Memeliler kervanına katılmak için süreçler

o bikini olayı bende de var, çıkarıp çıkarıp deniyorum sürekli..hatta biran önce yeni sezon çıksın istiyorummm :)
maşallah canım iyi olmana çooook sevindim, yaza kadar şekilleri baya oturmuş olacak çok mutluyum o yüzden
doktorumuza da çok selam söyle kendisine çooooook iyi baksin hihih

ne güzel haberler bunlar çok sevindim canım bu mutluluğu fazlasıyla hakettik :)

Kızlar yılların sonunda ameliyat günü aldım en sonunda,ama şu büyüklük olayı karışık o sütyenle hiç bir şey anlamadım ben,nasıl çıkacağız işin içinden 250 cc dedi barış bey ama küçük değil mi sizce..:Gerçi en güzelini yapar eminim de ben de bir anlasam ne kadar büyüyeceğini..

Var mı fikri olan Natrellle konan arkadaslar dan yardım rıca edıyorum,en basta ne mutlucum senden

Evet canım,bu yaz ömrümde ilk defa bikini alışverişi kabusa dönmeyecek,keyifle istediğim modeli alacağım. Yumuş yumuş meme kıvamını da almış olursa değmeyin keyfime, üstümü giyinirsem ne olayım, açacağım herkese açabildiğim kadar sinemi
Doktorumuz dipçik gibiydi hayatım her zamanki gibi

ne güzel haberler bunlar çok sevindim canım bu mutluluğu fazlasıyla hakettik :)

Aynen canım, çok şükür

Hayırlısı olsun umarım. 250 cc çok doğal bir sonuç çıkarıyor ortaya canım. Bilmiyorum senin beklentin ne yönde ama ben doğal olsun istiyordum oldu da çok şükür. Ama sen büyük göğüs istiyorsan evet Barış bey büyük göğüs tercih etmiyor, ben de tavsiye etmem şahsen, benim için ne kadar doğal o kadar güzel. Ben daha büyük olsaydı depresyona girermişim, şu anda bilenlerden başka kimse anlamıyor. Tarif etmek için şunu söyleyebilirim, artık avcumun içine sığmıyorlar. Anlamak için şunu da yapabilirsin, git bir mağazada c-cup sütyen giy, onun içini tam olarak dolduracak bir şey düşün.
Sana foto gönderirim, gözünde biraz daha canlanır canım.

nemutlubana harikasın,çok büyük istemiyorum,sadece yaptırdıgıma değsin istiyorum C cup benım de ıdealım ,evet en ıyısı gıdıp denemek.D istemem zaten cok büyük olur.ÖZelden bol bol soru sordum canım sana

kızlar ben en çok mentor markayı duyduğum için siteden kafama en çok o yatkın yalnız natrelle yi de merak etmiyor değilim ama marka farklı olduğu için ölçüleri nasıl etkiliyo bilmiyorum yani mentor da 250-300-325-400 vs damla yuvarlak hepsinin aşağı yukarı nasıl durduğunu arkadaşlar sağolsun gördük ama mesela natrelle de 250 vaya 320 nasıl mentordan çok farklı mı boyut olarak bilmiyorum bi de natrelle de modeller farklı isimle telaffuz ediliyo biraz karışık gibi geldi örn; 510x .... 250 modeli vs gibi bilgim yok kusura bakmayın ama NATERLLE protez kullanılan arkadaşlar protezleri hakkında bana biraz bilgi verebilirler mi yumuşaklığı ölçü vs... şimdiden teşekkürler......... (sadece mentora saplanıp kalmak istemiyorum bilgim olsun ki seçim yapabiliyim istiyorum Nagor da var dimi bi dee :26: )

