• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memeliler kervanına katılmak için süreçler

çok gzel anlatmışsınız doğum sonrası düşnenler için (emziremeyenler için tabi) örnek olmuş geçmiş olsun :)

arkadaşlar

aranızda tahta göğüslü olup da 275 cc taktıran var mı

az önce bi arkadaşımla konuştum ona 350 cc takılmış high profil yuvarlak ve şimdi 75c sütyen giyiyomuş

benm 275 cc şişlikler inince 75A yı mı anca doldurucam

of çok üzüldüm

benzer durumda olanınız var mı

teşekkürler

ii pazarlar

arkadaşlar

az önce bi arkadaşımla konuştum ona 350 cc takılmış high profil yuvarlak ve şimdi 75c sütyen giyiyomuş

of çok üzüldüm

teşekkürler

ii pazarlar

275 cc kas altı mı,aynı sekilde 350 cc nereye kondu,önemli olan o bence 350 kas altı senın kı kas üstü üse bence 75 B garanti

canım ama c cup zaten dümdüz olan birinde çok sırıtır bence,marks & spencer de c cup lara baktım kafam kadar,bence b cup olursun herkesin vücüduna orantılı olması lazım bence...
bekleyip görelim bence,bozma moralini..A cup olmayacağın garanti bence...

canım ama c cup zaten dümdüz olan birinde çok sırıtır bence,marks & spencer de c cup lara baktım kafam kadar,bence b cup olursun herkesin vücüduna orantılı olması lazım bence...
bekleyip görelim bence,bozma moralini..A cup olmayacağın garanti bence...

arkadaşım içimden bi ses 75a veya 75 olacak

350nin tahta göğüste aynı kesi şekli ve yeriyle 75c durduğunu düşünürsek 275 cc ne olur düşünsene

çok mutsuzum

şuan 75c gibi görünüyorlar, sporcu sütyenim adını unuttum yabancı bi marka 80B yazıyo tam oldu ama sıkmadı

ama ne kadar küçüleceğini bilmiyorum

eğer 1 veya 1.5 size küçülürse facia olacak

burda sporcu sütyeni cıktıktan sonra hiç küçülme olmadığını söyleyen arkadaslar var,bence bu kadar karamsar olma
bence b olursun,hiç bir doktor a cup için estetık yapmaz gibi geliyor.
Bende 250 -275 cc arası olacagım ama benım kı kas üstü olacak.

Güzelce acıklamışsın canım benim kimsenin aklı karışmayacak teşekkür ederim..

Canım benim, amacım da o zaten, araştırdıklarımı deneyimlediklerimi açıkca paylaşıp insanlara bir faydamın dokunmasını sağlamak. Ben de sana teşekkür ederim tatlım :29:

Netten dual jel adına arama yaptım,fakat bu konu ile ilgili bir bilgi bulamadım..Bulursan ve paylaşırsan çok sevinirim.Bilmedigimiz bir şeyi ögrenmiş oluruz,bu güzel bir şey :34:
Ben,yani sadece yazılan yada duydugum şeylere baglı kalarak hareket etmeyen biriyim.O yüzden böyle bir şey istiyorum canım ;) Örnegin Mentorun bilgilerine sitesinden ulaştım,buldum ve yayınladım..
Bu arda ben benim protezim harika,mükemmel digerleri tüü kaka yapmıyorum yanlış anlaşılmasın lütfen.Her doktorun farklı firmalarla anlaşması vardır,o ürünü kullanır ve hastasınada onu tercih eder garanti verir.Siz doktorun kullanmadıgı bir protezi isterseniz doktorunuz bunu hoş karşılamayabilir ve Allah korusun bir komplikasyon yaşarsanızda ben size söylemiştim tavsiye etmemiştim..gibi bir tepkiylede karşılaşabilirsiniz.Bunlar aklınızda olsun sevgili araştırma yapan arkadaşlarım..İllede bir proteze odaklandıysanız bu protezi kullanan tercih eden hekimlerle görüşüp ameliyat olun derim ben..
Mentor,Natrelle,Arıon gibi protezler yıllardır tercih edilen ve sorun çıkarmayan protezlerdir.Yasaklanan,sorun çıkarıp toplatılan protezler PIP marka,Dışı Tıtanyum protezlerdir ..Amman dikkat :42:

