• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memeliler kervanına katılmak için süreçler

çok içlendim çok :23:bensiz görüşme he bi daha olmasın :19: gııııı niye istemeyeyim silikonlu meme göreceğim yakından istemem mi :27::16:

ayceyy
Sen silikonlu meme goreceksin biz ne gorecegiz :1: Ayarlayalim bir gun de goruselim bahar da yaklasiyor ooh gelsin caylar kahveler yaninda mis gibi sohbet :16:

ay bende bakamam hiç kan görünce fena oluyorum :25: ben netleşsin tarihi yazacağım canım tam net değil daha :34:

ellerim ben bakarım kıvamına nasıl :27: :21:

Jole kivamina gelmediler daha olgun seftali gibiler ben soyledim bak ellemis kadar oldun:1:

Son düzenleme:
Nemutlubana, oncelikle sana sonsuz teşekkürler. Iki gundur,( cok heyecanli bir kitabi okur gibi) sayfani okuyorum.elimde telefon, bebegimi emzirirken, uyuturken okumaya calisiyorum:) 80 kusur sayfa 2 cocukla okumak kolay olmadi.o kadar cok bilgi sahibi oldum ki sayende.aklima takilan her sorunun cevabini buldum yazilarinda.ayrica cok eglendim okurken. (Budu nun 6 sarkisi epey guldurdu beni)istedigin guzel memelere kavuşmuş sun ne mutlu.cook gecmis olsun.dahada guzellessinler ins.darsida bana ve isteyen herkese olsun.ben beklemedeyim.emziriyorum cunku.22 aylik bir sut danam var:) nasil biraktircam bilmiyorum.memee diye dolaniyor pesimde:)..neysee sana cook tesekkur ediyorum.2 gundur edindigim bilgilerden .cok faydalandim, cok guldum..sevgileer

Nemutlubana, oncelikle sana sonsuz teşekkürler. Iki gundur,( cok heyecanli bir kitabi okur gibi) sayfani okuyorum.elimde telefon, bebegimi emzirirken, uyuturken okumaya calisiyorum:) 80 kusur sayfa 2 cocukla okumak kolay olmadi.o kadar cok bilgi sahibi oldum ki sayende.aklima takilan her sorunun cevabini buldum yazilarinda.ayrica cok eglendim okurken. (Budu nun 6 sarkisi epey guldurdu beni)istedigin guzel memelere kavuşmuş sun ne mutlu.cook gecmis olsun.dahada guzellessinler ins.darsida bana ve isteyen herkese olsun.ben beklemedeyim.emziriyorum cunku.22 aylik bir sut danam var:) nasil biraktircam bilmiyorum.memee diye dolaniyor pesimde:)..neysee sana cook tesekkur ediyorum.2 gundur edindigim bilgilerden .cok faydalandim, cok guldum..sevgileer

Ne kadar güzel cümleler bunlar,çok mutlu oldum.Kendi geçtiğim yollar başkalarına da ışık tutuyorsa gerçekten ne mutlu bana.Bu arada bu kadar sayfayı okuyabilmen de takdire şayan :) Ben en başından beri aklıma takılan her şey,aldığım ve alamadığım bütün cevapları,hangi doktoru neden tercih ettiğimi neden tercih etmediğimi burada şeffafca paylaşmaya çalıştım.Çünkü kendimden de biliyorum,hepimizin tarafsız yorumlara ihtiyacı var,ben de olumlu olumsuz bütün yorumlarımı paylaşmaya çalıştım.Şarkılarla geri sayımlar yaptık,sonra tekrar yaptık :) Senin için de umuyorum her şeyin en güzeli olur,neye ihtiyacın olursa neyi merak edersen sorabilirsin.Elimden ne gelirse yaparım.Ben o memeee diye dolanan süt kuzunu yeri,Allah uzun ömürler versin ikisine de analı babalı.Benim yeğenime de 2 yaşında zor bıraktırabilmişti ablam memeyi :1: Çok zor bir süreç biliyorum,kolay gelsin.Her şeyin zamanı var,zamanı geldiğinde heyecanla bekliyorum senin de sürecini :29:

Arkadaşlık istegimi kabul etmene cok sevindim tskrlr.ilk ve teksin:)

Canım benim ne demek seve seve,foruma resim eklemeyi düşünmüyorum şu an için ama sen istersen bana mail adresini gönderirsen resim gönderirim sana

Nemutlubana, naci bey e dudak doldunlastirma yaptirmistin.bunu biraz anlatir misin lutfen?

