Memelerimin Tembelliği

konu başlığının altından ne çıkıcak diye çok merak ettim bir an

ben de büyük sandım, ama değilmiş. bir ara ben de öyleydim. hiç sütyensiz gezmedim o ayrı. ama bulduğum her fırsatta çıkarıyordum.

zamanla alıştım, nbb de bir model var onu takabiliyorum en rahat.

Son düzenleme:
Bana da omuz ağrısı ne alaka yazdılar. Bu da iyimiş.

Bende bralet kullanabiliyorum sadece.

Düzenli spor yaparım da pilatese daha yeni yeni alışıyorum. Umarım buna da çözüm olur pilates.

Kesinlikle çok faydasını görürsün.
Eğer salonda çalışıyorsan trainerdan sırt kaslarını güçlendirecek alet ve hareket tavsiyeleri iste.
Yüzebiliyorsan haftada 1-2 de olsa yüz.
O saatten sonra kemiğin kırık değilse ağrı falan kalmaz

Bunların alt kısmı çok kalın ve sert. Oturunca nefesim kesilir.

Bence beden belirlemede sıkıntı var

Beden küçük ise altı sıkar hatta oturur

Cup değil beden büyütün

Bir de sütyen kopçası çok yukarıda kalanlarda da sıkıntı oluyor

Ben de Kom lazer kesim öneririm ama doğru beden

Zira kilo alınca sıkar mesela insanın göğsüne midesine oturmuş gibi olur

1 sene öncesine kadar haftada 2 sabah yüzerdim ama bu sene gidemedim. Pilatesi evde yapıyorum şimdilik.
Hangi beden ve cup sütyen kullanıyorsunuz? Göğüs altı ve göğüs çevresi kaç cm?
75B kullanıyorum. Ama bu yazılanlardan sonra doğru olmadığını düşünmeye başladım.

Konu sahibine ozel mesaj attim ama bir de KK nin linki varmis.

Bakmak isteyenler icin,

https://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/sutyen-olcusu-hesaplama
Bu bana pek doğru gelmedi.
Konu sahibine ozel mesaj attim ama bir de KK nin linki varmis.

Bakmak isteyenler icin,

https://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/sutyen-olcusu-hesaplama
Bu bana pek doğru gelmedi. Doğum öncesi daha küçük olan göğüslerime 90a derken şimdiki daha büyük göğüslerime 80b dedi

Sutyen markasina gorede degisiyor bu olculer.. o yuzden deneyip alinabilen bi yer en mantiklisi
Bu bana pek doğru gelmedi.

Bu bana pek doğru gelmedi. Doğum öncesi daha küçük olan göğüslerime 90a derken şimdiki daha büyük göğüslerime 80b dedi
Ben olcmedim arkadaslar. Uc tane link yolladim , konu sahibine. En azindan bir fikri olur.

Pek hoş durmuyorlar ama bunun gibi kalın askılı ve kalın bantlı sütyenlerle rahat edebilirsiniz gibi duruyor. Şekil olarak spor sütyenlerine benziyorlar zaten. Alternatif olarak spor sütyenlerinin en az destekli versiyonlarını deneyebilirsiniz. Spor mağazalarında sütyenleri derecelendiriyorlar çok kısıtlayıcı olanları büyük olanlara tavsiye ediliyor.

Bunların markası ne NBB mi

Alttakileri çok beğendim

Atletler var canım göğüs kısmı süngerli onlar çözüm olabilir şu herkesin giyim alışverişi yaptığı yerden bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…