- 3 Şubat 2011
- 286
- 146
- 323
- Konu Sahibi nemutlubana
-
Tatlım maşallah, süper, çok sevindim
Benim durumum şöyle, artık keyfini sürmeye başladım, arada aynaların önünden gayri ihtiyari geçerken birden hoşuma gidip geri dönüp tekrar bakıyorum, biliyorum ki görünen şey sünger değil. Bu çok güzel bir duygu. Daha geçen sene giydiğim hatta giyemediğim, içini doldurmak için binbir hile yaptığım bikinileri deneyip duruyorum. Her seferinde binbir nazar bozuyorum. Frısat buldukça masajlarımı yapıyorum. İzler şimdiden silikleşmeye başladı. Yumuşama başladı, daha da yumuşayacaklar inşallah. Özetle çok şükür çilekcim çok şükür
Yarın doktor civanımıza gidiyorum, bakalım ne diyecek.
Bugün tam 6. haftadönümüm
Tatlım maşallah, süper, çok sevindim
Benim durumum şöyle, artık keyfini sürmeye başladım, arada aynaların önünden gayri ihtiyari geçerken birden hoşuma gidip geri dönüp tekrar bakıyorum, biliyorum ki görünen şey sünger değil. Bu çok güzel bir duygu. Daha geçen sene giydiğim hatta giyemediğim, içini doldurmak için binbir hile yaptığım bikinileri deneyip duruyorum. Her seferinde binbir nazar bozuyorum. Frısat buldukça masajlarımı yapıyorum. İzler şimdiden silikleşmeye başladı. Yumuşama başladı, daha da yumuşayacaklar inşallah. Özetle çok şükür çilekcim çok şükür
Yarın doktor civanımıza gidiyorum, bakalım ne diyecek.
Bugün tam 6. haftadönümüm
o bikini olayı bende de var, çıkarıp çıkarıp deniyorum sürekli..hatta biran önce yeni sezon çıksın istiyorummm :)
maşallah canım iyi olmana çooook sevindim, yaza kadar şekilleri baya oturmuş olacak çok mutluyum o yüzden
doktorumuza da çok selam söyle kendisine çooooook iyi baksin hihih
ne güzel haberler bunlar çok sevindim canım bu mutluluğu fazlasıyla hakettik :)
Kızlar yılların sonunda ameliyat günü aldım en sonunda,ama şu büyüklük olayı karışık o sütyenle hiç bir şey anlamadım ben,nasıl çıkacağız işin içinden 250 cc dedi barış bey ama küçük değil mi sizce..:Gerçi en güzelini yapar eminim de ben de bir anlasam ne kadar büyüyeceğini..
Var mı fikri olanNatrellle konan arkadaslar dan yardım rıca edıyorum,en basta ne mutlucum senden
kızlar ben en çok mentor markayı duyduğum için siteden kafama en çok o yatkın yalnız natrelle yi de merak etmiyor değilim ama marka farklı olduğu için ölçüleri nasıl etkiliyo bilmiyorum yani mentor da 250-300-325-400 vs damla yuvarlak hepsinin aşağı yukarı nasıl durduğunu arkadaşlar sağolsun gördük ama mesela natrelle de 250 vaya 320 nasıl mentordan çok farklı mı boyut olarak bilmiyorum bi de natrelle de modeller farklı isimle telaffuz ediliyo biraz karışık gibi geldi örn; 510x .... 250 modeli vs gibi bilgim yok kusura bakmayın ama NATERLLE protez kullanılan arkadaşlar protezleri hakkında bana biraz bilgi verebilirler mi yumuşaklığı ölçü vs... şimdiden teşekkürler......... (sadece mentora saplanıp kalmak istemiyorum bilgim olsun ki seçim yapabiliyim istiyorum Nagor da var dimi bi dee :26: )
Canım markadan önce protezlerin içindeki maddelerin özelliklerini anlamak gerektiğini düşünüyorum. İçi su dolu protezler çok tercih edilmiyor genelde jel protezler tercih ediliyor, jel protezler de yumuşaklıklarına göre çeşitlere ayrılıyor. Koheziv jel içerikli protezler sertliğe göre koheziv 1,2,3 şeklinde seviyelendiriliyor. Ben dual jel protezi tercih ettim çünkü gerçek meme dokusuna en çok benzeyen kıvamın bu olduğunu düşünüyorum. Dual jellerde protezin en alt kısmı biraz daha sert, üst kısmı biraz daha yumuşak. Bu doku farkı hem göğüslerin daha dik olmasını sağlıyor hem de gerçek göğüs dokusuna en yakın hissi veriyor.
