Memeliler kervanına katılmak için süreçler

Evet kesinlikle akıldaki ile elindeki aynı olmuyor,bu iş tecrübe,mantık,bilgi,özgeçmiş olduğu kadar gönül işi de aynı zamanda,bunu anladım.Gönlün evet dediği doğru kişi oluyor senin için.
Ben de hemen olup kurtulmak istiyorum ya,ablam Ocak-Şubat dedikçe kalbime hançer saplandı durdu,Allah'ım inşallah bir aksilik çıkmadan tereyağından kıl çeker gibi memeliler kervanına katılırım ben de.Çok teşekkür ederim,sizin tecrübeleriniz her zaman bana ışık olacak.Siz isteseniz de benden kuurtulamazsınız :))

oyy yavrum ya annen bilmiyor ki tabi sen iki yeni harikaya kavuşacaksın benim annem de aynı tepkiyi verirdi eminimm :) Naci bey yine harikalar yapacak sonucu tahmin edebiliyorum. Senin adına ben de çookk mutluyum canımm insanın bu mutluluğu tarif edilemiyor değil mi
İnşallah tatlım,çok teşekkürler,herkesi öpesim var,bayramda bayramım var arkadaşlar herkese duyurulur !!!
Annemi aradım,anne bayramda Kuşadası'ndayım dedim,küfür etti :))

Ya ben de üzüldüm ama ben onu başka zaman telafi ederim,Kurban bayramında dizinin dibinden ayrılmam,gidebildiğim ilk haftasonu da soluğu yanında alırım.Yeter ki şu mutluluğu yaşayayım.Evet benim annem tereddütlü,evhamlı birisidir,bu yüzden ona söyleyemiyorum.Ameliyata girerken ağlar sızlar,güç veremez bana,o yüzden söyleyemem.Ama ona ihanet etmiyorum,kendimi mutlu ederek ona da iyilik yapıyorum aslında.İçinde biryerlerde hissedecek o da benim mutluluğumu.

Kesinlikle canım ya,içim içime sığmıyor.Yarın hemen arayıp Pazartesi diyeceğim Pazartesi...Salı'yı bile beklemeye gerek yok :)

insan biran önce kavuşmak istiyor çok iyi anlıyorum seni canım, anamm o zaman şafak sayalım mııııı son 6 altıııııııııııııııııııııııııııııı :)

Kesinlikle canım ya,içim içime sığmıyor.Yarın hemen arayıp Pazartesi diyeceğim Pazartesi...Salı'yı bile beklemeye gerek yok :)

canım akşam akşam bir güldürüp yerlere yatırıyorsun, bir ağlatıyorsun, ne iş? çok güzel yazmışsın. şimdiye kadar forumda en çok etkilendiğim cümle bu!

Ama ona ihanet etmiyorum,kendimi mutlu ederek ona da iyilik yapıyorum aslında.İçinde biryerlerde hissedecek o da benim mutluluğumu.

harikasın canım. şiir gibi olmuş

şimdiden yattım ki yerlere. taklit bekliyorum sonra, canlı canlı :112:

Anlaştık,burdan söyleyemeyeceğim küfürü de canlı canlı söylerim :))

Sayalıııım :) Ama bir aksilik çıkmasın,yarın randevumu alayım,işyerinden iznimi de alayım,kesinleşsin yarın başlayalım saymaya :))

Duygu seli yaşıyorum yaprağım,bir gülüyorum bir ağlıyorum.Annem özeldir benim için herkes gibi.Ama güçsüzdür,korkar yeni kararlardan atılımlardan.Her kararımda bu yaşandı.Biliyorum.

haberler süper... vallahi naci bey ne yapıyor ediyor ofisinden çıkan insan yaramaz bir kız çocuğuna dönüyor,içindeki tüm enerji ve sevinçle bağdat caddesini turluyor,hastasını çok iyi anlayan ve mutlu olması için elinden geleni yapan bir doktor..haydi bakalım geçmişler olsun biz hep buradayız şeker

Harika benzetme,aynen ben...Nerdeyse zıplaya zıplaya seksek oynaya oynaya çıktım ofisinden,kendimi özel önemli hissederek.
Çok teşekkür ederim kalemcim,sizin varlığınız bana güven veriyor,mutlu ediyor.İyi ki varsınız.