Canım markadan önce protezlerin içindeki maddelerin özelliklerini anlamak gerektiğini düşünüyorum. İçi su dolu protezler çok tercih edilmiyor genelde jel protezler tercih ediliyor, jel protezler de yumuşaklıklarına göre çeşitlere ayrılıyor. Koheziv jel içerikli protezler sertliğe göre koheziv 1,2,3 şeklinde seviyelendiriliyor. Ben dual jel protezi tercih ettim çünkü gerçek meme dokusuna en çok benzeyen kıvamın bu olduğunu düşünüyorum. Dual jellerde protezin en alt kısmı biraz daha sert, üst kısmı biraz daha yumuşak. Bu doku farkı hem göğüslerin daha dik olmasını sağlıyor hem de gerçek göğüs dokusuna en yakın hissi veriyor.
Bunları araştırdıktan sonra markalar arasındaki farkları araştırabilirsin. Ben dual jeli tercih ettikten sonra markasının da Natrelle olmasını istedim, mentorun zaten dual jeli yok. Arion ve Natrelle'in var. Arion daha yüksek profilli bir protez ve güvenilirlik açısından da Natrelle bana daha cezbedici geldi. Nagor eskiden kullanılıyormuş, şu an Nagor kullanan bir doktor bilmiyorum.

DUAL JEL bunu unutmıcam çok sağol..cevap için ayrıca teşekkür ederim :))

Nemutlu bana arkadaşım..Yorumunda mentorun zaten dual jeli yok yorumun dikkatimi çeti.O yüzden daha öncede yazdıgım ve bu bilgiyi Mentorun Türkiye pazarlamasını yapan bir firmanın meme protezi hakkında verdigi bilgilerin içinde edindigim bilgiyi tekrar paylaşmak istedim.İstedimki arkadaşlarımız yanlış düşüncelere,bilgilere sahip olmasınlar,akılları karışmasın..

Mentor marka Protezlerin Yapısı:
Mentor meme protezlerinin hiçbirinde sıvı silikon kullanılmamaktadır. Mentor meme protezlerinde kullanılan koheziv jel akıcı değildir. Akışkan olmayan koheziv jel, protez ortadan kesilse bile akmaz.
Mentor meme protezlerinin birçok şekli ve çeşidi vardır ama hepsinde ortak olan şey dışlarının silikon olması ve dış tabakanın 3 katmanlı olmasıdır (metil-fenil-metil). Meme protezi yapmak için birkaç milimetre kalınlığında silikon bir protezin içine serum fizyolojik yani tuzlu su ya da katı silikon (koheziv jel) doldurulur. Mentor katı silikon protezlerin özelliği protez patlasa dahi silikonun akmamasıdır. Böylece kapsüler kontraktür riski düşer.

MENTOR’UN TÜM JEL MEME PROTEZLERİ MEMMORY GEL® (hafızalı jel) KOHEZİV (sıvı olmayan,yoğun kıvamlı) JEL İÇERİR . . . BU JEL TIPKI CİLT TEPKİSİNE BENZER ŞEKİLDE BASTIRILDIKTAN SONRA GERİ ESKİ HALİNE DÖNER.

Mentor Marka Protezlerde Kullanılan Jel Sertlik Dereceleri:
Koheziv I : Mentor’un en yumuşak jelidir.
Koheziv II: Daha yoğun bir akışkanlığa sahiptir ve bu jel Koheziv I ile kıyaslandığında biraz daha serttir. Daha sert hisli protez isteyen cerrah ve hastaların tercihidir.
Koheziv III: Mentor’un en sert yoğunluğa sahip jelidir. Bu jel protezin şeklini koruyabileceği bir sertliğe sahip olduğu için sadece anatomik şekilli protezlerde (Kontür Profil Protez) kullanılır. Bu jel diğer jellere kıyasla daha sert olmakla birlikte meme hissindeki yumuşaklığı ve doğallığı korumaktadır

Link paylaşmak yasak,isteyenlere bu bilgiyi kopyaladıgım sitenin linkini özel mesaj yoluylada gönderebilirim
Görüldügü üzere Mentor marka protezin jel yapısıda dual jeldir.

Sevgiler...

nemutlubana dual jel den kastettiği protezin içi ve dışının farklı yumuşaklık derecesine sahip olup meme kıvamına en yakın jel oluşu arzum77, ben de bunun natrelle ve arion dışında başka markalarda olmadığını biliyordum sanırım farklı bir şeyi anlatmaya çalıştınız.

