Memeliler kervanına katılmak için süreçler

Tamam söylemem sır

Nemutlucum, özelden yazıştık söyledim ama buradan da yazayım güzel memelerini güle güle kullan arkadaşım çok güzel olmuşlar mutlu sonu yaşadın darısı olmak isteyen herkesin başına doktorunun ellerine sağlık.

Seni öpücüklüyorum resimlerin için çok çok mersi şeker

Son düzenleme:

nasıl yokluğun belli oku oku benim yazdıklarım kaçmaz

dün dedikoduyu yapa yapa bitiremedik nemutlu kardeşle arkası yarın dedik hepsi bi günde olmaz dimi ama

bende seni öpücükledim güzel kadın

Kervana katilacak bir aday gordum sanki senin icin en hayirlisi ne ise o olsun : tugrul bey ile ben de gorusmustum, sayesinde bir cok konuda bilgi sahibi oldum.. Kolay gelsin simdiden bol sans dilerim :))

Teşekkür ederim ayçeyy :) inşallah herkes için hayırlısı. Maratona başlıyorum bende en azından iznimi aldım işten şükür umarım aksilik olmaz artık üç doktor içinde söylenenler çok güzel sabırsızlanıyorum artık :)

Çok teşekkürler,amin herkes bu mutluluğu yaşasın umarım.Ben de seni öpücüklüyorum,ne demek seve seve

Hadi bakalım maraton başlasın,iyi olan kazansın

nemutlubana'cım canım ya ben senin ameliyatın detaylarını bi türlü öğrenemedim konunu da okudum ama gözden kaçırmadıysam yazmamışsın hadi söyle bana cc yöntem kesi yeri vs başak burcu kadınıyım ne de olsa detayları almadan olmuyo

Jeleseccigi sen birde gercegini yakindan gorsen nasil guzeller masallah Allah nazarlardan korusun isteyen herkese nasip etsin boyle guzel sonucu :))

nasıl yokluğun belli oku oku benim yazdıklarım kaçmaz

dün dedikoduyu yapa yapa bitiremedik nemutlu kardeşle arkası yarın dedik hepsi bi günde olmaz dimi ama

bende seni öpücükledim güzel kadın

Gordum yaptiginiz dedikodulari dedim hele bir de ben jelesece bulusma teklif edeyim yuzume baka baka soylesin oyle ben yokken konusmak kolay tabi:118:

Canım yukarıdaki mesajımda ayrıntılar fazlasıyla var
Yine söyleyeyim, 250 cc, fasya altı, meme altı kesisi ile yerleştirildi.

Senin de öyle ayceyim,gün gün daha güzel oluyor,en son gördüğümün üzerinden 10 gün geçmişti,10 günde bile nasıl değişmişler,maşallah Amin Allah herkese gönlündekini versin.Bir gün hep beraber görüşelim

Merhaba arkadaşımgeçmil olsun güle gülee kullan.. cclerimiz yakın özelden mesaj hakkım olmadığı için burdan yazıyorum arkadaş olarak ekliycem seni kabul edersen sevinirim bana da 240cc memeltı kesisi ile fasya altına konuldu konumu hiç okudun mu bilmiyorum ama küçük diye üzüldüm ben :)

Okudum konunu canım,cevap da yazmıştım.Ben boyutundan çok memnunum,zaten büyük göğüs sevmem,çok itici gelir.Düşün ki koltuk altlarından taşan,kollarını tam olarak kapatamadığın,yukarıdan da dekolteden birden fırlayan göğüslerin olsun ister miydin?Doktorun sana bunu uygun gördüyse mutlaka bir bildiği vardır.

fasya alti nasil oluyor?

Protez pektoral,serratus,rectus kaslarının fasyalarının altına yerleştiriliyor.

Aman maşallah gördüm inceledim bantlar çıksın tadından yenmez o zaman

piştt karın germede gelin bacım ameliyatı canlı izle hatta sen buluşalım koklaşalım kaynaşalım ne dedim arkandan güzel kadın seksi kadın kıskandım dedim hepsi bu

buluşalım buluşalım ben yakından görüp ellemeden anlamam

Tesekkur ederim tatlim :) sabirli olmak lazim diyorum ya hep sen farki gordun hizla degisen ve gozle gorulur sekilde degisip guzellestigini. Ilk goruntusune bakip kimse moralini bozmasin :) bir ay sabir, gercek goruntu ancak o sureden sonra ortaya cikiyor
Jelesecten ses cikmadi biz gorusuyoruz diye iclenmesin dedim ama sanki o istemiyor mu ne ;(

Hiiii ben korkarim hayatta bakamam... Oyle bir deli cesareti geliyor arada normalde igneden bile korkarim. Sen karar verdin mi cicim nerde ne zaman olacak operasyon? Ben de yoksun diye hakkinda atip tuttum burda hala internetim yok bu arada telefondan cevap yazana kadar sen ikinci mesaja gecmissin:)) ne zaman bulusuyoruz pekim

Gosteririm ama elletmem

canim bunu da anliyamadim!!?? yani bu kas alti mi? yoksa kas zari altina mi? dual plan yöntemi mi?:44:

canım harbiden ben bu kısmı nasıl kaçırmışım detayın Allah'ı var burda

çok içlendim çok bensiz görüşme he bi daha olmasın gııııı niye istemeyeyim silikonlu meme göreceğim yakından istemem mi

ay bende bakamam hiç kan görünce fena oluyorum ben netleşsin tarihi yazacağım canım tam net değil daha

ellerim ben bakarım kıvamına nasıl

Hahahah annem göster ama elletme dedi benim de

Zaten hep bir bekleme halindeyiz,ameliyat gelsin,10 gün geçsin,1 ay geçsin,3 ay geçsin,1 sene geçsin

canim bunu da anliyamadim!!?? yani bu kas alti mi? yoksa kas zari altina mi? dual plan yöntemi mi?:44:

Kas zarı altı canım,fasya altı da deniyor.
canım harbiden ben bu kısmı nasıl kaçırmışım detayın Allah'ı var burda

Detayları severim Yine de merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.

bu fasya yöntemini de ilk defa duydum, yeni mi çıkmış o?

:) Yeni çıkmamış,kas zarı altı yöntemi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…