Memelerimin Tembelliği

Sarkip sonmustur ancak

Buyuk goguslerin bel agrisi yaptigini biliyorum ama siz buyuk degiller demissiniz.
Cok sıkıntı veriyorsa giymeyin veya bustiyere devam edin.
Daraliyorsunuz bence sorun orda. Ben de mesela uyurken dahi cikaramayanlardanim.

Lazer kesim süttenleri denesene ben suwenden aldım varlığını unutuyorum

Göğüs çevresi ve altı ölçülerinizi verirseniz kup ve beden ölçüsü verebilirim bence bedenden dolayı rahat edemiyorsunuz.

Şöyle örnek vereyim mesela ben 75C kullanıyorum, bu ne demek; 75 göğsün altının ölçüsü yani göğsün altındaki kaburgadan sırt çevresini ölçüyorsunuz, benimki 72 cm falan 70-75 cm arası 75 bedene denk geliyor. C kupa gelirsek de bu beden ölçüsüdür yani benim 89 cm, atıyorum 85 olsaydı b cup 80 olsaydı a kup olacaktı. Yani rakam olan sırt ölçüsü; a-b-c olan da göğsümüzün ölçüsü.

Verilen linkten baktım yine kullandığım beden çıktı. Göğüs çevresi 82 cm, göğüs altı çevresi 71 cm. O da 75B ye denk geliyormuş.
Önerilen sütyenlerden deneyeceğim. Zaten bralet, ince penye tarzı olanları rahat kullanıyorum. Diğer mesajlarda da yazdım benim isteğim normal formda sütyen de kullanıp rahat olabilmek.

Tchibo nun organik pamuklu sutyenleri de çok rahat ve kalıpları çok güzel.Yeni İnci yi de severek kullanıyorum.

Sporcu sütyeni yada yarım atlet tarzı benim kurtarıcım . Benim göğüslerimde öyle büyük değil ama çok küçük falan da sayılmaz. Normal sütyen asla giyemem nefret ederim. Ama başta da yazdığım gibi sporcu sütyeni tarzı tasarımlar çok rahat oluyor

başliğa güldüm sadece.

Goguslerin yururken sallanmiyirsa ve dikse sudyen takma meme ucuna sey oluyo hatirlamadim onlardan yapistir... ama seninli buyuk sallanir..

Goguslerin yururken sallanmiyirsa ve dikse sudyen takma meme ucuna sey oluyo hatirlamadim onlardan yapistir... ama seninli buyuk sallanir..
Büyük değiller o yüzden de dikler ama tam olarak istediğin görüntüyü elde edemiyorum bralet giyince veya sütyensiz çıkınca dar bir gömlek, body tarzı bir üstle onu anlatmaya çalıştım ama anlaşılamadım tam

Kıyafet giydiğinizde göğüs uçlarının görünmesini istemiyorsanız iç çamaşırı satan yerlerde buna uygun şeyler var sanırım. Askısız sütyen diye geçiyor olmalı. Sadece göğüs uçlarınıza konuluyor olmalı hiç kullanmadım ama duydum bir sorun isterseniz.

Pentiye kişisel olarak bir gıcıklığım olduğu için alışveriş yapmıyorum oradan ama en son geçen ay bir şans daha vereyim dedim ama aynı durum söz konusu hala
Merhaba.. dogum yaptiktan sonra bebegimi zirt pirt meme cikartip emzirmem gerektiginden dolayi ..rahat olcagini dusundugum yarim atlet/bustiyer seklindeki pamuklu sutyenlerden aldim pentiden. 2yildir cok memnunum keske daha onceden kullansaymisim diyorum. Ne kopca kaşintisi ne aski sikistirmasi. Cok rahat bence bi sans vermelisin..ben de normalde evde aslaaa sutyen takmayan biriyimdir..

Dik duruyormu peki benimkiler buyuk silikonlu takmam gerekiyo yoksa sarkik duruyo ve sallaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…