Memeliler kervanına katılmak için süreçler

Bende de var o bademcim,dediğin gibi saflıktan değil herkesi kendim gibi bilmek istediğimden,güvenmek istediğimden.Ama artık tanıdım insanları,kendim gibi bildiğim kimse benim gibi değil,ben de artık ona göre davranıyorum.

Hem özelden,hem burdan durumuma çözüm bulmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.Dostluğunuz yarenliğiniz ömür boyu hatırlanacak ve hayır dualarıyla anılacaktır,biline.
Konumuza dönecek olursak,çok şükür problemime çare buldum arkadaşlarım.Ablamla konuştum bugün,herşeyi anlattım.Zaten daha önce konuyu hafiften çaktırmaya başladığım için yadırgamadı.Tüm ayrıntıları anlattım.Ne düşünürsen düşün önce bizimle paylaşmalısın,biz her şeye ılımlı yaklaşacak geniş görüşlü insanlarız dedi.Bayramda gelirim gelmesine ama çok yakın,bu kadar aceleye getirme,biz de bir araştıralım dedi.Dedim artık araştırılacak bir şey kalmadı,benim elime silikon verseler nereye koyacağımı biliyorum artık,o derece yani :) Diğer ablamla da konuşalım,onun etrafında bu ameliyatı olanlar vardı,onlara da bir sorsun falan dedi.Diğer ablamla da konuştuktan sonra zamanı netleştireceğim ama ablama uygun bir zamanda yapıp ablamın yanımda olması bana inanılmaz bir güven duygusu verecek.

aile çok önemlidir. en azından ablanla paylaşabilmene sevindim.
ne kadar zor bir konu gibi görünüyor değil mi içinde bulunduğumuz? çoğu insan saçmalık olarak yorumlar istediğimiz bu ameliyatı...:26:

bu tür konular nedeniyle de bence tüm insanların psikoloji eğitimi alması gerek. psikoloğa da her insan gitmeli. dar açılarını genişletmek, önyargılarını kırmak için.. dinlemeden yargılamama, karşısındakini anlamaya çalışma becerilerini geliştirmek için.
okumakla, üniversite sıralarından geçmekle ilgisi yok böyle yüce bir insan olmanın.
sen de şanslılardansın bu konuda. sevindim adına :112: çünkü yalnızlık hissi çok kötüdür. yanında bizler de olsak bir yönüyle yalnız olacaktın. aile başkadır, bambaşkadır...

Canım benim,aynen dediğin gibi.Herkes empati yapamaz ve bunun okumayla ilgisi yoktur.Dar görüşlü insan dar görüşlüdür.Evet çok şükür şanslıyım gerçekten böyle ablalarım olduğu için,Allah'a bir kez daha şükrediyorum.Yanımda olmak için böyle koşulları zorlarcasına çırpınmanıza minnettarım.Yardımcınız çok olsun hayatta,her ne için başınız sıkışırsa etrafınızda sizler gibi canla başla yetişen insanları eksik etmesin Allah.

canım ne mutlu sanaçok sevindim ablalarının yanında olabilmesine..çünkü bu böyle sıkıntılı bir ameliyat süreci değil sen hasta değilsin mutlu olmak için gidiyorsun ve öyle bir süreçte stres olmamak rahat olmak en iyisi.. bizler yanında olmaya çalışsak da ailenin yeri çok çok başkadır şimdi huzurlu bir şekilde ameliyatına gidebilirsin hadi bakalım gelişmleri bekliyoruz

canımmm inan o kadar mutlu oldum ki senin adına yaprakcım da kalemcim de çok güzel şeyler söylemişler. kalemin dediği gibi ailenin desteği bambaşka olur ben hem meme hem burun olduğum için burundan ailemin de haberi vardı ve gerçekten ilgi alaka bambaşka oluyor. yaprağımın dediği gibi aileler bu konuya daha geniş bakmamlılar kesinlikle dar görüşlü insanlara göre çok saçma bir ameliyat olarak görülebilir şimdi ben anneme söylesem ne der acaba diye düşündüm de kızım sen kafayı yedin der kesin. ailenin sana böyle sahip çıkıp destek vermesi beni de çok mutlu etti inan.

