- 18 Ekim 2018
- 7.991
- 33.068
- 548
- Konu Sahibi AbsolutPromise
-
Ne için? Göğüslerim büyük değil hatta küçük bile denilebilir.amelıyat olmayı düşünmüyormusun
Dışarıdayken ceket falan kurtarıyor ama memelerimin belli olmasını istemediğim bir ortamda veya dar, derin yaka bir şey giymişken sütyensiz olmak veya kullandığım ince büstiyerler kıyafetimi hoş göstermiyor.Valla ben de aynıyım. Sütyen max 1 saat sonra cinnet ve rahatsızlık hissi. Göğüslerim de küçük yani.
Kışın hırka, kazak, süeter, ceket kurtarıyor. Zaten genelde resmi giyiniyorum ceket mutlaka üstümde oluyorYazın da genelde su kenarındayım bikini üstü + üstüne kaftan takılıyorum zaten.
Aklımda o sütyeni kesecek binbir türlü fantazi geçiyor.
Hic tanimiyorum seni ama yorumlarini hep okurum ve seni hic böyle hayal etmemisdimValla ben de aynıyım. Sütyen max 1 saat sonra cinnet ve rahatsızlık hissi. Göğüslerim de küçük yani.
Kışın hırka, kazak, süeter, ceket kurtarıyor. Zaten genelde resmi giyiniyorum ceket mutlaka üstümde oluyorYazın da genelde su kenarındayım bikini üstü + üstüne kaftan takılıyorum zaten.
Askıları acı veriyor. Uzatsam da darmış gibi geliyor. Sırf bu yüzden aynı modelin 3 farklı bedenini denedim ama yok hala aynı durum.Ben de yeterince sütünüz gelmiyor sandım
Bilemedim, psikolojik gibi. Sütyenin omuz, özellikle bel ağrısı ile ne alakası olabilir ki?
Evet onlar da çok sıkıyor. Sadece spor yaparken kullanabiliyorum.Sporcu sütyenlerini denediniz mi?
Ne için? Göğüslerim büyük değil hatta küçük bile denilebilir.
Bence de özgür olmalılar ama uygun olmayan ortamlar olabiliyor
Özgürlük
Askılarını bol da bıraksam ağrı yapıyor. Sütyenlere karşı değilim ki neden psikolojik olsunOmuz, bel agrisi cok buyuk memelilerde olur diye biliyorum. Askilari filan cok sıkmiyorsaniz, olabildigince gevsekse neden agri yapsin ki. Psikolojik olabilir bence.
Askıları acı veriyor. Uzatsam da darmış gibi geliyor. Sırf bu yüzden aynı modelin 3 farklı bedenini denedim ama yok hala aynı durum.
Evet onlar da çok sıkıyor. Sadece spor yaparken kullanabiliyorum.
Bence de özgür olmalılar ama uygun olmayan ortamlar olabiliyor
Askılarını bol da bıraksam ağrı yapıyor. Sütyenlere karşı değilim ki neden psikolojik olsun
Pentiye kişisel olarak bir gıcıklığım olduğu için alışveriş yapmıyorum oradan ama en son geçen ay bir şans daha vereyim dedim ama aynı durum söz konusu halapentidekileri dene hatta ben kotondan almıştım sporcu sütyeni değil daha rahatlar ve daha az hacimliler.
Yalnızca sütyen giydiğim zamanlar oluyor bu ağrı :/Bir doktora gorunun isterseniz cunku normalde agri yapmamasi gerek.( her cesidini denedim diyorsunuz.) Binlerce kadin kullaniyor ben de dahil hic agri hissetmedim omrumde. Agri olmasi icin bir sebebin olmasi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?