Boş bir zamanımda araştırma yapar paylaşırım canım. Mentor hakkında paylaştıkların elbette doğru bilgilerdir ama farklı şeylerden bahsetmişiz onu anlatmaya çalıştım ;) Ben de benim protezim onun protezi diye ayırmıyorum, sadece neyi neden tercih ettiğimi anlatıyorum, mantıklı gelen önem verir, mantıklı gelmeyen önem vermez dediklerime.

merhaba
ben de meme büyütme operasyonu geçirdim bugün 4. günüm
ankarada yaşıyorum

öncelikle nemutlubana arkadaşım sana da yazdıklarına da bayıldım

buarada bir dilci olarak türkçeyi kullanma kabiliyetini ve organize anlatımını ayrıca beğendim...

ben ameliyatımın 4. günün okudum yazdıklarını, kendimi ayrıntıcı sanıyordum ama değilmişim seni okurken anladım=)

leyla senin soruna gelince

ben 6 ay önce sezeryanla doğum yaptım. oğlum emmedi benim de sütüm yoktu. bu yüzden meme büyütme operasyonum için günde 100 cc gelen sütümü sağmayı bıraktığım tarih itibariyle 3 ay içinde oldum, eğer görüştüğüm dr lar süt üretimi nedneiyle bekleyelim deseydi bekleyecektim. Zira ing sitelerde süt üretimi bitmeden olunca protezin enfekte olduğunu okuyup panik oldum ve her dr a özellikle sordum. süt sağmaı bırakınca da hergün kontol ettim meme ucumu süt war mı diye..

neyse asıl soruna gelirsek, dr ıma iyiyleşme sürecinin en kötü kısmının kaç gün süreceğini sorduğumda sezeryanda iyileşmeniz kaç gün sürdüyse bu da o kadar sürer dedi. benim sezeryandan iyileşmem 6-7 gün sürdü. 6 gün tek başıma kalkamadım yattığımm yerden. İLk iki günüm cehennem azabıydı. Canı az bi insan olmadığım halde doğrulurken gözümden yaş aktığını bilirim.

Buarada ben sıfıra yakın göğüs dokusu var. 275 cc mentor high profil takıldı koltukaltı kesisiyle kasaltına.

Kas altından iyileşmenin daha zor olacağını biliyordum ama en az izi oranın bıraktığını bir çok yerde okuduğum için dr um da bu yönde tavsiye verdiği için, ve daha da önemlisi seçtiğim dr ın bir numralı tercihinin koltuk altı olduğunu kadınlar klübünde gördüğüm için, bunu seçtim. Neyi daha iyi yapıyorsa ona yönelmeliyim dedim, iz tasama ek olarak.

Ameliyattan çıkınca ilk 1 saat çok sancılıydı her yerim, sonra ağrı kesiciyi vurdular hafifledinm. Sağa sola dönmeyi veya ayağa kalkmayı denemediğim sürece ağrım yoktu. Kollarım elbette iptaldi, wc yi eşim sayesinde kullandım yemeğimi o yedirdi. Eve geldik. Bu görev anneme geçti, yedirdi tuvalete götürdü yerimden kaldırdı oturttu. 3. gün direnlerimin olduğu yerde kanamam oldu hocamı aradım bandaj yırtıldıysa gel yoksa önemli değil, olağan bir durum dedi. aynada koltuk altımdaki bandaj yırtılmış gibi geldiği için dr a gittim. Bandajlarım ve direnlerim çıkartıldı. İnanılmaz hafifledim. Sporcu sütyeni takmadı dr (bunun doğru bi karar olup olmadığı konusunda ciddi şüphelerim war çünkü türkçe ingilizce dünya kadar yorum okudum çıplak memeye eve giden hasta hiç görmedim.) Koltıuk altım yeniden bantlandı. Artık yemeğimi tek başıma yiyebildim ama sıvıları pipetle içtim ve ağır hiç bir şi kaldırmadım. Aynı gün tek başıma yataktan kalkmaya ve yatmaya başladım. Sezeryanda 4. günümde yataktan kalkarken hala canım çok yanıyodu.

Bgn 5. günüm. Kollarımı kaldırmamı itmemi çekmemi ağırlık kaldırmamı gerektiren şeyler dışnda herşeyi kendim yapıuyorum.