Bunları araştırdıktan sonra markalar arasındaki farkları araştırabilirsin. Ben dual jeli tercih ettikten sonra markasının da Natrelle olmasını istedim, mentorun zaten dual jeli yok. Arion ve Natrelle'in var. Arion daha yüksek profilli bir protez ve güvenilirlik açısından da Natrelle bana daha cezbedici geldi. Nagor eskiden kullanılıyormuş, şu an Nagor kullanan bir doktor bilmiyorum.
Canım markadan önce protezlerin içindeki maddelerin özelliklerini anlamak gerektiğini düşünüyorum. İçi su dolu protezler çok tercih edilmiyor genelde jel protezler tercih ediliyor, jel protezler de yumuşaklıklarına göre çeşitlere ayrılıyor. Koheziv jel içerikli protezler sertliğe göre koheziv 1,2,3 şeklinde seviyelendiriliyor. Ben dual jel protezi tercih ettim çünkü gerçek meme dokusuna en çok benzeyen kıvamın bu olduğunu düşünüyorum. Dual jellerde protezin en alt kısmı biraz daha sert, üst kısmı biraz daha yumuşak. Bu doku farkı hem göğüslerin daha dik olmasını sağlıyor hem de gerçek göğüs dokusuna en yakın hissi veriyor.
Bunları araştırdıktan sonra markalar arasındaki farkları araştırabilirsin. Ben dual jeli tercih ettikten sonra markasının da Natrelle olmasını istedim, mentorun zaten dual jeli yok. Arion ve Natrelle'in var. Arion daha yüksek profilli bir protez ve güvenilirlik açısından da Natrelle bana daha cezbedici geldi. Nagor eskiden kullanılıyormuş, şu an Nagor kullanan bir doktor bilmiyorum.
DUAL JEL bunu unutmıcam çok sağol..cevap için ayrıca teşekkür ederim :))
Nemutlu bana arkadaşım..Yorumunda mentorun zaten dual jeli yok yorumun dikkatimi çeti.O yüzden daha öncede yazdıgım ve bu bilgiyi Mentorun Türkiye pazarlamasını yapan bir firmanın meme protezi hakkında verdigi bilgilerin içinde edindigim bilgiyi tekrar paylaşmak istedim.İstedimki arkadaşlarımız yanlış düşüncelere,bilgilere sahip olmasınlar,akılları karışmasın..
Mentor marka Protezlerin Yapısı:
Mentor meme protezlerinin hiçbirinde sıvı silikon kullanılmamaktadır. Mentor meme protezlerinde kullanılan koheziv jel akıcı değildir. Akışkan olmayan koheziv jel, protez ortadan kesilse bile akmaz.
Mentor meme protezlerinin birçok şekli ve çeşidi vardır ama hepsinde ortak olan şey dışlarının silikon olması ve dış tabakanın 3 katmanlı olmasıdır (metil-fenil-metil). Meme protezi yapmak için birkaç milimetre kalınlığında silikon bir protezin içine serum fizyolojik yani tuzlu su ya da katı silikon (koheziv jel) doldurulur. Mentor katı silikon protezlerin özelliği protez patlasa dahi silikonun akmamasıdır. Böylece kapsüler kontraktür riski düşer.
MENTORUN TÜM JEL MEME PROTEZLERİ MEMMORY GEL® (hafızalı jel) KOHEZİV (sıvı olmayan,yoğun kıvamlı) JEL İÇERİR . . . BU JEL TIPKI CİLT TEPKİSİNE BENZER ŞEKİLDE BASTIRILDIKTAN SONRA GERİ ESKİ HALİNE DÖNER.
Mentor Marka Protezlerde Kullanılan Jel Sertlik Dereceleri:
Koheziv I : Mentorun en yumuşak jelidir.
Koheziv II: Daha yoğun bir akışkanlığa sahiptir ve bu jel Koheziv I ile kıyaslandığında biraz daha serttir. Daha sert hisli protez isteyen cerrah ve hastaların tercihidir.
Koheziv III: Mentorun en sert yoğunluğa sahip jelidir. Bu jel protezin şeklini koruyabileceği bir sertliğe sahip olduğu için sadece anatomik şekilli protezlerde (Kontür Profil Protez) kullanılır. Bu jel diğer jellere kıyasla daha sert olmakla birlikte meme hissindeki yumuşaklığı ve doğallığı korumaktadır
Link paylaşmak yasak,isteyenlere bu bilgiyi kopyaladıgım sitenin linkini özel mesaj yoluylada gönderebilirim
Görüldügü üzere Mentor marka protezin jel yapısıda dual jeldir.
