memnun kalmadığınız bir ürünü yazınız.

ben de daha yeni arow dan bi ayakkabı aldım :eek:klava:
güya tam ortopedik.

eternity teflon seti bir dünya para saydık kulpları elimde kalıyor.daha 1 sene bile olmadı alalı

ben de eternitynin setini almıştım. bir kez kulbu kırıldı aldığım yerde yaptılar. sadece bir tane tenceremi kullandım ve metal bir şey sokmadığım halde 6 ayda çizildi. tencerem 5 aydır serviste yenisinin gelmesini bekliyorum.

hangi ürünle probleminiz varsa sikayetvar.coma bildirin 2 gün içinde ürünün alındığı firmadan arıyorlar.

arçelik klimadan memnun değilim performansı çok düşük ayrıca phılıps epilasyon aletinden memnun değilim

hanımlar ben bu konuyu açtığımda bu kadar yazı yazacağınızı tahmin etmezdim.benimde bir çok memnun kalmadığım ürün var tabi özellikle de çin malları mesela piremier blendır ve tost makinesi çok dandik,arçelik robot ta hemen bozuldu.beko mikrodalga fırın zamanla ısıtması gidiyor yani önceleri 1 dakkada ısıttığını artık 3 dakka da bile ısıtmıyor.birde boch kombi sanki evde 80 li yılların buzdolabı motoru var gibi ses çıkarıyor.benim bahsedeceğim konu şu ki özellikle çin mallarına dikkat.bu saydığım bütün ürünler çin de yapılıyor.5 sene boyunca kullandığım ketıl en sonun da kırıldığı için atmak zorunda kaldığım orjinal fıransız malı tefal iyi diye gittim 60 ytl ye tekrar aldım eve geldim altında çin malı yazıyor.ya inanabiliyormusunuz tefal bile çine yaptırıyor.şu anda ülkemizde (arnica ve arzum %100 türk malı) olan ürünler dışında hepsi çine yaptırıyormuş.düşünün en eski marka olan sonny yi japonya bile artık çine yaptırıyor.ben iyidir diye dizüstü bilgisayar aldım teknosadan 1 hafta içinde geri verdim.casper kullanıyorum.yine de memnun değilim.yada çok kısmetsizim...

hangi ürünle probleminiz varsa sikayetvar.coma bildirin 2 gün içinde ürünün alındığı firmadan arıyorlar.[/QUOTE]
KATILIYORUM...

AYNI FİKİRDEYİM AVON A BENDE ALDANDIM VE BİRSÜRÜ ÜRÜN ALDIM BAŞLAMADAN BIRAKTIM yararından çok zararı var elde baharatçıdan alıp yapsak daha ucuza mal ederiz.bu arada baktım da yazıların %40 ı avon ürünleri...

arçelik televizyon var bende ekranı kayıyor.ben ekranı kaymayan arçelik televizyonu olan görmedim.

benim bütün beyaz eşyalarım ariston hiç birinden memnun değilim çevremdeki kişilerde aynı birde geçen gün markette görüpte aldığım domestos sıfır kireçten hiç memnun kalmadım nedeni ise ben yeni taşındım tuvaletim çok pisti kireçlenmişti her tarafı,üstünde sıfır kireç yazınca bende hemen atladım tabi eve gelince hemen döktüm tuvaletim pespembe oldu allahtan iki renk vardı biri pembe diğeri yeşildi ben pembe olanı almışım biraz bekledim yıkıyorum yıkıyorum çıkmıyor kireçlerde aynı kaldı çıkmadı pembe tuvaletim oldu eşim her girdiğinde bana kızıyor çamaşır suyu bile çıkarmadı rengini ya yeşil alsaydım her girdiğimde midem bulanırdı napcağımı bilmiyorum sakın üstündeki yazısına aldanıpta almayın

OHT Peptit 3 göz kremi ve menlendiricisi. Güya Nükhet Duru'nun mucize kremi. alakası yok. tamamen faso fiso bir ürün. Güzellik uzmanım hemen çöpe atmamı önermişti. Amerikan malı. Bıraksınlar kozmetik ürünlerini Fransa yapsın.

Ben de İstikbalin Merit Koltuk Takımından memnun değilim hanımlar.Alalı bir sene anca oldu üçlü koltuğumun süngerleri yıllardır üzerinde oturulmuş gibi. kumaşıda bollaştı. Sinir oluyorum her gürdüğümde:eek:klava:

beko ç.makinam,beko bulaşık makinamam hiç memnun değilim bos almayı düşünüyorum ileride
oriflame nin hiç bir ürününden memnunm kalmadım.parfümlerii hiç kalıcı değil sıkıyosun 5 dak sonra hiç koku yok.ve diyer ürünlerindede memnun kalmadım sivilce yaptı.birde inci den ayakkabı aldım klasik hiç rahat değil bayramda giydim anamı ağlattı.ayaklarım resmen uyuştu yürüyemedim.allahtan yedek almıştım.

Sıemens marka buzdolabımdan hiç memnun değilim. Bir daha kapımdan içeri giremez. en kısa zamanda değiştirilecektir. Nerde o eski buzdolapları, annemler 24 yıl kullanmışlardı buzdolaplarını benimki şunun şurası 5 yıllık ve her yıl bir sorun çıkardı başımıza.

benimde arçelik bulaşık makinem var tüm cam ürünlerini çiziyor ve bulanık çıkarıyor bana iyi bir marka önerirmisiniz ayrıca makinemden bazen bardak diplerinde kirler olduğu gibi kalıyor

bende şampuanım gliss ten memnun değilim, saclarımı o kadar cok doktu ki

kozmetikte loreal pure zone kullandm cildim pul pul olup döküldü resmen cildiyeye gitmek zorunda kaldım yüüzm mahwoldu..ayrıca avondan hiç memnun kaldığımı hatırlamıorum. kıyafette ise diesel ayakkabı bakımından berbat,bi ton para werip aldığım ayakkbının önü 1 haftada açıldı we değiştirmediler :eek:klava:

benimde arçelik bulaşık makinem var tüm cam ürünlerini çiziyor ve bulanık çıkarıyor bana iyi bir marka önerirmisiniz ayrıca makinemden bazen bardak diplerinde kirler olduğu gibi kalıyor

Aynı sorunu aynı makinede bizde yaşıyorduk mutlaka makinanın tuz haznesini dolu tut,ayrıca biz deterjanı da değiştirdik şimdilik sorun yok.hazır tabletlerden kullanıyoruz

arzumun 3 lü blender seti.aletlerin takıldığı yer kırıldı.şimdi 3üde taklımıyo çok basitmiş.garantisi olduğu halde servis yapmadı para istedi bende yaptırmadım.
felix saç kurutma makinası daha 1 dk çalışmadan yandı.

avonun rujları ve rimellerinden hiç memnun değilim ayrıca göz altı jelide yağ bezesi yapıyor

X