- Konu Sahibi nemutlubana
-
İnşallah tatlım,çok teşekkürler,herkesi öpesim var,bayramda bayramım var arkadaşlar herkese duyurulur !!!
Annemi aradım,anne bayramda Kuşadası'ndayım dedim,küfür etti :))
Anammm.....Senin bugün görüşmen vardı degilmiiii...Valla unutmuştum ben..:26: Canım benim,karar verilmiş görünüyor.Hayırlı ugurlu olsun.Herkes her doktordan elektrik alamıyor görüldügü gibi.İşte bu yüzden ben hep diyorum aklınızda olan doktorların hepsine gidin,görüşün diye.İnanınki bu görüşmelerden sonra sizin için dogru olan doktoru bulabiliyorsunuz
Ameliyatını sakın erteleme.Madem arkanda dag gibi ablaların var hemen ol kurtul vallahiRandevu alıp beklemek kadar zor bir süreç yok çünkü
Hadi bakalım,herşey gönlünce olsun canım benim.Çok sevindim gerçektende..Hayırlısı olsun Bir ihtiyacın olursa burada oldugumuz sürece elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız,bunu unutma
İnşallah tatlım,çok teşekkürler,herkesi öpesim var,bayramda bayramım var arkadaşlar herkese duyurulur !!!
Annemi aradım,anne bayramda Kuşadası'ndayım dedim,küfür etti :))
Ayy yazık kız annene..Üzüldüm bak şimdi.Ama nereden bilecekki kızının yeni bir hayata,görünüme,onu mutlu edecek ennn güzel hediyeye kavuşacagını..Ben bu sorunu yaşadım ne oldugunu biliyorum.Bir anne olarak kızımda ilerisinde böyle yada benzeri bir sorun yaşasa ona elimden gelen destegi veririm ve koştururum vallahi.Keşke herkesin benim gibi bir annesi olsaydı ne güzel olurdu...
ay sen çok yaşa canım. çok güldürdünküfretti demek
oyy yavrum ya annen bilmiyor ki tabi sen iki yeni harikaya kavuşacaksın benim annem de aynı tepkiyi verirdi eminimm :) Naci bey yine harikalar yapacak sonucu tahmin edebiliyorum. Senin adına ben de çookk mutluyum canımm insanın bu mutluluğu tarif edilemiyor değil mi
hahahhaha ben de çok güldüm anneme.taklidini yapsam yerlere yatarsınız :)
Kesinlikle canım ya,içim içime sığmıyor.Yarın hemen arayıp Pazartesi diyeceğim Pazartesi...Salı'yı bile beklemeye gerek yok :)
Ya ben de üzüldüm ama ben onu başka zaman telafi ederim,Kurban bayramında dizinin dibinden ayrılmam,gidebildiğim ilk haftasonu da soluğu yanında alırım.Yeter ki şu mutluluğu yaşayayım.Evet benim annem tereddütlü,evhamlı birisidir,bu yüzden ona söyleyemiyorum.Ameliyata girerken ağlar sızlar,güç veremez bana,o yüzden söyleyemem.Ama ona ihanet etmiyorum,kendimi mutlu ederek ona da iyilik yapıyorum aslında.İçinde biryerlerde hissedecek o da benim mutluluğumu.
Ama ona ihanet etmiyorum,kendimi mutlu ederek ona da iyilik yapıyorum aslında.İçinde biryerlerde hissedecek o da benim mutluluğumu.
şimdiden yattım ki yerlere. taklit bekliyorum sonra, canlı canlı :112:
insan biran önce kavuşmak istiyor çok iyi anlıyorum seni canım, anamm o zaman şafak sayalım mııııı son 6 altıııııııııııııııııııııııııııııı :)
canım akşam akşam bir güldürüp yerlere yatırıyorsun, bir ağlatıyorsun, ne iş? çok güzel yazmışsın. şimdiye kadar forumda en çok etkilendiğim cümle bu!
harikasın canım. şiir gibi olmuş
haberler süper... vallahi naci bey ne yapıyor ediyor ofisinden çıkan insan yaramaz bir kız çocuğuna dönüyor,içindeki tüm enerji ve sevinçle bağdat caddesini turluyor,hastasını çok iyi anlayan ve mutlu olması için elinden geleni yapan bir doktor..haydi bakalım geçmişler olsun biz hep buradayız şekerEveeet arkadaşlarım...
Gelelim aklımdaki bir diğer isim Barış Çakır'la olan görüşmemize.Akşam saatlerinde gittim,ameliyatı uzadığı için biraz beklemek zorunda kaldık.Şunu söyleyebilirim ki gittiğim doktorlar arasında fiziksel koşullarını en çok beğendiğim muayenehane ve bekleme salanuydu.Beklerken elime bir ipad verdi asistanı,orda ameliyat önce-sonra resimleri vardı yüzlerce.Onlara baktım gözlerim şaşı oluncaya kadar.Giderken ameliyat yaptığı hastaneyi de gördüm,o da son derece hoş görünen güzel bir hastane.Bekleyen hastalardan anladığım da biraz daha nasıl desem,aslında tam olarak söylemek istediğim kelime "sosyete doktoru",ama bunu eleştiri olarak almayın,tam tersine bana cazip hale getiren sebeplerden biri diyebilirim.Açıkcası ne kadar tanınmış ünlü doktorsa bana o kadar güven veriyor.
