- 18 Ekim 2018
- 7.993
- 33.075
- 548
- Konu Sahibi AbsolutPromise
-
Dolgunluk da istemiyorum küçük olmalarını seviyorumSen sutyen sevmiyosun anlasilan:)) ben tam bu midellerden olmasada bu tarz kullaniyorum hic nefesim kesilmiyo:) benim memelerin buyuklugu yerinde ama.. belki o da farkeder. Push up sutyenler oluyo onlardan dene dolgunluk istiyosan.. ama onlarinda slti boyle tel var..
Angela braları denedin mi?Önden açılan, boyundan bağlanan, hiç kopçası olmayan, penye, dar, bol,... neler neler denedim ya benim memelerim sorunlu ve asiler ya da gerçekten bu da bana ağrı yapacak diye kendimi şartlıyorum.
:)) seninkiler zora gelemiyo anlasildi:)) guzel olmak icin aci cekmek gerekiyo yani:) bi estetikbi agda biyik kas alma bunlarda acisiz degil:)) hepsi guzel gozukmek icin:))Dolgunluk da istemiyorum küçük olmalarını seviyorumevet ama sütyen almasını seviyorum, giymesini sevmiyorum.
Bende öyle tül gibi incecik bir şey kullanıyorum maksat arada bir de olsa sütyen kullanmak. Çünkü hala sütyen giymezsem sarkarlar mı yoksa zaten minicik bunların neresi sarkacak diye kararsızım.pentidekini denemedim dediğim gibi kotondan almıştım ben. var mı yok mu belli değil.
sporcu sütyenleri gibi kocamanda değil.
En büyük derdim uçlarının gözükmesi değil. İnsanların nezih olduğu ortamlarda umursamıyorum zaten. Ben şık bir kıyafet, gömlek, dar kazak giymek istediğim zaman düzgün dursunlar diye sütyen giymek istiyorum.
Yapıştırıp önden sıkıp ayarlanan sütyenler mi? Yok hiç benlik değiller.Angela braları denedin mi?
Aynen bende öyle sandım :) hatta dereotu yiyin diyecektimki mesele baskaymıs:)Ben de yeterince sütünüz gelmiyor sandım
Bilemedim, psikolojik gibi. Sütyenin omuz, özellikle bel ağrısı ile ne alakası olabilir ki?
Neden?Oldurseler hayatta sutyensiz bi yere gitmem.esimin yaninda bile sutyensiz duramam.sadece temizlik yaparken ve uyurken cikaririm.
Haftasonu önerilen modelleri tek tek deneyeceğim. :)Eki Görüntüle 2208157
Anca şöyle olabilir o zaman
Buna da bakacağım ama atlet de hayatta giymem dersem terlikle kovalanacağım galibahttps://www.marksandspencer.com.tr/...atlet-secret-support-tm-teknolojisi-ile/Birde atletler var içlerinde hafif destek
Evet bunlar çok rahat bende de var ama ablama vermiştim.https://www.marksandspencer.com.tr/cicekli-jakarli-dantelli-balenli-full-cup-sutyen-12/
Bunun balensizleri var ama bulamadim
Fiyat evet pahali
Yok ya ne yaptınız okuyorum ben daha :) Okuyom ben yaAynen bende öyle sandım :) hatta dereotu yiyin diyecektimki mesele baskaymıs:)
Bunu bilmiyordum. Çok güzel düşünülmüş :)Birde memesi alınan kadınlar için protez sütyen satan yerler var
Oraya gidin derim sütyenlerin hepsi vücut konforuna göre ayarlanmış altları hiçbirinin kalın değil ortaları yapışık değil
Eskiden sütyenle uyurdum bile ama şu son 3 senedir kullanmıyorum çoğunlukla.Ah oyle ozledim ki sudyen takmayi konuyu gorunce yaram desildi resmen.(gohusle ilgili rahatsizligimdan dolayi 3 aydir takamiyorum)
En basindan beri mi kullanmiyosunuz yoksa sonradan mi rahatsiz olmaya basladiniz? Benim bi arkadasiminda gogusleri kucuktu 2 tane ust uste takardi
Cunku annelikBen de yeterince sütünüz gelmiyor sandım
Bilemedim, psikolojik gibi. Sütyenin omuz, özellikle bel ağrısı ile ne alakası olabilir ki?
Cok buyuk olmadigi icin demis konu sahibi yani küçükmus.amelıyat olmayı düşünmüyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?