Sezeryandan bi farkı, sezeryanda geceleri uyuyabiliyordum genelde. Ama dün 4. gecemdi. Sırt ağrısından yine uyuyamadım kabus gibi. Ağrı kesici işe yaramıyo malesef. Bugün nete biraz baktım. İki sebebi varmış bunun birinciyi operasyonu geçiren arkadaşlarım söylemişti: yatış pozisyonu. İkicisi ise sırt ve göğüs kaslarımız bu yeni ağırlığa alışmaya ve onu yerleştirmeye çalışıyormuş ama gücü genüz yetersiz olduğu için kasların ağrı çekiyormuşuz.

Uzun lafın kısası bence sezeryandan daha kolay kolların iptal olması dışında. Bir de loğusalık depresyonunun herşeyi güçleştirdiğini unutmamak lazım tabi.

Meme büy. sonucuma gelince. Ne mutluyum ne mutsuz sadece şişlikler indiğinde küçülürse size ı gerçekten üzülücem. Küçülmezse bi de yerleşiğ doğallaşırsa memnun olacağım sanırım. Bir çok yerde şişliklerle göğsün küçüleceği yazıyo...3 gündür çok mutsuzum bu korkuyla. Dr ım küçülmicek şekillenip doğal forma ulaşacak dedi. Amelty bitince çektiği resmi göstermişti o resme refer ederek sence küçük müydü o resimde dedi. evet değildi. o resimde henüz şiş değildi göğüslerin dedi.

Hayırlısı...

Hepinize güzel paylaşımlarınız için teşekkürler.

arzum77 sana da teşekkürler en ayrıntılı paylaşımcılar arasında sen de warsın=)

Teşekkür ederim canım, dilim döndüğünce dilimi iyi kullanmaya çalışırım :) Farkedilmesi mutluluk verici :16:

arkadaşlar

of çok üzüldüm

teşekkürler

ii pazarlar

Canım benim göğüs dokum vardı, yani dümdüz değildim. 250 cc kondu, c-cup oldum. Şu anki boyutundan çok memnunum, iyice meme kıvamına geldiğinde daha da mutlu olacağımı düşünüyorum. Ben sana bekle ve gör diyorum, henüz büyüklüğünü anlayabilmek için çok erken. 3 aydan önce de ne yorum yapsak boş. :34:

canım sürecini çok güzel anlatmışsın..heyecanla,zevkle,ilgiyle okudum diyebilirim..şuanda ben de dr arastırması yapıyorum çok stresli bir süreç gerçekten..senin de çok sancılı geçmiş bazı talihsizliklerle karşılaşmışsın ama çok şükür güzel bir netice almışsın darısı ben ve benim gibi ameliyata karar vermiş arkadasların başına diyelim:) yeni üye oldugum için özelden msj atamadım burdan söylim dedim:) Ben de İlk olarak Hasan Fındıkla görüştüm senin görüşmenle nerdeyse aynı geçti diyebilirim ama tatmin etmedi beni ve kendisiyle ilgili bazı şeyler okudum ve olumsuz etkilendim eledim..Naci çelikle görüşücektim fakat konunu okuduktan snra Barış Çakır'a düşüncelerimin kaydığını söyleyebilirim:) perşembe için kendisinden randevu aldım inşallah güzel geçer bir an önce dr uma karar vermek istiyorum umarım senin gibi beni de anlar:)

canım sürecini çok güzel anlatmışsın..heyecanla,zevkle,ilgiyle okudum diyebilirim..şuanda ben de dr arastırması yapıyorum çok stresli bir süreç gerçekten..senin de çok sancılı geçmiş bazı talihsizliklerle karşılaşmışsın ama çok şükür güzel bir netice almışsın darısı ben ve benim gibi ameliyata karar vermiş arkadasların başına diyelim:) yeni üye oldugum için özelden msj atamadım burdan söylim dedim:) Ben de İlk olarak Hasan Fındıkla görüştüm senin görüşmenle nerdeyse aynı geçti diyebilirim ama tatmin etmedi beni ve kendisiyle ilgili bazı şeyler okudum ve olumsuz etkilendim eledim..Naci çelikle görüşücektim fakat konunu okuduktan snra Barış Çakır'a düşüncelerimin kaydığını söyleyebilirim:) perşembe için kendisinden randevu aldım inşallah güzel geçer bir an önce dr uma karar vermek istiyorum umarım senin gibi beni de anlar:)

