Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pentiden balensiz sütyen aldım onun dışında ne beden alacağımı tam olarak bilemiyorum o yüzden sordum zamanla denedikçe anlarım sanırım Çok teşekkür ediyorum
Bir gram ağrı nasıl yaşamadın yahuu Bu mesaj içimi açtı bakBen bir gram ağrı yaşamadım, 3. Gün avm gezdim.
Kas üstü mü yoksa kas altı mı?Ben bir gram ağrı yaşamadım, 3. Gün avm gezdim.
Bana da doktorum meme dokun var kas üstü yapalım demişti. Ama ben içime sinmez kas altı olsun dedim, tamam dedi. İyiki böyle tercih etmişim, siz de üsteleyebilirsinizMerhabalar herkese geçmiş olsun. Ben de dün muayeneye gittim. Aslında hiç göğsüm yok diyebilirim ama doktor dokun var kas üstü yapabiliriz dedi aklım almadı çünkü kesin kas altı olur diye düşünüyordum Sonra foto gösterdiler falan doktor hep kas üstü takmış. Acaba kas üstü ameliyatı kolay olduğu için mi kas üstü dedi diye işkillendim 400-450 cc arası kas üstü çok yapay durmaz mı arkadaşlar fikir verin bana lütfen
Ağrılarınız şiddetliyse daha etkili bi ağrı kesici isteyebilirsiniz bugünkü kontrolünüzdeMerhabalar, 3 Aralık cumartesi günü 355 cc motiva marka kas altı protez takıldı. Bugün’e (6 Aralık) kadar dayanılmaz bir ağrım olmadı kullandığım ağrı kesici yeterliydi hiç sorun yaşamadım. Fakat bu sabah sağ memede dayanılmaz bir ağrı başladı. 3 Aralık hastanede hiç ağrım olmadı 4 Aralık evde hiç ağrım olmadı 5 Aralık gene ağrı yok 6 Aralık herhalde nazar değdi diyorum. Şuan bu mesajı yazarkende hafif bir ağrım var ilaç içeceğim. Yatıp kalkarken dikkat ediyorum kollarımı kaldırmıyorum yemek bile yapmıyorum. Sabah ki ağrı beni çok korkuttu yarın doktor kontrolüm var.
Kaç cc taktırdınız acaba? Ben hiç memem olmadığı için 400-450 falan düşünüyordum ama kas altına sığmayabilirmiş. Bir de dual plane soktular aklıma onu da soracağım gittiğimdeBana da doktorum meme dokun var kas üstü yapalım demişti. Ama ben içime sinmez kas altı olsun dedim, tamam dedi. İyiki böyle tercih etmişim, siz de üsteleyebilirsiniz
Konu sahibi benim aslında, ilk sayfada belirtmiştim. 300 cc kullanıldı. Dual plan ile kasaltı arasında miniiiiiminnacık bi fark var. Maksat çeşitlilik olsun diye kullanılan bi yöntem bence. Dış görünüşte kasaltı ile bir farkı yokKaç cc taktırdınız acaba? Ben hiç memem olmadığı için 400-450 falan düşünüyordum ama kas altına sığmayabilirmiş. Bir de dual plane soktular aklıma onu da soracağım gittiğimde
Doktor kontrolde herşeyin normal olduğunu söyledi. 8 aralık perşembe ağrılarım kesildi o zamandan bu yana hiç ağrı kesici kullanmadım. Şimdi heyecanla yumuşamasını be şekil almasını bekliyorumAğrılarınız şiddetliyse daha etkili bi ağrı kesici isteyebilirsiniz bugünkü kontrolünüzde
Birkaç aya kalmaz istediğiniz görüntüye sahip olacaksınız yumuşamasını dert etmeyin ödemleriniz inince şuanki kadar sert olmayacakDoktor kontrolde herşeyin normal olduğunu söyledi. 8 aralık perşembe ağrılarım kesildi o zamandan bu yana hiç ağrı kesici kullanmadım. Şimdi heyecanla yumuşamasını be şekil almasını bekliyorum
İnşallah çok teşekkür ederim iyi geldi yazdıklarınız. Baskı hissi hala var özellikle en çok sabahları uyandığımda bütün gece sırtüstü yattığım için sabah inanılmaz baskı oluyor. Bugün tam 1 hafta oldu.Birkaç aya kalmaz istediğiniz görüntüye sahip olacaksınız yumuşamasını dert etmeyin ödemleriniz inince şuanki kadar sert olmayacak
Önümüzdeki hafta ağrı, baskı kalmaz biraz daha dişinizi sıkınİnşallah çok teşekkür ederim iyi geldi yazdıklarınız. Baskı hissi hala var özellikle en çok sabahları uyandığımda bütün gece sırtüstü yattığım için sabah inanılmaz baskı oluyor. Bugün tam 1 hafta oldu.
Öne Eğildiğim zaman sanki içerde bir oynama oluyor bunlar sizdede oldu mu?Önümüzdeki hafta ağrı, baskı kalmaz biraz daha dişinizi sıkın
Ben parmaklarımı bastırdığım zaman içerde boncuklar tıkır tıkır hareket ediyordu sanki, herkeste farklı olur ödem bunlar 2 hafta sonra düzeliyor genelde, 2 ay sonunda da tamamen ödemleri atmış oluyorsunuzÖne Eğildiğim zaman sanki içerde bir oynama oluyor bunlar sizdede oldu mu?
Merhaba benim 10. Gün. yumusama ilk zamanlara gore biraz var ama sert tabi hala. aşağı tarafların odemi geçince biraz küçüldü ama silikonlar yukarda ve koprucuk kemigimin 3 parmak altından basliyor sanki silikonlar. bu silikonlar yukarıdan indikçe meme büyüyecek birleşecek ve şekilli duracak mı ? 400 cc takıldı kas altı bana. Resmen boynumdalr yukarda hala