- Konu Sahibi nemutlubana
-
canımmm perşembe saat kaçta verdiler randevuyu? ben ala 1.ay kontrolüme gidemedim de senle aynı güne alayım bari orda görüşürüz :)
Sağol canım :) Damla benim protezim.
Baris bey hep damla mi takar? kim Baris bey yaptirdiysa, damla olmus!? Peki dönme riskine ne diyor?
Evet hep damla kullanır çünkü damla protez seviyor,şimdiye kadar hastalarından hiç protezi dönen birine rastlamadım.
Ne kadar ödedin sorabilirmiyim?
Canııım Perşembe günü Barış Bey'in ofisinde görüşürüz, ayarladım randevuyu :)
Heyyyoooo:))Süper haber,görüşürüz canım.
Ama ben kıskandım şimdi sizi
Heyyyoooo:))Süper haber,görüşürüz canım.
Ama ben kıskandım şimdi sizi
Yakaladim siziE madem siz ofiste bulusun, cikista hep beraber bulusalim olmaz mi? :))
Badem valla ben de kiskandim, aksam bulusmasi ayarlasak :))
Olmaz mı, olur hem de lokum gibi olur
Balli lokma oldu lokum. Yaptim oldu
Çok güzel geçti canım,çok mutluyum.Bantlar çıktı,masajlar yapıldı,nasıl yapılacağı gösterildi.Barış bey de Sevin hanım da çok beğendi sonucu.Sporcu sütyenini istersem giymeyebilirmişim,desteksiz sütyene geçebilirmişim.Lastik bandı da kullanmama gere yok artık.Spor,dans ne istersem yapabilirim.Düz yan hatta yüz üstü(hatta en iyisi buymuş,masaj oluyormuş) yatabilirim.Ağrılar da bitti çok şükür.Artık güzel memelerle aramda hiçbir engel kalmadı.Barış bey de çok tatlıydı bugün,giderek hayranlığım artıyor.Kendisine de söyledim,Barış bey söyledikleri kadar varmış,ne büyük ne küçük tam ideal doğal istediğim gibi yaptınız dedim,ben sana güzel olacak demiştim güzel oldu dedi,iyi ki sizinle tanıştım iyi ki size oldum dedim.Çok güzel bir gündü yani anlayacağınız.
Çok güzel geçti canım,çok mutluyum.Bantlar çıktı,masajlar yapıldı,nasıl yapılacağı gösterildi.Barış bey de Sevin hanım da çok beğendi sonucu.Sporcu sütyenini istersem giymeyebilirmişim,desteksiz sütyene geçebilirmişim.Lastik bandı da kullanmama gere yok artık.Spor,dans ne istersem yapabilirim.Düz yan hatta yüz üstü(hatta en iyisi buymuş,masaj oluyormuş) yatabilirim.Ağrılar da bitti çok şükür.Artık güzel memelerle aramda hiçbir engel kalmadı.Barış bey de çok tatlıydı bugün,giderek hayranlığım artıyor.Kendisine de söyledim,Barış bey söyledikleri kadar varmış,ne büyük ne küçük tam ideal doğal istediğim gibi yaptınız dedim,ben sana güzel olacak demiştim güzel oldu dedi,iyi ki sizinle tanıştım iyi ki size oldum dedim.Çok güzel bir gündü yani anlayacağınız.
Ne güzel canim. adina sevindim.....
Ooh maşallah! Ne guzel atlattin.desteksiz sutyen takmanin zevkide bi başladır :).. masaj ne kadar sure yapilacakmis.belli vakte kadar mi asagi inene kadari acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?