Canım Naci beye yaptırmadım onu,Şişli Osmanoğlu hastanesinde Meriç hanıma yaptırdım.Ama çok tavsiye etmiyorum,çünkü dudak çok göz önünde olan bir yer ve ilk birkaç hafta gülerken,yemek yerken falan arı sokmuş gibi bir görüntü oluyor.Bir de ben kimseye söylemek istememiştim,o yüzden ağzımda aft çıktı demiştim ama hiç hoşuma gitmedi o ilk haftalardaki görüntü.Sonra zaten doğal olmayan görüntü gittikten sonra şişler de inmiş oluyor ve dolgunluk kaybolup gidiyor.Yani bir anlamı kalmıyor,dolgunluk denilen şey de bana güzel bir görüntü gibi gelmiyor,hiç doğal değil.Üstelik kullanılan madde en iyisi olduğu söylenen Juvederm idi.Sonuç olarak bu şekilde dudak dolgunlaştırmayı şahsen tavsiye etmiyorum,ben o görüntüyü beğenmiyorum.

Canım Naci beye yaptırmadım onu,Şişli Osmanoğlu hastanesinde Meriç hanıma yaptırdım.Ama çok tavsiye etmiyorum,çünkü dudak çok göz önünde olan bir yer ve ilk birkaç hafta gülerken,yemek yerken falan arı sokmuş gibi bir görüntü oluyor.Bir de ben kimseye söylemek istememiştim,o yüzden ağzımda aft çıktı demiştim ama hiç hoşuma gitmedi o ilk haftalardaki görüntü.Sonra zaten doğal olmayan görüntü gittikten sonra şişler de inmiş oluyor ve dolgunluk kaybolup gidiyor.Yani bir anlamı kalmıyor,dolgunluk denilen şey de bana güzel bir görüntü gibi gelmiyor,hiç doğal değil.Üstelik kullanılan madde en iyisi olduğu söylenen Juvederm idi.Sonuç olarak bu şekilde dudak dolgunlaştırmayı şahsen tavsiye etmiyorum,ben o görüntüyü beğenmiyorum.[/QUOTE]

Yine cok guzel anlatmışsin canim tskr ediyorum.deneyimlemis birinden konuyla ilgili bilgi ve gorus almak cok tatmin edici.bende bu konuda kisa bir arastirma yaptim gereksiz olduguna karar verdim kendim icin (baska biri gerekli gorur ihtiyaci vardir yaptirir saygim sonsuz tabiki)

Suan kendini nasil hissediyorsun.herhangibir rahatsizlik agri alisamama gibi bişey var mi acaba?

Yine cok guzel anlatmışsin canim tskr ediyorum.deneyimlemis birinden konuyla ilgili bilgi ve gorus almak cok tatmin edici.bende bu konuda kisa bir arastirma yaptim gereksiz olduguna karar verdim kendim icin (baska biri gerekli gorur ihtiyaci vardir yaptirir saygim sonsuz tabiki)

Suan kendini nasil hissediyorsun.herhangibir rahatsizlik agri alisamama gibi bişey var mi acaba?

Şu an zaten dolgu maddesi eridi gitti,etkisi bir kaç ay sürüyor zaten,dolayısıyla ağrı rahatsızlık vs yok,eski dudaklarıma kavuştum,ince mince en güzeli kendi dudaklarım:21:

Meme büyütme operasyonu geçirmiş , daha öncesinde de sezeryanla dogum yapmış arkadaşlar var mi acaba aramizda.hangisinde ameliyat sonrasi ağrı fazlaydi.kiyaslama yapabilirler mi? Çok merak ediyorum.

Suan kendini nasil hissediyorsun derken meme ameliyatini sormustum.onemli olan onlar dime :)

:1: Ben de neyi anlatıp duruyorum :1:
Şu an hiçbir sıkıntım yok,sabah banyomu da yaptım mis oldum :) Sıkıntı geceleri oluyor biraz,yani 2-3 saatlik uykudan sonra protezler kendini hatırlatıyor,"hoop beni unuttun mu,ben burdayım" diyor.Bir gerginlik hissi oluyor,kalkıp azcık yürüyünce geçiyor.Sırt ağrısına çözüm buldum,belin sırtın altına yastık koyunca,yastıktan destek aldığı için ağrı olmuyor.
Haftaya Perşembe doktordan randevu aldım,bantlar bandajlar çıkacak.
Çoğu gitti azı kaldı yani.