Sevgiler...
nemutlubana dual jel den kastettiği protezin içi ve dışının farklı yumuşaklık derecesine sahip olup meme kıvamına en yakın jel oluşu arzum77, ben de bunun natrelle ve arion dışında başka markalarda olmadığını biliyordum sanırım farklı bir şeyi anlatmaya çalıştınız.
DUAL JEL bunu unutmıcam çok sağol..cevap için ayrıca teşekkür ederim :))
Nemutlu bana arkadaşım..Yorumunda mentorun zaten dual jeli yok yorumun dikkatimi çeti.O yüzden daha öncede yazdıgım ve bu bilgiyi Mentorun Türkiye pazarlamasını yapan bir firmanın meme protezi hakkında verdigi bilgilerin içinde edindigim bilgiyi tekrar paylaşmak istedim.İstedimki arkadaşlarımız yanlış düşüncelere,bilgilere sahip olmasınlar,akılları karışmasın..
Mentor marka Protezlerin Yapısı:
Mentor meme protezlerinin hiçbirinde sıvı silikon kullanılmamaktadır. Mentor meme protezlerinde kullanılan koheziv jel akıcı değildir. Akışkan olmayan koheziv jel, protez ortadan kesilse bile akmaz.
Mentor meme protezlerinin birçok şekli ve çeşidi vardır ama hepsinde ortak olan şey dışlarının silikon olması ve dış tabakanın 3 katmanlı olmasıdır (metil-fenil-metil). Meme protezi yapmak için birkaç milimetre kalınlığında silikon bir protezin içine serum fizyolojik yani tuzlu su ya da katı silikon (koheziv jel) doldurulur. Mentor katı silikon protezlerin özelliği protez patlasa dahi silikonun akmamasıdır. Böylece kapsüler kontraktür riski düşer.
MENTOR’UN TÜM JEL MEME PROTEZLERİ MEMMORY GEL® (hafızalı jel) KOHEZİV (sıvı olmayan,yoğun kıvamlı) JEL İÇERİR . . . BU JEL TIPKI CİLT TEPKİSİNE BENZER ŞEKİLDE BASTIRILDIKTAN SONRA GERİ ESKİ HALİNE DÖNER.
Mentor Marka Protezlerde Kullanılan Jel Sertlik Dereceleri:
Koheziv I : Mentor’un en yumuşak jelidir.
Koheziv II: Daha yoğun bir akışkanlığa sahiptir ve bu jel Koheziv I ile kıyaslandığında biraz daha serttir. Daha sert hisli protez isteyen cerrah ve hastaların tercihidir.
Koheziv III: Mentor’un en sert yoğunluğa sahip jelidir. Bu jel protezin şeklini koruyabileceği bir sertliğe sahip olduğu için sadece anatomik şekilli protezlerde (Kontür Profil Protez) kullanılır. Bu jel diğer jellere kıyasla daha sert olmakla birlikte meme hissindeki yumuşaklığı ve doğallığı korumaktadır
Link paylaşmak yasak,isteyenlere bu bilgiyi kopyaladıgım sitenin linkini özel mesaj yoluylada gönderebilirim
Görüldügü üzere Mentor marka protezin jel yapısıda dual jeldir.
Sevgiler...
Hayır Badem10..Farklı birşey anlatmadım.Paylaştıgım yazıda Mentor meme protezlerinin birçok şekli ve çeşidi vardır ama hepsinde ortak olan şey dışlarının silikon olması ve dış tabakanın 3 katmanlı olmasıdır (metil-fenil-metil). kırmızı bölümde belirttigim şey sizinde bahsettiginiz dual jelin aynısıdır..
Hani diyorsunuzya gögüslerimiz dokunuldugunda aynı gerçek gögüs şeklinde ve kıvamında diye..İŞte o durumda budur..
MENTOR’UN TÜM JEL MEME PROTEZLERİ MEMMORY GEL® (hafızalı jel) KOHEZİV (sıvı olmayan,yoğun kıvamlı) JEL İÇERİR . . . BU JEL TIPKI CİLT TEPKİSİNE BENZER ŞEKİLDE BASTIRILDIKTAN SONRA GERİ ESKİ HALİNE DÖNER.
Hafızalı jel olma özelligidir..
