- Konu Sahibi nemutlubana
-
canım ne güzel yüzüstü yatabilicekmişsin ben de yarın 3. hafta kontrolüme gidicem umarım artık bana da izin verir doktor,izlerin nasıl şuan?benimkile kabarık pembe renkteler.bakmaya da korkuyorum zaten...off
Barış beycim televizyonda :) Estetik,güzellik konuşuluyor,ilgilenenlere duyurulur,Habertürk'te.Ben sabahtan beri bu programı bekliyorum :)
hemen açtım kanalıküpesini sevsinler çok yakışmış çok
Canimm buraya da yaziyim dedim göğüsler şahane olmuş güle güle kullan bebeğim:)
Kızlar selam :))) ben geldim gene. Barış beyle görüştüm sonunda anlaşabildik mi bilmiyorum tam olarak fakat 25 Mart ameliyat günü kararlaştırdık. Hayırlısı deyip artık istanbuldan ayrılıyorum. Hepinize öpücükler. Bu arada nemutlubana bandajların gecen Perşembe alındı görüşmende sanıyorum. İşten ayrıldım zor bir dönem gecırıyorum gırıp de yazamadım fakat hayırlı olsun resimlerini görmek isterim yenidenöpücükler
Kızlar selam :))) ben geldim gene. Barış beyle görüştüm sonunda anlaşabildik mi bilmiyorum tam olarak fakat 25 Mart ameliyat günü kararlaştırdık. Hayırlısı deyip artık istanbuldan ayrılıyorum. Hepinize öpücükler. Bu arada nemutlubana bandajların gecen Perşembe alındı görüşmende sanıyorum. İşten ayrıldım zor bir dönem gecırıyorum gırıp de yazamadım fakat hayırlı olsun resimlerini görmek isterim yenidenöpücükler
He he :) hala gezmelerdeyim evime gidemedim :) ne yazık ki kredi olmayacak diye Naci bey ve Tuğrul beyle olan randevularımı iptal etmiştim. Son anda yaşanan gelişmelerle barış beyin randevusuna gidebildim. Başka doktor görme fırsatım olmadı. Onun dışında barış bey beni başka bir doktora yönlendirmek istedi benim daha büyük istediğimi düşünerek. Fakat zaman ve mekan kısıtlılığından dolayı ben gene başka doktorla görüşme yapamadım fakat barış beyin yanından ayrılınca gene de başka doktor istemediğime karar vermiştim bile . Neyse gelelim barış beycime Çarşamba günü kendisiyle tekrar görüşmek istediğimi söyledim. Görüştük fakat pek sıcak bir konuşma geçmedi aramızdakas zarı değil de yarı kas altı yarı kas üstü damla protez dedi. 250 280 cc sana yeterli olur dedi. Sevin Hanım'dan da 25 Mart ameliyat günü yazmasını istedim orda. Zaten de taksiye atlayıp apar topar otogara gittim ve otobüse bindim. Başka bir şey olmadı :) hayırlısı daha var 25 Mart'a ne yaparım o güne kadar bilemiyorum. Hayırlısı şimdilik . Bu arada şeker mesajın üzerine mailime baktım resimler için çok çok teşekkür ediyorum. Ama gerçekten süper olmuşlar bayıldım. :) güle güle sağlıcakla kullan canım benim. Çok sevindim baya mutlusun :))) ya izmirde başka doktor baksam mı diye düşünmüştüm açıkcası fakat resimlerini görünce hala barış Bey'den başka doktor düşünemiyorum:) ama araştırma yapmaya devam etsem iyi olacak gibi geldi. Korkuyordum şu kas altı konusundan (( başıma geldi gene de . Bademcim bu arada barış bey video gösterdi sağ sol oynatan :))) aklıma sen geldin :))) sen nasılsın bu arada uzun zaman oldu nasıl cicilerinle burnun :) aman ne çok yazdım kendim bile sıkıldım !!! Zaten şu simgeleri kullanamıyorum bir türlü öpüyorum sizleri :)
He he :) hala gezmelerdeyim evime gidemedim :) ne yazık ki kredi olmayacak diye Naci bey ve Tuğrul beyle olan randevularımı iptal etmiştim. Son anda yaşanan gelişmelerle barış beyin randevusuna gidebildim. Başka doktor görme fırsatım olmadı. Onun dışında barış bey beni başka bir doktora yönlendirmek istedi benim daha büyük istediğimi düşünerek. Fakat zaman ve mekan kısıtlılığından dolayı ben gene başka doktorla görüşme yapamadım fakat barış beyin yanından ayrılınca gene de başka doktor istemediğime karar vermiştim bile . Neyse gelelim barış beycime Çarşamba günü kendisiyle tekrar görüşmek istediğimi söyledim. Görüştük fakat pek sıcak bir konuşma geçmedi aramızdakas zarı değil de yarı kas altı yarı kas üstü damla protez dedi. 250 280 cc sana yeterli olur dedi. Sevin Hanım'dan da 25 Mart ameliyat günü yazmasını istedim orda. Zaten de taksiye atlayıp apar topar otogara gittim ve otobüse bindim. Başka bir şey olmadı :) hayırlısı daha var 25 Mart'a ne yaparım o güne kadar bilemiyorum. Hayırlısı şimdilik . Bu arada