Şu an hiçbir sıkıntım yok,sabah banyomu da yaptım mis oldum :) Sıkıntı geceleri oluyor biraz,yani 2-3 saatlik uykudan sonra protezler kendini hatırlatıyor,"hoop beni unuttun mu,ben burdayım" diyor.Bir gerginlik hissi oluyor,kalkıp azcık yürüyünce geçiyor.Sırt ağrısına çözüm buldum,belin sırtın altına yastık koyunca,yastıktan destek aldığı için ağrı olmuyor.

Ohh ne güzel. Söz konusu cok istedigin bisey olunca acisina katlanip cozum bulmak.kolaylasiyor. bandajlar acildiktan sonra daha da rahatlamis olursun..

Meme büyütme operasyonu geçirmiş , daha öncesinde de sezeryanla dogum yapmış arkadaşlar var mi acaba aramizda.hangisinde ameliyat sonrasi ağrı fazlaydi.kiyaslama yapabilirler mi? Çok merak ediyorum.

Ben doğum yapmadım ama ablamdan bildiğim kadarıyla sezeryanda ilk gün ağrı ve gaz oluyor.Sonra belki ara ara gaz sıkışması veya dikişlerde sızlama oluyor sanırım.Bu ameliyatta dikiş yeri sıkıntısı olmuyor,sadece protezler göğsü sıkıştırıyor,ilk günler daha yoğun olmakla birlikte göğüs alışana kadar birlikte mücadele ediyorlar,kardeş kavgası gibi :1: Önce doğan sonra doğanı başta istemiyor,itiyor,nerden geldin sen diyor,zamanla bakıyor biz kardeşiz alışmak zorundayız yavaş yavaş ikna oluyor.Daha az pürüz çıkarmaya başlıyor,sonra da kardeş kardeş yaşayıp gidiyorlar.
Daha açıklayıcı olması açısından ben sadece ilk 2 gün ağrı kesici aldım, ikinci günkü tamamen daha şiddetlenirse korkumdandı.Daha fazla şiddetlenmediğini görünce bıraktım.Ağrı oldukça yürümeye başladım,yürümek rahatlatıyor,dolaşımı hızlandırdığından gerginliği azaltıyor.
Şunu söyleyebilirim benim olduğum yöntemle yapılan ameliyat çok ağrılı,dayanılmayacak sıkıntılı bir ameliyat değil.Ağrılar ilk günden itibaren zamanla azalıyor.İlk günden itibaren tuvalete gidebildim,kendim kalkıp yatabildim,ikinci günden itibaren kendim yemek yiyebildim,beşinci gün kendim yemek yapabildim(ama 2 domates rendeleyemedim 1,5 rendeledim:1:),ilk banyomu ablam yaptırdı,sonraki banyoyu beşinci gün kendim yapabildim.Ama ağır kaldırmaktan hala imtina ediyorum,bir süre de edeceğim.

Ohh ne güzel. Söz konusu cok istedigin bisey olunca acisina katlanip cozum bulmak.kolaylasiyor. bandajlar acildiktan sonra daha da rahatlamis olursun..

Aynen öyle,ilk günkü ağrının daha şiddetli olmasının bir nedeni de psikolojik.İlk gün henüz olayın mutluluğunu hissedemediğim için ağrıları düşman belledim,gece uyuyamamak psikolojimi biraz daha bozdu.Şimdiki aklım olsa ağrı kesici verildiğinde hemen uyumaya çalışırdım.Ben ağrı kesici verildiğinde mutlu mutlu oturdum,uyumaya çalışmadım :) Vücut da çok yoruldu tabi.Ameliyat yorgunluğu ancak uykuyla atılabiliyor.Ertesi gün direnler sargılar çıkıp kara görününce insan olayın mutluluk verici bir şey olduğunu hatırlıyor,o zamandan itibaren ağrılar da daha sevimli gelmeye başlıyor :)
Şu an tüm göğüs bandajlı değil zaten,sadece dikişlerin üstünde bandaj var,o da sıkıntı vermiyor.Onun dışında göğsün etrafında gelişigüel yapıştırılmış ince şeritler şeklinde bantlar var,onların çıkması hem rahatlatacak hem de güzelliklerle aramda hiçbir engel kalmayacak :)