Hadi hakkında hayırlısı olsun güzelim...Hastanede yanında aileden birisinin olması çok güzel.Helede ablan olması süper olur..Benim ablam yok Ama ablam,kardeşim gibi bildigim kız arkadaşım,dostum kalmıştı yanımda refakatçi olarak.Narkozdan uyanmaya çalışırken elimi sımsıkı tuttugunu hissetmiştim. Çok iyi geliyor Neyse duygusal yaptım ben Güzel mutlu haberlerini bekliyoruz canım.Öpüyorum çok

inşallah sıkıntısız sürecini yaşarsın arkadaşım...ameliyata karar vermek en zoru ondan sonrası inan çorap söküğü gibi devam ediyor...benim eşim ameliyatlarda destekti annem 40 dan sonra menken mi olacaksın diye söylendi sürekli ablalar bu iş için en iyi destek şans seninle olsun

Teşekkürler kalemcim,ben de çok sevindim,çok mutlu bir ameliyat olacak benim için,Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Sağol canım benim,siz hep yanımda olmasaydınız aileme de bu kadar net ifade edemezdim belki kendimi.Ama şimdi ne istediğimi,neden istediğimi çok iyi biliyorum.

Teşekkür ederim arzucum,ağlamak yok gülmek var bundan böyle...Allah isteyen herkese de bana da nasip etsin bu mutluluğu.

Çok teşekkürler.Evet ben de anneme söylesem aynı cümleleri duyarım,onun için napıyoruz duymak istemediğimiz cümleleri duymuyoruz :))

bende istiyorum ama varmıdır sivasta onu bilmiyom bide çok korkuyomm

Sivas'ı bilemeyeceğim ama bir konu açıp sorabilirsin veya araştırabilirsin,doktorlarla görüşebilirsin.Korkun arzundan çoksa bir şey diyemem,benim arzum korkumdan çok.

güzel bir konu olmuş teşekkürler

Rica ederim,günlüğüme hoşgeldiniz,kamuya açık günlük :))

Eveeet arkadaşlarım...
Gelelim aklımdaki bir diğer isim Barış Çakır'la olan görüşmemize.Akşam saatlerinde gittim,ameliyatı uzadığı için biraz beklemek zorunda kaldık.Şunu söyleyebilirim ki gittiğim doktorlar arasında fiziksel koşullarını en çok beğendiğim muayenehane ve bekleme salanuydu.Beklerken elime bir ipad verdi asistanı,orda ameliyat önce-sonra resimleri vardı yüzlerce.Onlara baktım gözlerim şaşı oluncaya kadar.Giderken ameliyat yaptığı hastaneyi de gördüm,o da son derece hoş görünen güzel bir hastane.Bekleyen hastalardan anladığım da biraz daha nasıl desem,aslında tam olarak söylemek istediğim kelime "sosyete doktoru",ama bunu eleştiri olarak almayın,tam tersine bana cazip hale getiren sebeplerden biri diyebilirim.Açıkcası ne kadar tanınmış ünlü doktorsa bana o kadar güven veriyor.
Gelgelelim Naci beyden aldığım elektiriği Barış beyden alamadım.Belki yorgundu,belki ben kendimi ifade edemedim bilmiyorum ama çok ilgili değildi,bir şey sorarsam cevaplıyordu.Protezler vardı masasında çeşit çeşit,onları anlattı.En çok Natrelle protezi tavsiye ettiğini söyledi,ona dokundum,denedik.Damla 250 cc önerdiğini söyledi.Yani onu seçmem için hiçbir şey yapmadı diyebilirim.Ama ben yine de o bana muhtaç değil sonuçta ben ona muhtacım şeklinde düşünerek kendimi soğutmamaya objektif yaklaşmaya çalıştım.
Bilmiyorum belki de başta başka doktorlara gittiğimi söylediğim için beni sevmemiş olabilir.Bakmadan önce dokun var mı deyince ben de diğer doktorlar olduğunu söyledi demiştim,böylece diğer doktor olayına açıklık getirmem gerekti.Peki onlarda ters giden neydi de şimdi burdasın dedi,ben de ters giden değil aklımda 3 kişi vardı,şu anda sizle beraber 2 kişi kaldı,sizle de ilgili çok yorum okuduğumdan tanımak istedim dedim.Diğer kişi kim dedi aklındaki,Naci bey dedim.Evet çok iyi bir insandır dedi.
Sonuca gelecek olursak her ne kadar Barış beyin olanaklarını,çevresel etkenleri,ameliyat yapılan hastanenin evime çok yakın olmasını beğensem de Naci beyin muayenesinden çıktıktan sonraki gözlerimdeki ışığı,içimdeki kıpırtıyı,sokaktaki herkesi öpme isteğimi,yüzümdeki tuhaf gülümsemeyi bugün yaşayamadım.Belki sorun bendeydi belki değildi,belki kimsede sorun yoktu bilemiyorum ama ben kararımı verdim.
Yarın Naci beyden randevu alacağım.Yolda diğer ablamla da konuştum önce Ocak'ta-Şubat'ta ol falan diye ikna etmeye çalıştıysa da ben her türlü bahaneyle onu püskürtüp bayrama ikna etmeyi başardım.İkimizin olduğu bir zamana ayarlasaydık falan dedi ama bir kişinin yeteceğini söyledim.Zaten önemli olanın psikolojik destek olduğunu anlattım.Her ne kadar bana gereksiz gelse de peki madem vermişsin bir karar,al bakalım gününü dedi.Pazartesi bir ablam gelmeye çalışacak,Salı da diğeri.Sonra ben toparlarım zaten.Evde kalabilirim diye düşünüyorum.

