Memeliler kervanına katılmak için süreçler

Bilgiler Prof.Dr. AkınYücel'in sitesinden alıntıdır.
Bunlar benim ilginizi çekebileceğini düşündüğüm bilgiler,diğerlerini artık hepimiz biliyoruz zaten :)

ayyy yeşilçayı hergün içerim ben birdeee neyse ameliyata yakın icmem artık

bu bilgileride bilmiyordum cok tesekkurler spor yapan bir insanım artık ameliyat olduktan sonra yürümeye baslarım sürekli :) yoksa kilo almaya musaitim vücudumu bozmak istemem :)
3 ayda kıvama geliyorsada cok iyi :))

Evet canım,bunlar insanın sormak aklına gelmeyen detay bilgiler.
Dikkat etmekte fayda var.
Ben de dans eden biriyim,ameliyata kadar bıraktım dansı,ameliyattan sonra da bir ay gitmem heralde.Sonra hafif hafif başlarım.

sanırım ilk görüştüğüm doktoruma ameliyat olucam.Çünkü yuvarlak protez kas altı demisti.Ve ömür boyu dayanır demisti.
En son görüştüğüm doktor damla protez dedi ve 10-15 yıl gider dedi.

İlk görüştüğüm doktorla net CC konusmam onu istediğim miktarda ikna etmem gerekicek sonucta pisman olmak istemem sonrasında.Hiç dokum olmadığı icin 250-280 cc bana kücük geliyor rakam olarak.Yılbasından sonra görüşmeyi düsünüyorum cünkü 2013 haziran yada temmuzda istiyorum ameliyatı.

Canım protez markaları çok önemli,Allergan 20 yıl garanti veriyor.Yuvarlak-damla farketmiyor.Protezin bir hasar görmesi durumunda da ömür boyu değiştirme garantisi var.Doktoruna bunları da sor mutlaka.Yuvarlak-damla olmasından çok markası önemli bu konuda.
Yuvarlak-damla konusunda da doktorun sana uygun olanı söyleyecektir.Bazı kişilerde yuvarlak veya damla olması çok farketmezken bazı kişilerde yuvarlak kötü durabilir veya damla kötü durabilir.
Yılbaşından sonra birçok doktorla görüşmeni öneririm,her doktorun görüşleri önemlidir.Neyi neden yaptığını çok iyi anlamak lazım.Ve mantıklı geliyorsa doktora güvenmek lazım.Bir de eğer 3d çalışma yapan bir doktora gidersen hangi protezin nasıl olacağı konusunda kesin düşünceler oluşur aklında.

ben ameliyatı devlet hastanesinde olucam istanbulda.Ve fazla doktor seçeneğim yok. ailem yaptırıyor ameliyatımı cünkü özelde olmayı düşünmüyorum bu yüzden.
Ama forumda dikkatimi çekti benim gibi dokusu olmayan arkadaşların silikonları yuvarlak protez.Miniklerimin durusuna baktım ceviz kadar bir sey olmasına rağmen yuvarlak bir bicimde damla seklini andırmıyor markasına dikkat ediyorum ilk görüştüğüm doktor haberlerde cıkan o protezi kullanmıyorum demisti ama marka adı vermemişti ben o zaman fazla bilgili olmadığım icin markada sormamıstım ve doktorla halam aynı hastanede calıstıkları icin halam bana öneriyor arkadaşlarını ameliyat etmiş ve basarılı diyor. Ama bakalım tekrar görüşmede daha detaylı konusmayı dusunuyorum :)

Devlet hastanesinde ameliyat olup çok memnun olanlar da var canım,inşallah sen de çok memnun olacaksın.
Bütün detayları sor,aldığın cevapları da araştır tabii,sonuçta vücuduna bir madde girecek,kalitesini bilmen gerekiyor.
Hiç dokusu olmayan damla protezli arkadaşlar da var ve gayet doğal görünüyor,bu konuyu biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.

ben sarkacağından korkuyorum bu yüzden yuvarlak hep cazip gelmistir bana ama ins güzel bir sekilde ameliyat geçiririm :))