Teşekkür ederim canım :29:Bu süreçte hep yanındayım unutma olur mu, neye ihtiyacın olursa bana yaz, seve seve yardımcı olurum. Darısı sizlerin başına olsun, herkes mutlu olsun umarım. Aynı şeyleri hissetmişiz demek, buna şaşırmadım çünkü bunu çok kişiden duydum. Umarım senin için hayırlısı neyse o olsun canım. İlk görüşmede Barış beyden çok olumlu olmasını bekleme, benden sana tavsiye :) Çünkü Barış bey pembe gözlükleriyle toz pembe hayaller kurduran, vaatlerle göz boyayan bir doktor değil, aksine her şeyin en olumsuzunu söylüyor. Bu seni korkutmasın :34:

Heheeh Hasret tükenmez gibi, kavuşmak bir dakika, La Senzanın desteksiz modellerini sevmek bir ömür sürer, sevişmek bir dakika :27:

mailden gereken cevabı werdim ama buradan yazmadan yapamiiiicaaaaaammmm...BOOOMMMBA GİBİSİİİİİN :))) maşallah canımmm nazar değmesinn güle güle kullan güzel cicişlerini :)

Mağazayı mı satın aldın kız sen :) ayy hepsi o kadar güzeller ve o kadar çok yakışmışlar ki güzelim memişlere güle güle kullan canımm ;)
sütyensiz fotoğraflarda özellikle bebeklerin güzellikleri meydanda bu kadar hediyeyi haketmişler :)

merhaba
ben de meme büyütme operasyonu geçirdim bugün 4. günüm
ankarada yaşıyorum

öncelikle nemutlubana arkadaşım sana da yazdıklarına da bayıldım

buarada bir dilci olarak türkçeyi kullanma kabiliyetini ve organize anlatımını ayrıca beğendim...

ben ameliyatımın 4. günün okudum yazdıklarını, kendimi ayrıntıcı sanıyordum ama değilmişim seni okurken anladım=)

leyla senin soruna gelince

ben 6 ay önce sezeryanla doğum yaptım. oğlum emmedi benim de sütüm yoktu. bu yüzden meme büyütme operasyonum için günde 100 cc gelen sütümü sağmayı bıraktığım tarih itibariyle 3 ay içinde oldum, eğer görüştüğüm dr lar süt üretimi nedneiyle bekleyelim deseydi bekleyecektim. Zira ing sitelerde süt üretimi bitmeden olunca protezin enfekte olduğunu okuyup panik oldum ve her dr a özellikle sordum. süt sağmaı bırakınca da hergün kontol ettim meme ucumu süt war mı diye..

neyse asıl soruna gelirsek, dr ıma iyiyleşme sürecinin en kötü kısmının kaç gün süreceğini sorduğumda sezeryanda iyileşmeniz kaç gün sürdüyse bu da o kadar sürer dedi. benim sezeryandan iyileşmem 6-7 gün sürdü. 6 gün tek başıma kalkamadım yattığımm yerden. İLk iki günüm cehennem azabıydı. Canı az bi insan olmadığım halde doğrulurken gözümden yaş aktığını bilirim.

Buarada ben sıfıra yakın göğüs dokusu var. 275 cc mentor high profil takıldı koltukaltı kesisiyle kasaltına.

Kas altından iyileşmenin daha zor olacağını biliyordum ama en az izi oranın bıraktığını bir çok yerde okuduğum için dr um da bu yönde tavsiye verdiği için, ve daha da önemlisi seçtiğim dr ın bir numralı tercihinin koltuk altı olduğunu kadınlar klübünde gördüğüm için, bunu seçtim. Neyi daha iyi yapıyorsa ona yönelmeliyim dedim, iz tasama ek olarak.

Ameliyattan çıkınca ilk 1 saat çok sancılıydı her yerim, sonra ağrı kesiciyi vurdular hafifledinm. Sağa sola dönmeyi veya ayağa kalkmayı denemediğim sürece ağrım yoktu. Kollarım elbette iptaldi, wc yi eşim sayesinde kullandım yemeğimi o yedirdi. Eve geldik. Bu görev anneme geçti, yedirdi tuvalete götürdü yerimden kaldırdı oturttu. 3. gün direnlerimin olduğu yerde kanamam oldu hocamı aradım bandaj yırtıldıysa gel yoksa önemli değil, olağan bir durum dedi. aynada koltuk altımdaki bandaj yırtılmış gibi geldiği için dr a gittim. Bandajlarım ve direnlerim çıkartıldı. İnanılmaz hafifledim. Sporcu sütyeni takmadı dr (bunun doğru bi karar olup olmadığı konusunda ciddi şüphelerim war çünkü türkçe ingilizce dünya kadar yorum okudum çıplak memeye eve giden hasta hiç görmedim.) Koltıuk altım yeniden bantlandı. Artık yemeğimi tek başıma yiyebildim ama sıvıları pipetle içtim ve ağır hiç bir şi kaldırmadım. Aynı gün tek başıma yataktan kalkmaya ve yatmaya başladım. Sezeryanda 4. günümde yataktan kalkarken hala canım çok yanıyodu.

