Canım ilk görüşmenin çok sıcak geçmemesi bana çok tanıdık geldi. Barış beyin böyle bir tarzı var sanırım, kafasında karışıklıklar olan, ameliyat konusunda net olduğunu düşünmediği kişiler için diğer doktorlar gibi toz pembe anlatmıyor herşeyi, gül bahçesi vaad etmiyor, herşeyin en olumsuzunu söyleyip ne kadar kararlı olduğunu ölçüyor diye düşünüyorum. Yani serbet bırakıyor, dönerse benimdir dönmezse hiç benim olmamıştır diyor
İkna etmeye çalışmıyor, ilk başta bana da sıcak gelmemişti ama sonraki görüşmelerde daha kararlı olduğumda o da daha başka tavırla karşıladı beni. Aslında düşününce mantıklı, çünkü herkes kendi içinde bu kararı almalı, kendi kararsızlıklarını yenip huzurla bu kararı aldığında daha güzel oluyor her şey. Olması gereken bu bence, ameliyat bu ciddi bir karar, kararsız bir insanın olması muhtemel depresyonlarının sebebi olmak istemiyor.
Kas altını neden tercih etmiş acaba, ben Barış beyin hiç kas altı yaptığını görmedim, şaşırdım buna. Derin çok mu ince, protezin saklanamayacağını mı düşündü acaba? Bu konuda konuştunuz mu? Bence de kafanda netliğe kavuşmadan ameliyat olma canım, en ufak bir tereddütün acaban kalmasın, gerçekten istediğinde ol ameliyatını. Hazır değilsen acele etme. Gerekirse yeniden görüş.
Çok teşekkür ederim bu arada canım, resimler için yorumların çok mutlu etti beni, her geçen gün daha güzel oluyor :) Allah herkese istediği gibi sonuçlar nasip etsin.