Gelgelelim Naci beyden aldığım elektiriği Barış beyden alamadım.Belki yorgundu,belki ben kendimi ifade edemedim bilmiyorum ama çok ilgili değildi,bir şey sorarsam cevaplıyordu.Protezler vardı masasında çeşit çeşit,onları anlattı.En çok Natrelle protezi tavsiye ettiğini söyledi,ona dokundum,denedik.Damla 250 cc önerdiğini söyledi.Yani onu seçmem için hiçbir şey yapmadı diyebilirim.Ama ben yine de o bana muhtaç değil sonuçta ben ona muhtacım şeklinde düşünerek kendimi soğutmamaya objektif yaklaşmaya çalıştım.
Bilmiyorum belki de başta başka doktorlara gittiğimi söylediğim için beni sevmemiş olabilir.Bakmadan önce dokun var mı deyince ben de diğer doktorlar olduğunu söyledi demiştim,böylece diğer doktor olayına açıklık getirmem gerekti.Peki onlarda ters giden neydi de şimdi burdasın dedi,ben de ters giden değil aklımda 3 kişi vardı,şu anda sizle beraber 2 kişi kaldı,sizle de ilgili çok yorum okuduğumdan tanımak istedim dedim.Diğer kişi kim dedi aklındaki,Naci bey dedim.Evet çok iyi bir insandır dedi.
Sonuca gelecek olursak her ne kadar Barış beyin olanaklarını,çevresel etkenleri,ameliyat yapılan hastanenin evime çok yakın olmasını beğensem de Naci beyin muayenesinden çıktıktan sonraki gözlerimdeki ışığı,içimdeki kıpırtıyı,sokaktaki herkesi öpme isteğimi,yüzümdeki tuhaf gülümsemeyi bugün yaşayamadım.Belki sorun bendeydi belki değildi,belki kimsede sorun yoktu bilemiyorum ama ben kararımı verdim.
Yarın Naci beyden randevu alacağım.Yolda diğer ablamla da konuştum önce Ocak'ta-Şubat'ta ol falan diye ikna etmeye çalıştıysa da ben her türlü bahaneyle onu püskürtüp bayrama ikna etmeyi başardım.İkimizin olduğu bir zamana ayarlasaydık falan dedi ama bir kişinin yeteceğini söyledim.Zaten önemli olanın psikolojik destek olduğunu anlattım.Her ne kadar bana gereksiz gelse de peki madem vermişsin bir karar,al bakalım gününü dedi.Pazartesi bir ablam gelmeye çalışacak,Salı da diğeri.Sonra ben toparlarım zaten.Evde kalabilirim diye düşünüyorum.
haberler süper... vallahi naci bey ne yapıyor ediyor ofisinden çıkan insan yaramaz bir kız çocuğuna dönüyor,içindeki tüm enerji ve sevinçle bağdat caddesini turluyor,hastasını çok iyi anlayan ve mutlu olması için elinden geleni yapan bir doktor..haydi bakalım geçmişler olsun biz hep buradayız şeker
haberler süper... vallahi naci bey ne yapıyor ediyor ofisinden çıkan insan yaramaz bir kız çocuğuna dönüyor,içindeki tüm enerji ve sevinçle bağdat caddesini turluyor,hastasını çok iyi anlayan ve mutlu olması için elinden geleni yapan bir doktor..haydi bakalım geçmişler olsun biz hep buradayız şeker
Bu arada istermisin annen "her bayramda evdeyim bu yıl degisiklik olsun ben de seninle Kuşadası'na geliyoru" desin :18:
Bu arada istermisin annen "her bayramda evdeyim bu yıl degisiklik olsun ben de seninle Kuşadası'na geliyoru" desin :18:
annesi öyle bir şey derse anammm çok fena olur valla.
Ailenle ameliyat konusunu paylaşman iyi cesaret dogrusu seni kutluyorum. Bir cogumuzun ortak sorunu sanırım. Kendi basımıza bir sürü kararlar alabiliyoruz ama onların onayına da ihtiyac duyuyoruz hep. Özellikle annelerimizin küçük kızlarıyiz daima. Ben de soyleyemiyorum bu ameliyatı istediğimi tepkilerini tahmin ediyorum çünkü ve onların rızası açık bi sekilde olmayınca da bu ise kalkışmak daha zor gelecektir o yüzden istemeye istemeye yalanlar birbirini kovalıyor eh bu da insanı vicdanii olarak zorluyor tabi. Neyse ki sen bu konuyu aşmişsin artık . Bundan sonraki adımların daha da güvenle ve huzurla olacaktır eminim. Çok iyi sonuclar elde edeceksin ins ve biz de senin mutluluğuna ortak olacağız.
nemutlu bana ne oldu son gelişmeler neler geriye sayıma başlıyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?