- Konu Sahibi nemutlubana
-
İlahi çok güldüm ama bı an icin seni öyle hayal ettim de. Ben bunu özellikle tasarlamıştım hangi saatte evde yalnız kalırım diye aramak icin. Odaları bile gezdim yok burası kapıya yakın yok yok bu komşu meraklı kesin duyar .. Bu kadar utanılacak bir konu mü yahu?
:) İlk aradığımda ben de tasarlamıştım da,bu ödeme bilgileri için arayışımdaydı,ne olacaktı sizin deyince kal geldi,o soruyu sormaz diyordum :))
Tabii ki utanılacak bir konu değil,ama malum bizim yobaz toplumumuz henüz böyle şeyleri doğal karşılayamıyor.
Neyse A4 arkalı önlü kağıdını b,r özetle aklında istersen :) Ana başlıkları çıkar.Zaten Naci bey konuşmaya başladığında soracak sorun kalmayacak,o hepsine sen sormadan cevap veriyor. Onun en sevdiğim özelliklerinden biri bu olmuştu.
Öyle yaptım yaprak zaten ben de ama listeyi bı görsen korkarsın :) A4 arkali onlü. Onu çıkarmaya utanırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-buyutme-f1040/ Buraya bir göz at,eminim birçok soruna cevap bulacaksın
A4 isin sakası kızlar . Tabi ki aklımda bir sürü soru var ama tecrübelerinizden de yararlanarak netten bir cogunun cevabını kendimce bulmaya calisiyorum. Bundan sonrası artık şans diyorum. Umarım hersey yolunda gider. Yine de sizlerin görüşme sonrasında ozellikle "tüh bak bunu sormayı unuttum" dediğiniz seyler varsa lütfen paylaşın onlar isime yarayacaktir. Benim genel soruların dısında asimetri ile ilgili sorularım olucak. Bir de hangi yöntem ve protezleri önerecekler bakalım ona gore de tekrar sekillendiririm kafamdakileri. Desteginiz ve ilginiz beni çok mutlu etti teşekkürler.
A4 isin sakası kızlar . Tabi ki aklımda bir sürü soru var ama tecrübelerinizden de yararlanarak netten bir cogunun cevabını kendimce bulmaya calisiyorum. Bundan sonrası artık şans diyorum. Umarım hersey yolunda gider. Yine de sizlerin görüşme sonrasında ozellikle "tüh bak bunu sormayı unuttum" dediğiniz seyler varsa lütfen paylaşın onlar isime yarayacaktir. Benim genel soruların dısında asimetri ile ilgili sorularım olucak. Bir de hangi yöntem ve protezleri önerecekler bakalım ona gore de tekrar sekillendiririm kafamdakileri. Desteginiz ve ilginiz beni çok mutlu etti teşekkürler.
selam arkadaşlar, benimde yarın Veli Aslan ile randevum var. bakalım nasıl geçecek
Ben epilasyon yaptırıyorum,ona ne kadar ara vermem gerektiğini sormamıştım :) Onu sorsaydım keşke dedim :)
Ben epilasyon yaptırıyorum,ona ne kadar ara vermem gerektiğini sormamıştım :) Onu sorsaydım keşke dedim :)
:) epilasyona hangi bölgeye uyguluyorlar ki?
Bugün Tuğrul Turan'la görüştüm arkadaşlar.Kendisine özgü diğer doktorlardan çok farklı bir stili var ve insana çok cazip geliyor.30-35 dk.da hiç ağrısız,ilk gün kol hareketlerine başlanabilen,son derece zahmetsiz bir yöntem önerdiği.Açıkcası aklım çok karıştı.Doğru bildiğim her şey tepetaklak oldu.Ne yapacağım bilmiyorum.3 saat görüşme yaptık inanır mısınız?Ve 3 saat boyunca telefonlarına bile bakmadı,tam konsantrasyonla benle ilgilendi.Gerçketen birçok yönüyle takdir ettim kendisini.Şu anda çok yorgunum,anlattıklarının detaylarını size daha sonra anlatırım ama bu gelişmeden haberdar etmek istedim.
dr. Veli Aslan'la görüştüm bugün arkadaşlar. 10 dakika sürdü sürmedi. hiç böyle hayal etmemiştim açıkçası. Oturduğumuz yerden göğsüme baktı. hmm göğüs dokun yok dedi. emzirmeyi yeni kestiğim için 1 kaç ay daha beklememi söyledi. 300cc , kas altı yada dual plan, damla protez önerdi. tabi bunları da ben sordum tek tek. öyle söyledi. büyük protez iyi olmuyor dedi. birde herkese 3500 tl fiyat verirken bana 4000 tl fiyat verdi. bir anlam veremedim. sütün tamamen kesilince 10 gün öncesinden gelirsin tahlilleri yapıp tarih veririz dedi. fiyatı uygun diye orayla görüşmeye gitmiştim ama biraz daha para biriktirip çıtayı yükseltmem gerek galiba ( buda benim için çooook zor )
Canım Tugrul Bey meme büyütme ameliyalarında protezi kas üstüne koymayı tercih ediyor ve genel anestezi yerine lokal sedasyon ile hastayı uyuttugu için ameliyattan sonra narkozun verdigi agrı,sersemlik,baş dönmesi,kusma gibi problemler olmuyorBu rahat bir ameliyat sonrası geçirmene neden oluyor tabiki..Hiçbir şekilde kaslarında kesilmedigi içinde agrı düzeyin çok düşük oluyor..Gülezel arkadaşımız bunun en güzel örnegi bence..Çok rahat bir ameliyat sonrası yaşadı.Aynı gün hastaneden taburcu bile olabiliyorsun,daha ne olsun
Tugrul beyle görüşme şansım hiç olmadı..Ama şahsen kendisiyle tanışmayı çok isterim.Hastalarıyla olan diyalogunun çok iyi oldugunuifarklı bir tarzı oldugunu duymuştum çünkü...
Ameliyat gününe kadar aklındaki diger doktorlarlada görüş canım..Emin olki sana göre en dogru olan doktoru tercih edeceksin ve çok güzel,mutlu olacagın bir sonuç alacaksın canımSevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?