Memelerimin Tembelliği

AbsolutPromise

perfectly imperfect
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
7.991
33.068
548
Evet derdim memelerim daha doğrusu asla olmayan sütyenler.
Göğüslerim çok büyük olmadıkları için genelde sütyensiz gezerim ama yaşadığım şehir dolayısıyla her yerde öyle de gezilmiyor eğer bol bir kazak, sweat giymemişsem.

Sadece çok ince tül gibi olan büstiyerleri giyebiliyorum. Destekli, balenli sütyenleri geçtim alt kısmı yumuşak formda olan sütyenleri bile giyemiyorum.

Dar bir üst giydiğim zaman güzel formda durmalarını istediğim için göğüslerimin bu tarz yumuşak da olsa normal sütyen giyiyorum ama 1 saat de giymiş olsam cinnet geçirecek gibi oluyorum. Aklımda o sütyeni kesecek binbir türlü fantazi geçiyor.
Bel, omuz ağrısından duramıyorum. Sonra üzerine bir de baş ağrısı çekiyorum. Kafayı yiyeceğim artık.
Kaç tane farklı marka, beden, çeşit denedim ama hepsinde sonuç aynı. Var mı bunun bir çözümü yoksa içinde kaybolduğum kıyafetler giymeye devam mı etmeliyim?

Valla ben de aynıyım. Sütyen max 1 saat sonra cinnet ve rahatsızlık hissi. Göğüslerim de küçük yani.
Kışın hırka, kazak, süeter, ceket kurtarıyor. Zaten genelde resmi giyiniyorum ceket mutlaka üstümde oluyor Yazın da genelde su kenarındayım bikini üstü + üstüne kaftan takılıyorum zaten.

Dışarıdayken ceket falan kurtarıyor ama memelerimin belli olmasını istemediğim bir ortamda veya dar, derin yaka bir şey giymişken sütyensiz olmak veya kullandığım ince büstiyerler kıyafetimi hoş göstermiyor.

Hic tanimiyorum seni ama yorumlarini hep okurum ve seni hic böyle hayal etmemisdim resmi falan

Ben de yeterince sütünüz gelmiyor sandım

Bilemedim, psikolojik gibi. Sütyenin omuz, özellikle bel ağrısı ile ne alakası olabilir ki?
Askıları acı veriyor. Uzatsam da darmış gibi geliyor. Sırf bu yüzden aynı modelin 3 farklı bedenini denedim ama yok hala aynı durum.
Sporcu sütyenlerini denediniz mi?
Evet onlar da çok sıkıyor. Sadece spor yaparken kullanabiliyorum.

Bence de özgür olmalılar ama uygun olmayan ortamlar olabiliyor
Omuz, bel agrisi cok buyuk memelilerde olur diye biliyorum. Askilari filan cok sıkmiyorsaniz, olabildigince gevsekse neden agri yapsin ki. Psikolojik olabilir bence.
Askılarını bol da bıraksam ağrı yapıyor. Sütyenlere karşı değilim ki neden psikolojik olsun

Askıları acı veriyor. Uzatsam da darmış gibi geliyor. Sırf bu yüzden aynı modelin 3 farklı bedenini denedim ama yok hala aynı durum.

Evet onlar da çok sıkıyor. Sadece spor yaparken kullanabiliyorum.

pentidekileri dene hatta ben kotondan almıştım sporcu sütyeni değil daha rahatlar ve daha az hacimliler.

Bence de özgür olmalılar ama uygun olmayan ortamlar olabiliyor

Askılarını bol da bıraksam ağrı yapıyor. Sütyenlere karşı değilim ki neden psikolojik olsun

Bir doktora gorunun isterseniz cunku normalde agri yapmamasi gerek.( her cesidini denedim diyorsunuz.) Binlerce kadin kullaniyor ben de dahil hic agri hissetmedim omrumde. Agri olmasi icin bir sebebin olmasi lazim.

bence sizinki tamamen psikolojik daralma.. ben 90 takıyorum hatta şuan hamilelikten o bile sıkıyor çok büyük göğüslerim (en sevmediğim vücut hattım ) ama sizin kadar omuz ağrısıymış kol ağrısıymış hiç yaşamadım..

Penti tüy gibi diye geçen modeli keşfettim 2-3 sene kadar önce, artık başka sütyen kullanamıyorum. Özellikle yazın,terletmiyor.Çok hafif ve ince,var mı yok mu anlamıyorum ki ben emziriyorum şu an. Bir bakın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…