- Konu Sahibi nemutlubana
-
canımmm mutsuz olma sakın, tarih biraz ertelenmiş ama her şeyde vardır bir hayr diyelim..İki ay daha sabredersin bitanem onca zaman sabretmişiz iki ayda çabucak gelir geçer. Ailenin, ablalarının yanında olması çok güzel tabi ki ama bayram arefesi yoğun oldular demek ki, biliyorum ablanlar gibi olamam belki ama eğer iki ay sabredemem dersen 1 ay sonra istanbul dayım ben seve seve bakarım sana istersen gelir bende de kalabilirsin öğrenci evi olduğu için sıkıntı olmaz annem anlamasın dersen, gerçekten seni samimiyetini çok sevdim ben canım. Elimden gelen her yardımı yaparım yeter ki sen gel de
Bademim kurban olayım sana kız ben :) Ben de seni çok sevdim ilk günden beri hep yanımdaydın,hala da öylesin.
Sen de gel tabii,ben de seni evimde seve seve ağırlarım.Ama ablamlara söyledikten sonra onlarsız ameliyata girersem beni doğduğuma pişman ederler :) Artık el mahkum,onların müsait olduğu zamanı bekleyeceğiz.Dediğin gibi bunda da vardır bir hayır,zaten bir yandan da böyle apar topar karar vermiş olmaktan korkuyordum.Rahat rahat hazırlayayım hem kendimi,hem psikolojimi.
Doğru söylüyorsun tabi canım, rahat rahat hazırlanırsın aceleye gelmemiş olur bazı şeyler. Bizler de sana her türlü destek için yanındayız bil yeter
Canım... Hayırlısı olsun üzülme.Ben hep derim geç olsun güç olmasın diyeAileden birinin olması önemli. Bence hiç üzülme..
Kalemcim biraz mutsuzum.Biraz buruğum.Biraz da dokunsan ağlayacağım.Ablamlar bu bayramı ayarlayamadı çok yakın bir zaman olduğundan ve bir çok yan etkenden dolayı.Haklılar en rahat gelebilecekleri zamanda ben bu kadar net karar verebilmiş olsaydım,hiçbir bahaneye gerek kalmadan gelebileceklerdi ama şimdi en yoğun ve bahane bulunamayacak dönemdeler.Ama ben de bir an önce ameliyat olmak ve milattan sonraya geçmek istiyorum.Uzun lafın kısası kararım karar,ama zamanı kurbana kaldı.Tabii Naci bey kurbanda müsaitse...
nemutlubanacım olsun 2 ay nedir ki göz açıp kapayana kadar geçer ama sen ameliyat tarihini ablanlara net olarak söyle ki kurban bayramında bahaneleri kalmasın... benim annem ameliyat sabahı kızım bu sene olmasan mı acaba ameliyatını demişti ben de küsmüştüm anneme taa kiş sedye gelip beni götürene dek... anneler işte korkuyorlar canımız acıyacak,başımıza birşey gelecek diye..benim ameliyat gecemle ilgili ayrıntıları bilseniz gülmekten ölürsünüz...tabii ki başrolde annem olunca annelerin potansiyelelri hiç tahmin bile edilemiyor..neyse üzme kendini demek ki 60 tan geriye sayım yapacağız
Benim geri sayım baya geriden oldu :)) Ama ben günümü aldığım günden itibaren sayacağım :)) Ameliyat günü almak için aradım bugün ama Naci bey yokmuş bayrama kadar.Bayramdan sonra aramamı söylediler.Ablam biz de bilelim şimdiden de ona göre ayarlayalım yalanları dedi :)
Ya işte ben annemin beni öyle konuşmalar yaparak,aklınca zararın neresinden dönersek kar mantığıyla sürekli vazgeçirmeye çalışarak,moralimi bozmasından korkuyorum.Onun için ablamlar ideal.Annem olsa bayrama kadar beklemem gerekmezdi o açıdan iyi olurdu ama,yok bunu göze alamıyorum.
kuşadası tatili için ne dedin?
Bayramda yoktum bademcim bugün geldim.Ne var ne yok?
Merhaba,
Yazilar icin tesekkurler cok guzel anlatmissin. Ameliyatin ne zaman?
Senden haber alamayınca merak ettik valla canım, biz bıraktığın gibiyiz
Sağol canım,apar topar gidince foruma yazamadım.Bıraktığım gibi füzelisiniz yani :) Maşallah...
Çok yakında sen de o füzelere kavuşacaksın canım
:) İnşallah canım benim.2 ay var dahaNasıl geçecek bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?