Bgn 5. günüm. Kollarımı kaldırmamı itmemi çekmemi ağırlık kaldırmamı gerektiren şeyler dışnda herşeyi kendim yapıuyorum.

Sezeryandan bi farkı, sezeryanda geceleri uyuyabiliyordum genelde. Ama dün 4. gecemdi. Sırt ağrısından yine uyuyamadım kabus gibi. Ağrı kesici işe yaramıyo malesef. Bugün nete biraz baktım. İki sebebi varmış bunun birinciyi operasyonu geçiren arkadaşlarım söylemişti: yatış pozisyonu. İkicisi ise sırt ve göğüs kaslarımız bu yeni ağırlığa alışmaya ve onu yerleştirmeye çalışıyormuş ama gücü genüz yetersiz olduğu için kasların ağrı çekiyormuşuz.

Uzun lafın kısası bence sezeryandan daha kolay kolların iptal olması dışında. Bir de loğusalık depresyonunun herşeyi güçleştirdiğini unutmamak lazım tabi.

Meme büy. sonucuma gelince. Ne mutluyum ne mutsuz sadece şişlikler indiğinde küçülürse size ı gerçekten üzülücem. Küçülmezse bi de yerleşiğ doğallaşırsa memnun olacağım sanırım. Bir çok yerde şişliklerle göğsün küçüleceği yazıyo...3 gündür çok mutsuzum bu korkuyla. Dr ım küçülmicek şekillenip doğal forma ulaşacak dedi. Amelty bitince çektiği resmi göstermişti o resme refer ederek sence küçük müydü o resimde dedi. evet değildi. o resimde henüz şiş değildi göğüslerin dedi.

Hayırlısı...

Hepinize güzel paylaşımlarınız için teşekkürler.

arzum77 sana da teşekkürler en ayrıntılı paylaşımcılar arasında sen de warsın=)

Cevap icin Teşekkürler. Emzirmeyi nisan sonu birakmayi düşünüyorum. Çünkü oglum, artık 2 yaşını doldurmus olacak.yaz aylarinda ameliyat olmayi istemedigim icin eylul sonrasini beklicem.o zamana kadarda sut filan kalmaz.ben sezeryan sonrasi cok cabuk iyilestim.dogumdan birgun sonra hastanedeyken wc ye kendim gittim makyajimi yaptim saclarimi taradim pijamalrimi kendim giydim bebwgin altini ustunu degistirip yatagomda oturup dr un sabah vizit saati 08.00 da hazir bekliyodum;) o kadar rahat yani.insaallah meme buyutme ameliyati sonrasida bu kadar rahat olur.sezeryan sanrasi agridan biraz fazla agriyida kaldiririm heralde.o guzelliklere sorunsuz bi kavusayimda.acilar vizgelir gibime geliyor..inş senin sonucunda cok iyi olmustur. Hersey gonlunce olsun. Darısı bana ve olacak arkadaslara..

Son düzenleme:
mailden gereken cevabı werdim ama buradan yazmadan yapamiiiicaaaaaammmm...BOOOMMMBA GİBİSİİİİİN :))) maşallah canımmm nazar değmesinn güle güle kullan güzel cicişlerini :)

Canım minim, çok mersi, hepimi bombayız yapana yaptırana o ellere o hüneri verene şükür :16:

Mağazayı mı satın aldın kız sen :) ayy hepsi o kadar güzeller ve o kadar çok yakışmışlar ki güzelim memişlere güle güle kullan canımm ;)
sütyensiz fotoğraflarda özellikle bebeklerin güzellikleri meydanda bu kadar hediyeyi haketmişler :)

Ben kararımı verdim, çamaşırcı koca bulucam, başka türlü bütçem yetmeyecek bu işlere bademim :1:
Çok teşekkürler tatlım, her güzel şeyi alasım geliyor güzellerime :16:

Canim bende gormek istiyoruum resimlerini.cok merak ettim nasil sonucun.mailimi yazsam banada gonderir misin lutfeen

Tabii ki canım, seve seve :54:

Back