Ailenle ameliyat konusunu paylaşman iyi cesaret dogrusu seni kutluyorum. Bir cogumuzun ortak sorunu sanırım. Kendi basımıza bir sürü kararlar alabiliyoruz ama onların onayına da ihtiyac duyuyoruz hep. Özellikle annelerimizin küçük kızlarıyiz daima. Ben de soyleyemiyorum bu ameliyatı istediğimi tepkilerini tahmin ediyorum çünkü ve onların rızası açık bi sekilde olmayınca da bu ise kalkışmak daha zor gelecektir o yüzden istemeye istemeye yalanlar birbirini kovalıyor eh bu da insanı vicdanii olarak zorluyor tabi. Neyse ki sen bu konuyu aşmişsin artık . Bundan sonraki adımların daha da güvenle ve huzurla olacaktır eminim. Çok iyi sonuclar elde edeceksin ins ve biz de senin mutluluğuna ortak olacağız.

bana çocukluğumda alınan kışlık botlarımı yastığımın altına koyup uyumuştum. artık ona uyumak denirse. bu sevincin, ne farkı var değil mi çocukken bizi uçuran o sevinçlerden...
yaramaz bir kız çocuğuna dönüyoruz gerçekten. ne de güzel tarif etmişsin canım

Bu arada istermisin annen "her bayramda evdeyim bu yıl degisiklik olsun ben de seninle Kuşadası'na geliyoru" desin :18:

harikasın

Evet canım,burdan ameliyat olmak isteyen arkadaşlarıma nacizane önerim budur.Eğer ailenizde sizi anlayabileceğini veya en azından anlamaya çalışacağını düşündüğünüz bir kişi dahi olsa varsa mutlaka onunla konuşun,böyle bir kararım var deyin,ama net olun,izin istiyor gibi değil destek istiyor gibi.Ben de annemin destek vereceğini düşünmediğim için anneme söylemedim,ama ablamların bana anlayış göstereceklerini hissediyordum.Ben büyük ablama rızan var mı desem tabii ki yok der,ama ben ona rızan var mı diye sormuyorum,kararımı verdim,sizden gizli yapmak istemiyorum dedim.Biliyorlar rızaları olmazsa bunu pekala gizli de yapacağımı.Çünkü ben aklına koyduğunu öyle ya da böyle yapan biriyim.
İnanın şu anda tüy gibi hafifim,niyetim belli,uygun zamanı ayarlamaya çalışıyorum.Söyledikten sonra her şey çok kolay oluyor.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım,senin de gönlüne göre olsun her şey umarım.

Bu arada istermisin annen "her bayramda evdeyim bu yıl degisiklik olsun ben de seninle Kuşadası'na geliyoru" desin :18:

İstemeeeem :))) Zaten annem de geleneksel Türk annesi olarak heralde kessen bayramda tatile gitmez,ki zaten artık benim de Kuşadasına gitmeme gerek kalmadı

nemutlu bana ne oldu son gelişmeler neler geriye sayıma başlıyor muyuz?

Kalemcim biraz mutsuzum.Biraz buruğum.Biraz da dokunsan ağlayacağım.Ablamlar bu bayramı ayarlayamadı çok yakın bir zaman olduğundan ve bir çok yan etkenden dolayı.Haklılar en rahat gelebilecekleri zamanda ben bu kadar net karar verebilmiş olsaydım,hiçbir bahaneye gerek kalmadan gelebileceklerdi ama şimdi en yoğun ve bahane bulunamayacak dönemdeler.Ama ben de bir an önce ameliyat olmak ve milattan sonraya geçmek istiyorum.Uzun lafın kısası kararım karar,ama zamanı kurbana kaldı.Tabii Naci bey kurbanda müsaitse...

canımmm mutsuz olma sakın, tarih biraz ertelenmiş ama her şeyde vardır bir hayr diyelim..İki ay daha sabredersin bitanem onca zaman sabretmişiz iki ayda çabucak gelir geçer. Ailenin, ablalarının yanında olması çok güzel tabi ki ama bayram arefesi yoğun oldular demek ki, biliyorum ablanlar gibi olamam belki ama eğer iki ay sabredemem dersen 1 ay sonra istanbul dayım ben seve seve bakarım sana istersen gelir bende de kalabilirsin öğrenci evi olduğu için sıkıntı olmaz annem anlamasın dersen, gerçekten seni samimiyetini çok sevdim ben canım. Elimden gelen her yardımı yaparım yeter ki sen gel de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…