Eveeet arkadaşlarım...
Gelelim aklımdaki bir diğer isim Barış Çakır'la olan görüşmemize.Akşam saatlerinde gittim,ameliyatı uzadığı için biraz beklemek zorunda kaldık.Şunu söyleyebilirim ki gittiğim doktorlar arasında fiziksel koşullarını en çok beğendiğim muayenehane ve bekleme salanuydu.Beklerken elime bir ipad verdi asistanı,orda ameliyat önce-sonra resimleri vardı yüzlerce.Onlara baktım gözlerim şaşı oluncaya kadar.Giderken ameliyat yaptığı hastaneyi de gördüm,o da son derece hoş görünen güzel bir hastane.Bekleyen hastalardan anladığım da biraz daha nasıl desem,aslında tam olarak söylemek istediğim kelime "sosyete doktoru",ama bunu eleştiri olarak almayın,tam tersine bana cazip hale getiren sebeplerden biri diyebilirim.Açıkcası ne kadar tanınmış ünlü doktorsa bana o kadar güven veriyor.
Gelgelelim Naci beyden aldığım elektiriği Barış beyden alamadım.Belki yorgundu,belki ben kendimi ifade edemedim bilmiyorum ama çok ilgili değildi,bir şey sorarsam cevaplıyordu.Protezler vardı masasında çeşit çeşit,onları anlattı.En çok Natrelle protezi tavsiye ettiğini söyledi,ona dokundum,denedik.Damla 250 cc önerdiğini söyledi.Yani onu seçmem için hiçbir şey yapmadı diyebilirim.Ama ben yine de o bana muhtaç değil sonuçta ben ona muhtacım şeklinde düşünerek kendimi soğutmamaya objektif yaklaşmaya çalıştım.
Bilmiyorum belki de başta başka doktorlara gittiğimi söylediğim için beni sevmemiş olabilir.Bakmadan önce dokun var mı deyince ben de diğer doktorlar olduğunu söyledi demiştim,böylece diğer doktor olayına açıklık getirmem gerekti.Peki onlarda ters giden neydi de şimdi burdasın dedi,ben de ters giden değil aklımda 3 kişi vardı,şu anda sizle beraber 2 kişi kaldı,sizle de ilgili çok yorum okuduğumdan tanımak istedim dedim.Diğer kişi kim dedi aklındaki,Naci bey dedim.Evet çok iyi bir insandır dedi.
Sonuca gelecek olursak her ne kadar Barış beyin olanaklarını,çevresel etkenleri,ameliyat yapılan hastanenin evime çok yakın olmasını beğensem de Naci beyin muayenesinden çıktıktan sonraki gözlerimdeki ışığı,içimdeki kıpırtıyı,sokaktaki herkesi öpme isteğimi,yüzümdeki tuhaf gülümsemeyi bugün yaşayamadım.Belki sorun bendeydi belki değildi,belki kimsede sorun yoktu bilemiyorum ama ben kararımı verdim.
Yarın Naci beyden randevu alacağım.Yolda diğer ablamla da konuştum önce Ocak'ta-Şubat'ta ol falan diye ikna etmeye çalıştıysa da ben her türlü bahaneyle onu püskürtüp bayrama ikna etmeyi başardım.İkimizin olduğu bir zamana ayarlasaydık falan dedi ama bir kişinin yeteceğini söyledim.Zaten önemli olanın psikolojik destek olduğunu anlattım.Her ne kadar bana gereksiz gelse de peki madem vermişsin bir karar,al bakalım gününü dedi.Pazartesi bir ablam gelmeye çalışacak,Salı da diğeri.Sonra ben toparlarım zaten.Evde kalabilirim diye düşünüyorum.