Memelerimin Tembelliği

Sporcu sutyeni giyince dik durur mu buyuk benim

Dik duruyormu peki benimkiler buyuk silikonlu takmam gerekiyo yoksa sarkik duruyo ve sallaniyo
Valla normal destekli sutyene gore dik durmuyor diyebilirim. Ama sutyensiz haline gore de dik duruyor. Ya benim icin su surecte sanirim rahatlik onemli oldu. Bebekli olunca.. gorselligi dusunmedim pek. Bi deneyin 25 tl falan zaten normal sutyen fiyatina hatta ucuz bile. Belki begenirsiniz durusunu. Buyukse toparlar da hem. Portletmjyor yani..

Valla penti nin sayfasina baktim ama pahali baya 50 den basliyo.. neyse bakayim bida

Waikiki den desteksiz yarim atlet gibi almistim ama yikadikca icindeki cikiyo surekli.. bide dedigin yere bakayim...

Bu sporcu sudyeni dedigin korse gibi olanlardan mi onlarsa sikiyo biraz

Öff ben de hiç sevmiyorum sütyeni. Neyse ki benim de memişler küçük de sürekli takmama gerek kalmıyor ya da takmasam da belli olmuyor, sadece uçlarını bi şekilde gizlesem yetiyor dar birşey giyince.

Bu sporcu sudyeni dedigin korse gibi olanlardan mi onlarsa sikiyo biraz
Sporcu sutyeni eveeet benim dediklerim. Pentinin sitesine giremedim smdi girebilsem link yada foto aticaktim da.. sporcu sutyen yazinca cikiyo. 25 tl blyodum 30 olmus. Valla rahat bi dene ay. Ben baska yerden almistim onlardan ama cook fena skmsti yani nefes alamamisim kalp krizi gecirmistim. Ama bu aldgmla cidden rahatim. Hatta ilk yikamadan sonra biraz kendni birakinca iyi oldu

Sagol canim alip
Denicm insallah sikmaz ve rahat ve guzel durur

Bakayim bir daha pentiye..

Pentiye baktim sporcu sutyeni diye 50 den basliyo baska bi sitede bunu buldum benziyormu bahsettine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…