Nasılsın Nemutlumherşey yolunda mı? Aycey,nerelerde sesi çıkmıyor hiç
öpüyorum ikinizi de
Canım benim Jelesecim
İyiyim, ayceyimiz de iyi, o da benim gibi gemekten tozmaktan nete fırsat bulamıyor sanırsam
Sen nasılsın? Ameliyat gününü aldın mı? Ben de seni çooooooooook öpüyoruuum
Ay nasıl içten sıcak samimi bi cevap
yokluğunuz çok belli gelin unutmayın buralarıgezin tozun tabi ...memeler fıstık gibi oldu tadını çıkarın
Bende iyiyim canım,13.nisan ameliyat tarihim kısmetse; 2.tahlilim var onların sonucu da iyi çıkar ise gerim gerim gerilecek karnım
Bende seni çoooook öpüyorum
Hadi bakalım hayırlısı, ara ara yokluyorum buraları merak etme, haberlerini yaz, ben burda olmasam da gelince okurum mutlaka, ameliyat gününde gelmek isterim. Valla memeli olmak ayrı bir duyguymuş, Allah isteyen herkese nasip etsin.
Rica ederim canım, biraz gecikmeli bir cevap oldu ama kusuruma bakmazsın umarım
Arzum senin anlattığın koheziv jel yapısı ve protezin 3 katmandan oluşan dış kısmı. Dual jelden bahsetmeden önce dış kısımdan bahsedeyim o zaman. Mentorda 3 katmanlı olan dış kısım Natrelle'de daha fazla katmanlı ve meme dokusunu en fazla taklit edebilme özelliğiyle ünlü. Dual jelden kasıt da adı üstünde dual yani çift özelliğe sahip. Yani iç kısmı koheziv 3 özelliği gösterirken dış kısmı koheziv 1 özelliği gösteriyor, böylece yoğunluk farkından dolayı göğüsler daha dik görünüyor. Ben mentora jel içerikli değil demedim veya koheziv değil demedim, sadece çift özellikli yani dual değil dedim. Üstelik bunu ben değil bütün doktorlar söylüyor. Dual jel koheziv jelin biraz daha mühendislik çalışması yapılmışı. Naci bey mentor tercih etmemesinin nedenini bu şekilde açıklamıştı ve mentorun kendisini geliştirmediğini, yıllardır aynı şekilde protezler ürettiğini, teknolojinin gerisinde kaldığını, Natrelle ve Arion'un teknolojik olarak daha üst seviyede olduğunu söylemişti. Ben de yine ameliyat olsam yine Natrelle tercih ederim, ama önümüzdeki yıllarda hangi markanın ne teknolojiler geliştireceğini bilmiyoruz, yorumum şu an için geçerli.
Rica ederim canım, biraz gecikmeli bir cevap oldu ama kusuruma bakmazsın umarım
Arzum senin anlattığın koheziv jel yapısı ve protezin 3 katmandan oluşan dış kısmı. Dual jelden bahsetmeden önce dış kısımdan bahsedeyim o zaman. Mentorda 3 katmanlı olan dış kısım Natrelle'de daha fazla katmanlı ve meme dokusunu en fazla taklit edebilme özelliğiyle ünlü. Dual jelden kasıt da adı üstünde dual yani çift özelliğe sahip. Yani iç kısmı koheziv 3 özelliği gösterirken dış kısmı koheziv 1 özelliği gösteriyor, böylece yoğunluk farkından dolayı göğüsler daha dik görünüyor. Ben mentora jel içerikli değil demedim veya koheziv değil demedim, sadece çift özellikli yani dual değil dedim. Üstelik bunu ben değil bütün doktorlar söylüyor. Dual jel koheziv jelin biraz daha mühendislik çalışması yapılmışı. Naci bey mentor tercih etmemesinin nedenini bu şekilde açıklamıştı ve mentorun kendisini geliştirmediğini, yıllardır aynı şekilde protezler ürettiğini, teknolojinin gerisinde kaldığını, Natrelle ve Arion'un teknolojik olarak daha üst seviyede olduğunu söylemişti. Ben de yine ameliyat olsam yine Natrelle tercih ederim, ama önümüzdeki yıllarda hangi markanın ne teknolojiler geliştireceğini bilmiyoruz, yorumum şu an için geçerli.
Meme büyütme operasyonu geçirmiş , daha öncesinde de sezeryanla dogum yapmış arkadaşlar var mi acaba aramizda.hangisinde ameliyat sonrasi ağrı fazlaydi.kiyaslama yapabilirler mi? Çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?