Hayır Badem10..Farklı birşey anlatmadım.Paylaştıgım yazıda Mentor meme protezlerinin birçok şekli ve çeşidi vardır ama hepsinde ortak olan şey dışlarının silikon olması ve dış tabakanın 3 katmanlı olmasıdır (metil-fenil-metil). kırmızı bölümde belirttigim şey sizinde bahsettiginiz dual jelin aynısıdır..

Hani diyorsunuzya gögüslerimiz dokunuldugunda aynı gerçek gögüs şeklinde ve kıvamında diye..İŞte o durumda budur..

MENTOR’UN TÜM JEL MEME PROTEZLERİ MEMMORY GEL® (hafızalı jel) KOHEZİV (sıvı olmayan,yoğun kıvamlı) JEL İÇERİR . . . BU JEL TIPKI CİLT TEPKİSİNE BENZER ŞEKİLDE BASTIRILDIKTAN SONRA GERİ ESKİ HALİNE DÖNER.
Hafızalı jel olma özelligidir..

Nasılsın Nemutlum herşey yolunda mı? Aycey,nerelerde sesi çıkmıyor hiç

öpüyorum ikinizi de

Rica ederim canım, biraz gecikmeli bir cevap oldu ama kusuruma bakmazsın umarım

Arzum senin anlattığın koheziv jel yapısı ve protezin 3 katmandan oluşan dış kısmı. Dual jelden bahsetmeden önce dış kısımdan bahsedeyim o zaman. Mentorda 3 katmanlı olan dış kısım Natrelle'de daha fazla katmanlı ve meme dokusunu en fazla taklit edebilme özelliğiyle ünlü. Dual jelden kasıt da adı üstünde dual yani çift özelliğe sahip. Yani iç kısmı koheziv 3 özelliği gösterirken dış kısmı koheziv 1 özelliği gösteriyor, böylece yoğunluk farkından dolayı göğüsler daha dik görünüyor. Ben mentora jel içerikli değil demedim veya koheziv değil demedim, sadece çift özellikli yani dual değil dedim. Üstelik bunu ben değil bütün doktorlar söylüyor. Dual jel koheziv jelin biraz daha mühendislik çalışması yapılmışı. Naci bey mentor tercih etmemesinin nedenini bu şekilde açıklamıştı ve mentorun kendisini geliştirmediğini, yıllardır aynı şekilde protezler ürettiğini, teknolojinin gerisinde kaldığını, Natrelle ve Arion'un teknolojik olarak daha üst seviyede olduğunu söylemişti. Ben de yine ameliyat olsam yine Natrelle tercih ederim, ama önümüzdeki yıllarda hangi markanın ne teknolojiler geliştireceğini bilmiyoruz, yorumum şu an için geçerli.

Nasılsın Nemutlum herşey yolunda mı? Aycey,nerelerde sesi çıkmıyor hiç

öpüyorum ikinizi de

Canım benim Jelesecim
İyiyim, ayceyimiz de iyi, o da benim gibi gemekten tozmaktan nete fırsat bulamıyor sanırsam
Sen nasılsın? Ameliyat gününü aldın mı? Ben de seni çooooooooook öpüyoruuum

Canım benim Jelesecim
İyiyim, ayceyimiz de iyi, o da benim gibi gemekten tozmaktan nete fırsat bulamıyor sanırsam
Sen nasılsın? Ameliyat gününü aldın mı? Ben de seni çooooooooook öpüyoruuum

Ay nasıl içten sıcak samimi bi cevap

yokluğunuz çok belli gelin unutmayın buraları gezin tozun tabi ...memeler fıstık gibi oldu tadını çıkarın

Bende iyiyim canım,13.nisan ameliyat tarihim kısmetse; 2.tahlilim var onların sonucu da iyi çıkar ise gerim gerim gerilecek karnım

Bende seni çoooook öpüyorum

Son düzenleme:

Hadi bakalım hayırlısı, ara ara yokluyorum buraları merak etme, haberlerini yaz, ben burda olmasam da gelince okurum mutlaka, ameliyat gününde gelmek isterim. Valla memeli olmak ayrı bir duyguymuş, Allah isteyen herkese nasip etsin.

