Memelerimin Tembelliği

sarkmazlar.
zaten sarkık değilse emzirmeden önce sarkmaz:))
evet tişörtle olmuyor küçük olunca hepten yok gibi duruyor mesela yazın bikini üstü kullanıyorum ben genelde onu da deneyebilirsin.

Evlenmeden önce sutyenle yatip kalkardım. Rahatsız etse bile nasıl duruyorsam cikarmazdim. Ama şimdi tahammül edemiyorum. Evde baba, kardes vardi. Simdi yoklar ona bagliyorum

Pentinin çeşit çeşit iç çamaşır alternatifi var 100 lira bı iç çamaşır ama degiyor ben şahsen lazer kesim olanlardan cok memnunum cuk diye oturuyor ve yok gibi his veriyor.

Tamamen dikişsiz sütyenler var.lazer yapıştırma tekniğiyle üretilen.oldukça hafif.yok gibiler.dilerseniz markalarını ve ürün isimlerini verebilirim özelden.biraz pahalılar ama kesin çözüm.bu arada bedeniniz nedir

Benim de goguslerim kucuk ve cok nadiren uygun sutyen bulabiliyorum. 85-90 A bulursan hemen al, en iyi onlar oluyor. 85-90 omzu dar olmayanlar icin ideal, yani sutyen sikmiyor. Zaten memenin kucuk gorunmesinin ana sebeplerinden biri omuzlarin genis olmasi ve meme yag dokusunun daha genis alana yayilmak zorunda kalmasi. Bir de ustune sutyen eki satiliyor corap ve ic camasiri satilan yerlerde. Onu da takarsan daha da rahat olur.

Ben devlet büyük gögüsleri bedavaya küçültüyor diye biliyorum

Pentinin çeşit çeşit iç çamaşır alternatifi var 100 lira bı iç çamaşır ama degiyor ben şahsen lazer kesim olanlardan cok memnunum cuk diye oturuyor ve yok gibi his veriyor.
Ha bide unutuyordum bralet olanları mutlaka dene kayma sıkma vs. Olmaz.

Ben de tam tersi sutyensiz duramıyorum Genelde küçültücü, yada dolgusuz kullanırım bazen sporcu tarzı, yatarken bile çıkarmıyorum. Çıkardığım an löp löp sallanıyorlar gibi geliyor 89 cm göğüslerim çok büyük değil ama ben onları taşıyamıyorum Bir de onlar yüzünden tüm üstleri bir beden büyük alıyorum zira çoğunun göğsü çok dar oluyor. Alt beden 36 üst beden 38 giyiyorum her şeyi

O yine iyi, benim sutyeni uzun süre taktığım gün midem ağrıyor
Bana da omuz ağrısı ne alaka yazdılar. Bu da iyimiş.
Ha bide unutuyordum bralet olanları mutlaka dene kayma sıkma vs. Olmaz.
Bende bralet kullanabiliyorum sadece.
Boşver sütyeni de plates yap, sırt kaslarını güçlendir. Küçük memeden bu kadar ağrı olmaz :)
Düzenli spor yaparım da pilatese daha yeni yeni alışıyorum. Umarım buna da çözüm olur pilates.

Bunları görmemiştim. Link verirseniz özelden sevinirim. :)
Bu A,B,C kup işlerinden pek anlamıyorum. Belki de büyüklüğü doğru ama kupu yanlış kullanıyorum. Sütyen ekini de deneyeceğim.

Böyle kopuk kopuk alıntıladım, önceki sayfanınkileri sonradan nasıl alırım bilemediğimden. Umarım üst üste mesaj yazmak sorun olmuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…