru yazmşssn

Doğruya doğru ablacım o kadar kişi mağdur olmuş ki yazık.

Ki burada ilk insanları inandırdı sonra gunessele gelen ürünler herşyi kanıtladı
Bir değil 2 kişi magdur kanıtlar ortada kimseyi yanıtmasın artk
Neden özel msjda yalnş isim vermsim de derki insan düşünürücü çok yani

Aynen bu kadına kesinlikle yasal bi yaptırım uygulanmalı
Sonuçta buradan bihaber olan insanlar var burada yazılanları okumayıp yine o kişiyle alışveriş yapabilirler
Herşeyi geçtim parası ödenmeyen, dolandırılan kaç insan var
Hakaret yiyenler..-ben de dahil-
Kanıtlar her şey ortada hala kendini aklamaya çalışıyordu.. komik..

o gün sinirle okumamıstım mesajlarını dıkkatlı şimdi okuyorumda bu kadar soğukkanlı olur bi dolandırıcı ancaak
3 lira verip kutu aldım yazmış burdaki kadınlar gibi poşete sarıp koymamış katkat sarmış
hey Allahım ya ayakkabı kutusana koymuş sarı mutfak bezinin içinede bozuk tableti yollamış
haram zıkkım olsunmuş bana çay makinasıda tablette utancakmışım insanlığımdanda not bile yazmış hediye bile yollamış .öyle demiş mesajda konu actıgım gun.evet utanıyorum ama herkesi insan yerine koyduğum için kendimden utanıyorum gökçe25 dolandırıcısı

sanırım burda yazılanları takp ediyor çünkü benim burda yazdıklarınmı özelden cvplıyor valla bana çok farklı davranıyor peki bana ücretsiz ürün yollasa nolurki en fazla bilemedim sadece ürünün kargo parasını öderim heralde başka nolabilir

banada bedava göndercem dedi bugün kargoya vermişmi bilmem ama benim bile para ödememiş olmama rağmn içime sinmedi bana özelden birşeyler yaazdı ama ben kargoyu alcam parasını yani kargo parasını vercem başka ne yapabilirki sonuçta bana ürünleri para ile yollamıcakki banada bir fikir lütfen

Bu bayanın ne olduğu ortada..Kargo gelmez beklemeyeyin..gelsede içinde çöp çıkar eminim..

Bu bayanın ne olduğu ortada..Kargo gelmez beklemeyeyin..gelsede içinde çöp çıkar eminim..

bence de. kıza parasını yatırdığı tableti bile bozuk yollamış, kargo gelmez ama gelse de ordayken kontrol edin çöpse geri yollayın kendi çöpünün parasını kendi ödesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şuan ptt deymiş numaramı istedi bakalım yollıcakmı yollarsa burdan yazarım iyi veya kötü kaç güne elime ulaşır bana bir telefon verdi aramadım bile doğrumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…