Sagol güzel memeli arkadaşım Ayceyide al gel hastane odasında parti var keyif yapar yer içeriz ( para verip geriliyorum ameliyat dan çıkıp partide yiyorum :) Yazarım tamam canım benim değişiklik olursa sevgiler

Güzelce acıklamışsın canım benim kimsenin aklı karışmayacak teşekkür ederim..

Netten dual jel adına arama yaptım,fakat bu konu ile ilgili bir bilgi bulamadım..Bulursan ve paylaşırsan çok sevinirim.Bilmedigimiz bir şeyi ögrenmiş oluruz,bu güzel bir şey
Ben,yani sadece yazılan yada duydugum şeylere baglı kalarak hareket etmeyen biriyim.O yüzden böyle bir şey istiyorum canım Örnegin Mentorun bilgilerine sitesinden ulaştım,buldum ve yayınladım..
Bu arda ben benim protezim harika,mükemmel digerleri tüü kaka yapmıyorum yanlış anlaşılmasın lütfen.Her doktorun farklı firmalarla anlaşması vardır,o ürünü kullanır ve hastasınada onu tercih eder garanti verir.Siz doktorun kullanmadıgı bir protezi isterseniz doktorunuz bunu hoş karşılamayabilir ve Allah korusun bir komplikasyon yaşarsanızda ben size söylemiştim tavsiye etmemiştim..gibi bir tepkiylede karşılaşabilirsiniz.Bunlar aklınızda olsun sevgili araştırma yapan arkadaşlarım..İllede bir proteze odaklandıysanız bu protezi kullanan tercih eden hekimlerle görüşüp ameliyat olun derim ben..
Mentor,Natrelle,Arıon gibi protezler yıllardır tercih edilen ve sorun çıkarmayan protezlerdir.Yasaklanan,sorun çıkarıp toplatılan protezler PIP marka,Dışı Tıtanyum protezlerdir ..Amman dikkat

Son düzenleme:
Meme büyütme operasyonu geçirmiş , daha öncesinde de sezeryanla dogum yapmış arkadaşlar var mi acaba aramizda.hangisinde ameliyat sonrasi ağrı fazlaydi.kiyaslama yapabilirler mi? Çok merak ediyorum.

merhaba
ben de meme büyütme operasyonu geçirdim bugün 4. günüm
ankarada yaşıyorum

öncelikle nemutlubana arkadaşım sana da yazdıklarına da bayıldım

buarada bir dilci olarak türkçeyi kullanma kabiliyetini ve organize anlatımını ayrıca beğendim...

ben ameliyatımın 4. günün okudum yazdıklarını, kendimi ayrıntıcı sanıyordum ama değilmişim seni okurken anladım=)

leyla senin soruna gelince

ben 6 ay önce sezeryanla doğum yaptım. oğlum emmedi benim de sütüm yoktu. bu yüzden meme büyütme operasyonum için günde 100 cc gelen sütümü sağmayı bıraktığım tarih itibariyle 3 ay içinde oldum, eğer görüştüğüm dr lar süt üretimi nedneiyle bekleyelim deseydi bekleyecektim. Zira ing sitelerde süt üretimi bitmeden olunca protezin enfekte olduğunu okuyup panik oldum ve her dr a özellikle sordum. süt sağmaı bırakınca da hergün kontol ettim meme ucumu süt war mı diye..

neyse asıl soruna gelirsek, dr ıma iyiyleşme sürecinin en kötü kısmının kaç gün süreceğini sorduğumda sezeryanda iyileşmeniz kaç gün sürdüyse bu da o kadar sürer dedi. benim sezeryandan iyileşmem 6-7 gün sürdü. 6 gün tek başıma kalkamadım yattığımm yerden. İLk iki günüm cehennem azabıydı. Canı az bi insan olmadığım halde doğrulurken gözümden yaş aktığını bilirim.