şeker mesajın üzerine mailime baktım resimler için çok çok teşekkür ediyorum. Ama gerçekten süper olmuşlar bayıldım. :) güle güle sağlıcakla kullan canım benim. Çok sevindim baya mutlusun :))) ya izmirde başka doktor baksam mı diye düşünmüştüm açıkcası fakat resimlerini görünce hala barış Bey'den başka doktor düşünemiyorum:) ama araştırma yapmaya devam etsem iyi olacak gibi geldi. Korkuyordum şu kas altı konusundan (( başıma geldi gene de . Bademcim bu arada barış bey video gösterdi sağ sol oynatan :))) aklıma sen geldin :))) sen nasılsın bu arada uzun zaman oldu nasıl cicilerinle burnun :) aman ne çok yazdım kendim bile sıkıldım !!! Zaten şu simgeleri kullanamıyorum bir türlü öpüyorum sizleri :)
kızlar haftaya bugün ameliyata giriyorumm memeliler kervanına katılmamam az kaldı :)
oOkarenOo merhabalar, :) kararın hayırlı olsun canım hayırlısıyla sen de Barış eli kulübüne dahil olacaksın inşallahBarış bey 2 ay önce meme dikleştirme ve büyütme operasyonumu gerçekleştirdi. Kendi adıma doktorum olarak Barış bey'i seçtiğim için çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Senin için en hayırlısı en doğrusu neyse o olsun Sevgiler
Canım ilk görüşmenin çok sıcak geçmemesi bana çok tanıdık geldi. Barış beyin böyle bir tarzı var sanırım, kafasında karışıklıklar olan, ameliyat konusunda net olduğunu düşünmediği kişiler için diğer doktorlar gibi toz pembe anlatmıyor herşeyi, gül bahçesi vaad etmiyor, herşeyin en olumsuzunu söyleyip ne kadar kararlı olduğunu ölçüyor diye düşünüyorum. Yani serbet bırakıyor, dönerse benimdir dönmezse hiç benim olmamıştır diyorİkna etmeye çalışmıyor, ilk başta bana da sıcak gelmemişti ama sonraki görüşmelerde daha kararlı olduğumda o da daha başka tavırla karşıladı beni. Aslında düşününce mantıklı, çünkü herkes kendi içinde bu kararı almalı, kendi kararsızlıklarını yenip huzurla bu kararı aldığında daha güzel oluyor her şey. Olması gereken bu bence, ameliyat bu ciddi bir karar, kararsız bir insanın olması muhtemel depresyonlarının sebebi olmak istemiyor.
Kas altını neden tercih etmiş acaba, ben Barış beyin hiç kas altı yaptığını görmedim, şaşırdım buna. Derin çok mu ince, protezin saklanamayacağını mı düşündü acaba? Bu konuda konuştunuz mu? Bence de kafanda netliğe kavuşmadan ameliyat olma canım, en ufak bir tereddütün acaban kalmasın, gerçekten istediğinde ol ameliyatını. Hazır değilsen acele etme. Gerekirse yeniden görüş.
Çok teşekkür ederim bu arada canım, resimler için yorumların çok mutlu etti beni, her geçen gün daha güzel oluyor :) Allah herkese istediği gibi sonuçlar nasip etsin.
ayceyy; teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur. sizin gibi mutlu kişileri görünce insanın kendine güveni geliyorvallahi. hayırlısıyla barış bey klubune katılma adayıyım nasip artık zamana bıraktım gerisini
ne mutlubana ; ne bileyim barış bey bi acayip geldi cidden de . tamam gerçek olmayan vaadler beklediğim yoktu saolsun öyle de yapmadı zaten olabileceği söyledi ve gösterdi. aklıma biraz daha yattı. yarısı kas altı yarısı kas üstü dedi. sanırım dual plan dedikleri şey olabilir . derim için ince dedi video da gösterdi, yukarı kısma doğru oynatıldığında belli oluyordu. doğal olsun istiyorum dedim. kas altı karar verdi. ben de barış beyi kas zarı yapıyor ağrı felan az olur diye özellikle tercih etmiştim. aydın'dan kalkıp onun için ona gittim. mesafe uzakkas altı başka doktorlarda yapıyor izmirde doktor araştırmak konusunda kararsız kaldım bu yüzden. fakat kimseyi de araştırmıyorum barış bey den vaz geçme niyetimde yok bir yandan. inşallah aksilik olmaz da kararlaştırılan tarih olsun bitsin artık istiyorum.
canım benim bandajlı halinden sonra resmi açınca ağzım açık kalmışciddi anlamda çok güzel olmuşlar. kaç beden sütyen kullanmaya başladın şimdi??? birde sütyenli ve tsortlu felan resim istiyorum lutfennnnn düşününce benim nasıl olacak hiç bir fikrim yok. herkes de vazgeçirmeye çalışıyor beni.
öpüyorum sizleri
nemutlubana canım durum güncellemesi yap bakiiim :) ne durumdasın? Benimkiler 2 aylık oldu baya da yumuşadılar izlerin de durumu gayet iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?