hadi canım hayırlısı olsun :)

Eveeet arkadaşlarım...

yazdıklarına, sevdiğim cümleleri ayıklayarak yorum yapacağım.

barış bey'in naci bey için söylediği "Evet çok iyi bir insandır."

bence de öyle! doktor olarak, bunu söylemesi/söyleyebilmesi kendisinin de düzgün biri olduğunu gösteriyor gibi. (hiç tanımıyorum, algılarım bu yönde)

Naci beyin muayenesinden çıktıktan sonraki gözlerimdeki ışığı,içimdeki kıpırtıyı,sokaktaki herkesi öpme isteğimi,yüzümdeki tuhaf gülümsemeyi bugün yaşayamadım.

bu bahsettiğin kişi BENim işte!

"Evde kalabilirim diye düşünüyorum."

hem deöyle bir keyif yaparsın ki canım. tam bir nemutlubana olursun. dediğim gibi, uygulanacak teknik sayesinde ağrın çok olmayacak. sen yine de dikkat edeceksin kendine. :112:

susuyorum, gidip su içeyim biraz. sen anladın :112:

Son düzenleme:
canımmm kararın hayırlı uğurlu olsun, bayramda yeni memişlere kavuşmak ne güzel olacaakkkkkk :)

nemutlubana sahip olacağı harika göğüslerden sonra gerçekten de nemutlubana diyecek canım :)

Evet canım ben de sevdiğin cümlelere yaptığın tüm yorumlara katılıyorum.
Rakip olarak görüp olumsuz bir yorum veya yorumsuzluk gibi şeyler yapmadı ki bu da Barış beyin de ne kadar iyi bir insan olduğunu gösterir.
Ama işte önemli olan iyi olmak ve karşılıklı elektirik demek,ikisi bir arada olunca öyle tadından yenmiyor,sokaklarda mutlu bir kelebek kıvamında koşuyorsun :)
İnşallah nickimin hakkını vereyim evimde keyifle tatlım,hepinizi de beklerim kızlar.Ne mutlu bize partisi yapalım :)

Anammm..... Senin bugün görüşmen vardı degilmiiii...Valla unutmuştum ben..:26: Canım benim,karar verilmiş görünüyor.Hayırlı ugurlu olsun.Herkes her doktordan elektrik alamıyor görüldügü gibi.İşte bu yüzden ben hep diyorum aklınızda olan doktorların hepsine gidin,görüşün diye.İnanınki bu görüşmelerden sonra sizin için dogru olan doktoru bulabiliyorsunuz
Ameliyatını sakın erteleme.Madem arkanda dag gibi ablaların var hemen ol kurtul vallahi Randevu alıp beklemek kadar zor bir süreç yok çünkü
Hadi bakalım,herşey gönlünce olsun canım benim.Çok sevindim gerçektende.. Hayırlısı olsun Bir ihtiyacın olursa burada oldugumuz sürece elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız,bunu unutma

İnşallah tatlım,çok teşekkürler,herkesi öpesim var,bayramda bayramım var arkadaşlar herkese duyurulur !!!
Annemi aradım,anne bayramda Kuşadası'ndayım dedim,küfür etti :))

Ayy yazık kız annene..Üzüldüm bak şimdi.Ama nereden bilecekki kızının yeni bir hayata,görünüme,onu mutlu edecek ennn güzel hediyeye kavuşacagını..Ben bu sorunu yaşadım ne oldugunu biliyorum.Bir anne olarak kızımda ilerisinde böyle yada benzeri bir sorun yaşasa ona elimden gelen destegi veririm ve koştururum vallahi.Keşke herkesin benim gibi bir annesi olsaydı ne güzel olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…