Buarada ben sıfıra yakın göğüs dokusu var. 275 cc mentor high profil takıldı koltukaltı kesisiyle kasaltına.

Kas altından iyileşmenin daha zor olacağını biliyordum ama en az izi oranın bıraktığını bir çok yerde okuduğum için dr um da bu yönde tavsiye verdiği için, ve daha da önemlisi seçtiğim dr ın bir numralı tercihinin koltuk altı olduğunu kadınlar klübünde gördüğüm için, bunu seçtim. Neyi daha iyi yapıyorsa ona yönelmeliyim dedim, iz tasama ek olarak.

Ameliyattan çıkınca ilk 1 saat çok sancılıydı her yerim, sonra ağrı kesiciyi vurdular hafifledinm. Sağa sola dönmeyi veya ayağa kalkmayı denemediğim sürece ağrım yoktu. Kollarım elbette iptaldi, wc yi eşim sayesinde kullandım yemeğimi o yedirdi. Eve geldik. Bu görev anneme geçti, yedirdi tuvalete götürdü yerimden kaldırdı oturttu. 3. gün direnlerimin olduğu yerde kanamam oldu hocamı aradım bandaj yırtıldıysa gel yoksa önemli değil, olağan bir durum dedi. aynada koltuk altımdaki bandaj yırtılmış gibi geldiği için dr a gittim. Bandajlarım ve direnlerim çıkartıldı. İnanılmaz hafifledim. Sporcu sütyeni takmadı dr (bunun doğru bi karar olup olmadığı konusunda ciddi şüphelerim war çünkü türkçe ingilizce dünya kadar yorum okudum çıplak memeye eve giden hasta hiç görmedim.) Koltıuk altım yeniden bantlandı. Artık yemeğimi tek başıma yiyebildim ama sıvıları pipetle içtim ve ağır hiç bir şi kaldırmadım. Aynı gün tek başıma yataktan kalkmaya ve yatmaya başladım. Sezeryanda 4. günümde yataktan kalkarken hala canım çok yanıyodu.

Bgn 5. günüm. Kollarımı kaldırmamı itmemi çekmemi ağırlık kaldırmamı gerektiren şeyler dışnda herşeyi kendim yapıuyorum.

Sezeryandan bi farkı, sezeryanda geceleri uyuyabiliyordum genelde. Ama dün 4. gecemdi. Sırt ağrısından yine uyuyamadım kabus gibi. Ağrı kesici işe yaramıyo malesef. Bugün nete biraz baktım. İki sebebi varmış bunun birinciyi operasyonu geçiren arkadaşlarım söylemişti: yatış pozisyonu. İkicisi ise sırt ve göğüs kaslarımız bu yeni ağırlığa alışmaya ve onu yerleştirmeye çalışıyormuş ama gücü genüz yetersiz olduğu için kasların ağrı çekiyormuşuz.

Uzun lafın kısası bence sezeryandan daha kolay kolların iptal olması dışında. Bir de loğusalık depresyonunun herşeyi güçleştirdiğini unutmamak lazım tabi.

Meme büy. sonucuma gelince. Ne mutluyum ne mutsuz sadece şişlikler indiğinde küçülürse size ı gerçekten üzülücem. Küçülmezse bi de yerleşiğ doğallaşırsa memnun olacağım sanırım. Bir çok yerde şişliklerle göğsün küçüleceği yazıyo...3 gündür çok mutsuzum bu korkuyla. Dr ım küçülmicek şekillenip doğal forma ulaşacak dedi. Amelty bitince çektiği resmi göstermişti o resme refer ederek sence küçük müydü o resimde dedi. evet değildi. o resimde henüz şiş değildi göğüslerin dedi.

Hayırlısı...

Hepinize güzel paylaşımlarınız için teşekkürler.

arzum77 sana da teşekkürler en ayrıntılı paylaşımcılar arasında sen de warsın=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…