Arkadaslar ben de randevularımı aldım haftaya görüşmelere başlıyorum. Aslında bu cumadan bile mümkündü ama ben biraz
rahatsizlandim. Bu durumda da kontroller sağlıklı olmayabilir diye düşündüm. Çok heyecanlıyım aslında öylesine bir şaşkınlık var üzerimde hayırlısı bakalım :) Benim bir sayfam yok o yüzden nemutlu arkadasımızın affına sığınarak onun sayfasına yazıyorum. Kendisinin izni olursa gelismeleri de paylaşırım. Son olarak da hepinizden cekinerek de olsa bir ricam olacak. Konu ile ilgili albümlere bakabilmem icin beni arkadas olarak eklerseniz çok memnun olurum. Kabul etmeyenleri anlayışla karsilayacagimi bilmenizi isterim. Kabul edenlere de çok çok çok teşekkürler. Şimdilik bu kadar hepiniz kendinize çok iyi bakın bana da bol şanslar dileyin....
(nemutlu arkadasım umarim emrivaki yapmamisimdir. Eğer öyleyse lütfen paylaş)

Canım o nasıl söz,senin paylaşımların bana memnuniyet verir,merakımı cezbeder aksine.Bol bol paylaşalım,yorumlayalım,konuşalım.Birbirimizin heyecanına ortak olalım,birlikte geri sayalım :) Aynı süreçlerden geçiyoruz,senin de doktorlar hakkında neler düşüneceğini,nasıl yorumlayacağını çok merak ediyorum.Bizi habersiz bırakma,sık sık gel bu sayfaya beklerim,adı üstünde kervana katılmak için süreçler bu başlığın adı,benim sürecim değil ki
Ayrıntıları alalım o zaman,ilk kimden randevu aldın,kimlere gitmeyi düşünüyorsun?
Bu arada geçmiş olsun arkadaşım,ben seni ekliyorum ama resmim yok,memelenince çeker koyarım artık :)
Bakarsın aynı zamanda ameliyat oluruz.

Teşekkür ederim canım. Çarşamba gunü Naci beyle randevum var ilk olarak. Ayrıntıları yazarım. Aslında sadece telefonda bile Hasan beyin asistanının sıcak kabilini çok hoşuma gitti. Çok gercekciyimdir ama bu tip küçük seyler bile etkiliyor insanı. Her ne kadar teknik olarak Arastirsak da herseyi Güven ve samimiyet duygusunu da ariyorsun. Bu yüzden de bu yüz yüze gorusmeler şart. Bakalım neler olacak :18:

Bu arada ben telefondan yazıyorum. Bazı kelimeler garip olabiliyor aceleden . Çok pardon . Sıcak kanliligi yazmıştım aslında

soracaklarını bir kağıda not almanı tavsiye ederim. insan ister istemez unutabiliyor.

Hadi bakalım çok meraklandım,çok heyecanlı oluyor görüşmeler.Ben de Naci beyin asistanının samimiyetine bayılmıştım.Konuşurken dışarıda olduğum için görüşme konusunu söyleyememiştim,kendisine de şu anda söyleyemiyorum dedim dışarıda olduğum için :) Hımm o zaman ben sayayım dedi,ilk meme büyütme mi diye sordu evet dedim :)) Bakalım Naci bey sana neler söyleyecek, yaprak'ın dediği gibi aklındaki herşeyi not al,not alırken zaten aklında kalıyor kopyaya gerek kalmıyor :)

oooooo çok heyecanlı doktor görüşmelerine başlanılmış bile...hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun

İlahi çok güldüm ama bı an icin seni öyle hayal ettim de. Ben bunu özellikle tasarlamıştım hangi saatte evde yalnız kalırım diye aramak icin. Odaları bile gezdim yok burası kapıya yakın yok yok bu komşu meraklı kesin duyar .. Bu kadar utanılacak bir konu mü yahu?

Öyle yaptım yaprak zaten ben de ama listeyi bı görsen korkarsın :) A4 arkali onlü. Onu çıkarmaya utanırım.

bence o kadarına gerek yok. belirli konu başlıklarını sor. Naci Bey sana gerekli açıklamaları yapacak zaten.
görüşme deteylarını da buradan yazarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…