- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.811
- 798
- Konu Sahibi AbsolutPromise
-
Sarkip sonmustur ancakHiii erimez saniyorsun
Üc sene cocuk emzirdim sonuc ise agliyciiim
Kendimi bildim bileli kocaman olan memelerim gitti böyle bana ait olmayan birsey geldi, ben ki uygun sütyen bulamayan insandim su hallere nasil düstüm. Inanin ariyorsunuz eski halini aliskin degilim hic bu duruma. Bütün sütyenlerim bol geliyor, öyle kücüldürler ki büyütme estetigi bile olmak istiyorum o derece
Sarkip sonmustur ancak
Tek yol estetik baska yolu yok : (Malesef..
Lazer kesim süttenleri denesene ben suwenden aldım varlığını unutuyorumEvet derdim memelerim daha doğrusu asla olmayan sütyenler.
Göğüslerim çok büyük olmadıkları için genelde sütyensiz gezerim ama yaşadığım şehir dolayısıyla her yerde öyle de gezilmiyor eğer bol bir kazak, sweat giymemişsem.
Sadece çok ince tül gibi olan büstiyerleri giyebiliyorum. Destekli, balenli sütyenleri geçtim alt kısmı yumuşak formda olan sütyenleri bile giyemiyorum.
Dar bir üst giydiğim zaman güzel formda durmalarını istediğim için göğüslerimin bu tarz yumuşak da olsa normal sütyen giyiyorum ama 1 saat de giymiş olsam cinnet geçirecek gibi oluyorum. Aklımda o sütyeni kesecek binbir türlü fantazi geçiyor.
Bel, omuz ağrısından duramıyorum. Sonra üzerine bir de baş ağrısı çekiyorum. Kafayı yiyeceğim artık.
Kaç tane farklı marka, beden, çeşit denedim ama hepsinde sonuç aynı. Var mı bunun bir çözümü yoksa içinde kaybolduğum kıyafetler giymeye devam mı etmeliyim?
Aynen. Hatta evde de mecbur takıyorum uyurken dahi yoksa bağımsızlıklarını ilan edeceklerDerde bak benimde küçük olsa keske bende sütyen takmasam ama nerde sütyensiz duramam memeler o kadar büyük ki sütyenyenden tasıyor
Bunları görmemiştim. Link verirseniz özelden sevinirim. :)
Bu A,B,C kup işlerinden pek anlamıyorum. Belki de büyüklüğü doğru ama kupu yanlış kullanıyorum. Sütyen ekini de deneyeceğim.
Böyle kopuk kopuk alıntıladım, önceki sayfanınkileri sonradan nasıl alırım bilemediğimden. Umarım üst üste mesaj yazmak sorun olmuyordur.
Verilen linkten baktım yine kullandığım beden çıktı. Göğüs çevresi 82 cm, göğüs altı çevresi 71 cm. O da 75B ye denk geliyormuş.Göğüs çevresi ve altı ölçülerinizi verirseniz kup ve beden ölçüsü verebilirim bence bedenden dolayı rahat edemiyorsunuz.
Şöyle örnek vereyim mesela ben 75C kullanıyorum, bu ne demek; 75 göğsün altının ölçüsü yani göğsün altındaki kaburgadan sırt çevresini ölçüyorsunuz, benimki 72 cm falan 70-75 cm arası 75 bedene denk geliyor. C kupa gelirsek de bu beden ölçüsüdür yani benim 89 cm, atıyorum 85 olsaydı b cup 80 olsaydı a kup olacaktı. Yani rakam olan sırt ölçüsü; a-b-c olan da göğsümüzün ölçüsü.
Verilen linkten baktım yine kullandığım beden çıktı. Göğüs çevresi 82 cm, göğüs altı çevresi 71 cm. O da 75B ye denk geliyormuş.
Önerilen sütyenlerden deneyeceğim. Zaten bralet, ince penye tarzı olanları rahat kullanıyorum. Diğer mesajlarda da yazdım benim isteğim normal formda sütyen de kullanıp rahat olabilmek.