Ben doğum yapmadım ama ablamdan bildiğim kadarıyla sezeryanda ilk gün ağrı ve gaz oluyor.Sonra belki ara ara gaz sıkışması veya dikişlerde sızlama oluyor sanırım.Bu ameliyatta dikiş yeri sıkıntısı olmuyor,sadece protezler göğsü sıkıştırıyor,ilk günler daha yoğun olmakla birlikte göğüs alışana kadar birlikte mücadele ediyorlar,kardeş kavgası gibi :1: Önce doğan sonra doğanı başta istemiyor,itiyor,nerden geldin sen diyor,zamanla bakıyor biz kardeşiz alışmak zorundayız yavaş yavaş ikna oluyor.Daha az pürüz çıkarmaya başlıyor,sonra da kardeş kardeş yaşayıp gidiyorlar.
Daha açıklayıcı olması açısından ben sadece ilk 2 gün ağrı kesici aldım, ikinci günkü tamamen daha şiddetlenirse korkumdandı.Daha fazla şiddetlenmediğini görünce bıraktım.Ağrı oldukça yürümeye başladım,yürümek rahatlatıyor,dolaşımı hızlandırdığından gerginliği azaltıyor.
Şunu söyleyebilirim benim olduğum yöntemle yapılan ameliyat çok ağrılı,dayanılmayacak sıkıntılı bir ameliyat değil.Ağrılar ilk günden itibaren zamanla azalıyor.İlk günden itibaren tuvalete gidebildim,kendim kalkıp yatabildim,ikinci günden itibaren kendim yemek yiyebildim,beşinci gün kendim yemek yapabildim(ama 2 domates rendeleyemedim 1,5 rendeledim:1:),ilk banyomu ablam yaptırdı,sonraki banyoyu beşinci gün kendim yapabildim.Ama ağır kaldırmaktan hala imtina ediyorum,bir süre de edeceğim.

2 dogumumda sezaryenle oldugu için operasyon sonrasi agriyi biliyorum.meme buyutmeden sonraki de benzer bir agri mi diye merak ediyorum. İleride bende fislamis memelerimi yaptirmayi düşündüğüm için...

Birde takilan protezin şekli neydi? Damla mi yuvarlak mi? Belkide yazdin ama ben atlamis olabilirim.sayfalarida tek tek okumustum oysaki :)

(Anlatimlarina hayranim valla.cok seker.hep bise sorup cevap okuyasim var)

2 dogumumda sezaryenle oldugu için operasyon sonrasi agriyi biliyorum.meme buyutmeden sonraki de benzer bir agri mi diye merak ediyorum. İleride bende fislamis memelerimi yaptirmayi düşündüğüm için...

Birde takilan protezin şekli neydi? Damla mi yuvarlak mi? Belkide yazdin ama ben atlamis olabilirim.sayfalarida tek tek okumustum oysaki :)

(Anlatimlarina hayranim valla.cok seker.hep bise sorup cevap okuyasim var)

Sağol canım :) Damla benim protezim.

slm şeker nasılsın bakalım??? haftaya perşembe mi ? onuncu gününde demiştin uzamış sanırım biraz zamanı!!

Selam tatlım,evet Barış beyin yoğunluğundan bana anca Perşembe'ye sıra geliyor :)
Senden naber,bakalım yarın haberlerini bekliyorum.

Eh hadi hayırlısı bakalım. Geç olsun güç olmasın :))) Bandajlar çıkınca resim istiyorum :52::52::52: benim biraz aksilik oldu. Kredi onayı alamadım :( yarın için randevuları iptal ettiricem. Daha sonra inşallah artık :)

Eh hadi hayırlısı bakalım. Geç olsun güç olmasın :))) Bandajlar çıkınca resim istiyorum :52::52::52: benim biraz aksilik oldu. Kredi onayı alamadım :( yarın için randevuları iptal ettiricem. Daha sonra inşallah artık :)

Hayırlısı o zaman,ben de senin için geç olsun güç olmasın diyorum :) Nasılsa Barış bey için bekleyecektin,diğer doktorlarla da sonra görüşürsün.Bandajlar çıkınca ben de resim istiyorum kendimden :1:

canımmm perşembe saat kaçta verdiler randevuyu? ben ala 1.ay kontrolüme gidemedim de senle aynı güne alayım bari orda görüşürüz :)

Back