- Konu Sahibi nemutlubana
-
Teşekkür ederim canımBu süreçte hep yanındayım unutma olur mu, neye ihtiyacın olursa bana yaz, seve seve yardımcı olurum. Darısı sizlerin başına olsun, herkes mutlu olsun umarım. Aynı şeyleri hissetmişiz demek, buna şaşırmadım çünkü bunu çok kişiden duydum. Umarım senin için hayırlısı neyse o olsun canım. İlk görüşmede Barış beyden çok olumlu olmasını bekleme, benden sana tavsiye :) Çünkü Barış bey pembe gözlükleriyle toz pembe hayaller kurduran, vaatlerle göz boyayan bir doktor değil, aksine her şeyin en olumsuzunu söylüyor. Bu seni korkutmasın
Özel msj gonderemiyorum.sen bana mail adresini yazabilir misin ozelden canım
Canım çok tşkr ederim söylemen bile yeterli desteğini hissediyorum içtenliğin samimiyetin için ayrıca tşkr ederim:) şuanda bir muamma yaşıyorum dr umu bulana kdr da sürecek malesef:) Barış bey için ztn pek bir beklenti içine girmedim sadece bana zaman ayırsın ve kafamdaki soru işaretlerine birlikte cvp bulalım ben bunu istiyorum hasan fındıkla görüşmem de bunu bulamadım hep yaparız hallederizciydi :) Bana güven vermedi..Barış beyi hastalarına zaman ayıran dinleyen onları anlayan bir dr olarak gördüm kullanıcı yorumlarımdan..umarım öyledir:) yarın görüşmem var inş güzel geçer gelişmeleri bildiririm:)))
ainen canım özellikle sende kendimi buldum :) görüşmemi copy paste yapıyorm en ayrıntılı haliye lütfen bana yardımcı olun kafam cok karıstı..Barış beyle olan görüşmem...Yazarım tabi canım.Şu an 10 dk dolmasını bekliyorum
Rica ederim canım, seni en iyi anlayabilecek olan kişi benim ve burdakiler. Umarım her şey umduğun gibi olur. Gelişmeleri bekliyorum merakla
Canım ben senin yerinde olsam kilo almaya çalışır sonra giderdim öyle tavsiye edilseydi. Ama seni de anlayabiliyorum, insan bunu aklına koyduğunda bir an önce yapmak istiyor. Naci beyle yine de görüş, bak karşılaştır, sor, araştır. Bir yandan da kilo almaya çalış, zaman da geçmiş olur bu arada
naci bey ameliyatı kabul edecektir bence,barış bey doğallıktan yana ama Naci bey kas altına koyabilir.
İsmini vermek istemiyorum arkadaşım, özelden yazdığına göre burada isminin görünmesini istemiyorsun. Mesajına cevap verebilmek için arkadaş olmamız gerekiyormuş, arkadaşlık isteği gönderdim ama burdan cevabını vereyim. Öncelikle rica ederim, ne kusuru. Hazır olmadan tavsiye etmem bu ameliyatı. Ben 8000 tlye yaptırdım. Barış bey Acıbademin doktoru değil, Acıbadem ile anlaşmalı, yani ameliyat için kullanıyor hastaneyi.
canım bu msj bana mı:)
Hayır canım :) Bir arkadaş öelden sormuş, öelden cevap veremeyince burdan yadım.
Kızlarrrrrrrrr!!!! Acil destek lütfenyarın ameliyatım var sanırım ben baya baya tırstım !!! Korkuyorum ne yapılması gerek acaba??? Alt üst oldum gibi hissediyorum. (((
Teselkkur ederım cnm tam 24 saat oldu artık. Zor biraz umarım ıyılesırım artık ıkı kısıyle anca işte. Öpüyorum ınsallah ıyıhaberler verebilirim haftaya.
Merak etme canım geçecek, her şey zamanla çok güzel olacak.
Kendini iyi hissettiğinde ayrıntıları bekliyorum canım. Kendini yorma, her fırsatta uyu dinlen.
Âmin inşallah canım geçsin de bitsin artık. Bugün 4. Gün oldu ılk ıkı gunüm zor gectı hastanede uç saatlik çekilmez bir yolculuktan sonra bitti herşey.ikinci günümde kendım yatıp kalkmaya başladım hersey biraz kısıtlı da olsa sıkıntısız kendim yaptım. Az önce saçlarımı taradım. Umarım kendıme olan fazla guvenım sıkıntı olmaz daha sonra. yıyıp içip yatıyorum. birinci hafta kontrolümü birkaç gün sonraya attırıcam yol gözümde büyüyor kontrolden sonra daha netleşir sanırım herşey. Ne yapmam gerek bilmiyorum kafama gore takılıyorum şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?