Bende öyle sandımBen de yeterince sütünüz gelmiyor sandım
Bilemedim, psikolojik gibi. Sütyenin omuz, özellikle bel ağrısı ile ne alakası olabilir ki?
Evet derdim memelerim daha doğrusu asla olmayan sütyenler.
Göğüslerim çok büyük olmadıkları için genelde sütyensiz gezerim ama yaşadığım şehir dolayısıyla her yerde öyle de gezilmiyor eğer bol bir kazak, sweat giymemişsem.
Sadece çok ince tül gibi olan büstiyerleri giyebiliyorum. Destekli, balenli sütyenleri geçtim alt kısmı yumuşak formda olan sütyenleri bile giyemiyorum.
Dar bir üst giydiğim zaman güzel formda durmalarını istediğim için göğüslerimin bu tarz yumuşak da olsa normal sütyen giyiyorum ama 1 saat de giymiş olsam cinnet geçirecek gibi oluyorum. Aklımda o sütyeni kesecek binbir türlü fantazi geçiyor.
Bel, omuz ağrısından duramıyorum. Sonra üzerine bir de baş ağrısı çekiyorum. Kafayı yiyeceğim artık.
Kaç tane farklı marka, beden, çeşit denedim ama hepsinde sonuç aynı. Var mı bunun bir çözümü yoksa içinde kaybolduğum kıyafetler giymeye devam mı etmeliyim?
Goguslerin yururken sallanmiyirsa ve dikse sudyen takma meme ucuna sey oluyo hatirlamadim onlardan yapistir... ama seninli buyuk sallanir..Evet derdim memelerim daha doğrusu asla olmayan sütyenler.
Dimi birde gomlek giyemiyorsun bende giyemiyorum..Dışarıdayken ceket falan kurtarıyor ama memelerimin belli olmasını istemediğim bir ortamda veya dar, derin yaka bir şey giymişken sütyensiz olmak veya kullandığım ince büstiyerler kıyafetimi hoş göstermiyor.
Büyük değiller o yüzden de dikler ama tam olarak istediğin görüntüyü elde edemiyorum bralet giyince veya sütyensiz çıkınca dar bir gömlek, body tarzı bir üstle onu anlatmaya çalıştım ama anlaşılamadım tamGoguslerin yururken sallanmiyirsa ve dikse sudyen takma meme ucuna sey oluyo hatirlamadim onlardan yapistir... ama seninli buyuk sallanir..
Merhaba.. dogum yaptiktan sonra bebegimi zirt pirt meme cikartip emzirmem gerektiginden dolayi ..rahat olcagini dusundugum yarim atlet/bustiyer seklindeki pamuklu sutyenlerden aldim pentiden. 2yildir cok memnunum keske daha onceden kullansaymisim diyorum. Ne kopca kaşintisi ne aski sikistirmasi. Cok rahat bence bi sans vermelisin..ben de normalde evde aslaaa sutyen takmayan biriyimdir..Pentiye kişisel olarak bir gıcıklığım olduğu için alışveriş yapmıyorum oradan ama en son geçen ay bir şans daha vereyim dedim ama aynı durum söz konusu hala
Nasil gorunuyor ki sutyensoz cikinca yada dar giyince birde bralet neBüyük değiller o yüzden de dikler ama tam olarak istediğin görüntüyü elde edemiyorum bralet giyince veya sütyensiz çıkınca dar bir gömlek, body tarzı bir üstle onu anlatmaya çalıştım ama anlaşılamadım tam
Dik duruyormu peki benimkiler buyuk silikonlu takmam gerekiyo yoksa sarkik duruyo ve sallaniyoMerhaba.. dogum yaptiktan sonra bebegimi zirt pirt meme cikartip emzirmem gerektiginden dolayi ..rahat olcagini dusundugum yarim atlet/bustiyer seklindeki pamuklu sutyenlerden aldim pentiden. 2yildir cok memnunum keske daha onceden kullansaymisim diyorum. Ne kopca kaşintisi ne aski sikistirmasi. Cok rahat bence bi sans vermelisin..ben de normalde evde aslaaa sutyen takmayan biriyimdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?