Memelerimin Tembelliği

Keşke benim de küçük olsalar
Hiçbir zaman beğendiğim sütyeni kullanamadim
Hangisi daha iyi topluyorsa mecbur onları seçtim hep

Zaten büyük olan memelerim hamilelikle birlikte daha da büyüdüler ve daha da buyuyecekler gün geçtikçe eminim

Eşim bile her gün gelip " aşkım yazık sana nasıl taşıyorsun bunları. Kilo aldım diye hiç üzülme zaten bunlar en az 5 kilo gelir" diyor

Sırt ölçünuz genistir ek kanca parcasi satiliyor onlardan alin.Yeni inci biraz rahat birde nbb penyeleri rahat ama en rahati nbb dantel yarim katkililardı ama artik uretilmiyormuş .

Bacım sen ağrı gormemissin küçük gogusun ağrı yaptığını hiç duymamistim

Benim goguslerim nerdeyse yerden toplanacak inanılmaz ağrılar çekiyorum

Hatta sütyen bile kurtarıyor toplamiyor memeler isyanda

Dışarı sutyensiz çıkmak mı?? Aman Allahım!!!

Ben sutyensiz çıksam dışarı memelerini evde unutmuşsun derler.

Konu sahibi benim sutyenleri görsen takmadan daral gelir. Pentinin extra push up sutyenlerini kullanıyorum. Eve gidince genelde hemen çıkartıyorum. Sırt ölçüsü olarak bedeninizden daha büyükleri tercih ederseniz belki daha rahat gelir. Biraz da unutmaya çalışın taktığınızı.

Bence de özgür olmalılar ama uygun olmayan ortamlar olabiliyor

Askılarını bol da bıraksam ağrı yapıyor. Sütyenlere karşı değilim ki neden psikolojik olsun

bende de yok denecek kadar küçükler ve hatta şekilleri bile bi tuhaf :/ ben de sütyen konusunda sıkıntı yaşıyorum. kıyafete bağlı olarak sütyen takmadığım oluyor. ama özellikle yazın askılı bir badi giydiğim zaman filan içine büstiyer giyiyorum onlar çok rahatsız olmuyor. memelerimin ufaklığından dolayı anlam veremiyorum onu takmama ama burası türkiye... sütyensiz ve de dar bir kıyafetle çıktığım zamanlar da olmadı değil ama yapacak bişey yok zamanla o abaza bakışlara da alışılıyo. napayım acı mı çekeyim?

intihar edesim geldi. ben napım sen söyle konu sahibesi
95 100 beden sütyen takıyorum. en az 5 kilo goguslerı her gün hamal gibi taşıyorum. ne omuz kaldı ne bel.erimiyor meretler

Hiii erimez saniyorsun
Üc sene cocuk emzirdim sonuc ise agliyciiim
Kendimi bildim bileli kocaman olan memelerim gitti böyle bana ait olmayan birsey geldi, ben ki uygun sütyen bulamayan insandim su hallere nasil düstüm. Inanin ariyorsunuz eski halini aliskin degilim hic bu duruma. Bütün sütyenlerim bol geliyor, öyle kücüldürler ki büyütme estetigi bile olmak istiyorum o derece

Gogus ucu kapaticilar var yapiskanli. Yazin neredeyse hep onlarla gezdim ama bir kac saat takilabiliyor. Cok rahat ettim.

Ben de havalar soğudu soğuyalı daha hiç sütyen takmadım. Yazın ince gömlek vs giyince mecbur takıyorum ama kışın çok rahat ediyorum. Sütyen taktığımda da zaten asla kalıplı takamam, hep bralet tarzı alıyorum. Çoğu zaman da şu askısız dikişsiz straplez olanlar var ya onlardan kullanıyorum.

pamuk yapımı sütyenler var isterseniz onları kullanabilirsiniz kac bedensiniz?

İlginç.
Sütyensiz dışarı çıkanı ilk defa burada okudum.
Nasıl rahat ediyorsunuz ki?
Benim öyle hiç aşırı bol tişörtüm,bluzum yok mesela.
Olsa da altına hangi eteğimi giyecem?
Kazak denen yünlü kıyafeti giymek değil elime almayalı rahat 25 sene vardır,kendimi bildim bileli giymedim ben kazak.
Elbise çok giyerim ben. Elbise sütyensiz nasıl durur,düşünemedim bile...

Siz genel anlamda sutyen sevmiyorsunuz rahatsiz oluyorsunuz sanirim
Yoksa goguslerinizin buyukluguyle kucukluguyle alakasi yok bence.

Size fazlalik gibi geliyor
Tasimak istemiyorsunuz
Bu yuzden de ister istemez belki kendinizi kasinca sirt omuz agrisi oluyor

Normal buyuklukte ve kucuk goguslerde sutyen agri yapmaz cunku
Cok buyuk gogusler agri yapar.

Hafif bir sutyen bulup alismaya calisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…