- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.784
- 598
- Konu Sahibi AbsolutPromise
Nereye takıyorsun tam olarakO yine iyi, benim sutyeni uzun süre taktığım gün midem ağrıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye takıyorsun tam olarakO yine iyi, benim sutyeni uzun süre taktığım gün midem ağrıyor![]()
Hangi beden ve cup sütyen kullanıyorsunuz? Göğüs altı ve göğüs çevresi kaç cm?Çeşit çeşit beden denedim doğru beden kullandığımı düşünüyorum. İşini bilen insanlar da çalışmıyorki o tarz mağazalarda soru sorunca yardımcı olmuyorlar :/
Bana da omuz ağrısı ne alaka yazdılar. Bu da iyimiş.
Bende bralet kullanabiliyorum sadece.
Düzenli spor yaparım da pilatese daha yeni yeni alışıyorum. Umarım buna da çözüm olur pilates.
Bunların alt kısmı çok kalın ve sert. Oturunca nefesim kesilir.![]()
1 sene öncesine kadar haftada 2 sabah yüzerdim ama bu sene gidemedim. Pilatesi evde yapıyorum şimdilik.Kesinlikle çok faydasını görürsün.
Eğer salonda çalışıyorsan trainerdan sırt kaslarını güçlendirecek alet ve hareket tavsiyeleri iste.
Yüzebiliyorsan haftada 1-2 de olsa yüz.
O saatten sonra kemiğin kırık değilse ağrı falan kalmaz![]()
Bence beden belirlemede sıkıntı var
Beden küçük ise altı sıkar hatta oturur
Cup değil beden büyütün
Bir de sütyen kopçası çok yukarıda kalanlarda da sıkıntı oluyor
Ben de Kom lazer kesim öneririm ama doğru beden
Zira kilo alınca sıkar mesela insanın göğsüne midesine oturmuş gibi olur
75B kullanıyorum. Ama bu yazılanlardan sonra doğru olmadığını düşünmeye başladım.Hangi beden ve cup sütyen kullanıyorsunuz? Göğüs altı ve göğüs çevresi kaç cm?
1 sene öncesine kadar haftada 2 sabah yüzerdim ama bu sene gidemedim. Pilatesi evde yapıyorum şimdilik.
75B kullanıyorum. Ama bu yazılanlardan sonra doğru olmadığını düşünmeye başladım.
Teşekkür ederim :)Konu sahibine ozel mesaj attim ama bir de KK nin linki varmis.
Bakmak isteyenler icin,
https://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/sutyen-olcusu-hesaplama
Sutyen markasina gorede degisiyor bu olculer.. o yuzden deneyip alinabilen bi yer en mantiklisiKonu sahibine ozel mesaj attim ama bir de KK nin linki varmis.
Bakmak isteyenler icin,
Bu bana pek doğru gelmedi.Konu sahibine ozel mesaj attim ama bir de KK nin linki varmis.
Bakmak isteyenler icin,
Bu bana pek doğru gelmedi. Doğum öncesi daha küçük olan göğüslerime 90a derken şimdiki daha büyük göğüslerime 80b dediKonu sahibine ozel mesaj attim ama bir de KK nin linki varmis.
Bakmak isteyenler icin,
Sutyen markasina gorede degisiyor bu olculer.. o yuzden deneyip alinabilen bi yer en mantiklisi
Ben olcmedim arkadaslar. Uc tane link yolladim , konu sahibine. En azindan bir fikri olur.Bu bana pek doğru gelmedi.
Bu bana pek doğru gelmedi. Doğum öncesi daha küçük olan göğüslerime 90a derken şimdiki daha büyük göğüslerime 80b dedi
Bende olcmedimde.. mesela a markasinda c giyiyosan b markasibda bu d olabiliyo..Ben olcmedim arkadaslar. Uc tane link yolladim , konu sahibine. En azindan bir fikri olur.![]()
Asagi yukari ayni oluyor. Bahsettigin 80A ile 75B nin ayni oldugunun soylenmesi ama aslinda pratikte ayni degiller.Bende olcmedimde.. mesela a markasinda c giyiyosan b markasibda bu d olabiliyo..
Bencede ayni degil..Asagi yukari ayni oluyor. Bahsettigin 80A ile 75B nin ayni oldugunun soylenmesi ama aslinda pratikte ayni degiller.
![]()
![]()
Pek hoş durmuyorlar ama bunun gibi kalın askılı ve kalın bantlı sütyenlerle rahat edebilirsiniz gibi duruyor. Şekil olarak spor sütyenlerine benziyorlar zaten. Alternatif olarak spor sütyenlerinin en az destekli versiyonlarını deneyebilirsiniz. Spor mağazalarında sütyenleri derecelendiriyorlar çok kısıtlayıcı olanları büyük olanlara tavsiye ediliyor.
Atletler var canım göğüs kısmı süngerli onlar çözüm olabilir şu herkesin giyim alışverişi yaptığı yerden bulabilirsinEvet derdim memelerim daha doğrusu asla olmayan sütyenler.
Göğüslerim çok büyük olmadıkları için genelde sütyensiz gezerim ama yaşadığım şehir dolayısıyla her yerde öyle de gezilmiyor eğer bol bir kazak, sweat giymemişsem.
Sadece çok ince tül gibi olan büstiyerleri giyebiliyorum. Destekli, balenli sütyenleri geçtim alt kısmı yumuşak formda olan sütyenleri bile giyemiyorum.
Dar bir üst giydiğim zaman güzel formda durmalarını istediğim için göğüslerimin bu tarz yumuşak da olsa normal sütyen giyiyorum ama 1 saat de giymiş olsam cinnet geçirecek gibi oluyorum. Aklımda o sütyeni kesecek binbir türlü fantazi geçiyor.
Bel, omuz ağrısından duramıyorum. Sonra üzerine bir de baş ağrısı çekiyorum. Kafayı yiyeceğim artık.
Kaç tane farklı marka, beden, çeşit denedim ama hepsinde sonuç aynı. Var mı bunun bir çözümü yoksa içinde kaybolduğum kıyafetler giymeye devam mı etmeliyim?