Memelerimin Tembelliği

Dolgunluk da istemiyorum küçük olmalarını seviyorum evet ama sütyen almasını seviyorum, giymesini sevmiyorum.

Dolgunluk da istemiyorum küçük olmalarını seviyorum evet ama sütyen almasını seviyorum, giymesini sevmiyorum.
:)) seninkiler zora gelemiyo anlasildi:)) guzel olmak icin aci cekmek gerekiyo yani:) bi estetikbi agda biyik kas alma bunlarda acisiz degil:)) hepsi guzel gozukmek icin:))

pentidekini denemedim dediğim gibi kotondan almıştım ben. var mı yok mu belli değil.
sporcu sütyenleri gibi kocamanda değil.
Bende öyle tül gibi incecik bir şey kullanıyorum maksat arada bir de olsa sütyen kullanmak. Çünkü hala sütyen giymezsem sarkarlar mı yoksa zaten minicik bunların neresi sarkacak diye kararsızım.
Ama her kıyafette yakıştıramıyorum sorunum orada başlıyor işte.

Oldurseler hayatta sutyensiz bi yere gitmem.esimin yaninda bile sutyensiz duramam.sadece temizlik yaparken ve uyurken cikaririm.

Anca şöyle olabilir o zaman

Bence aliskanlik haline getirmemişsiniz o yuzden ağrı yapiyor. Biraz psikolojik sanirim. Kesinlikle biyundan bağlamalı kullanmayın bu daha cok ağrı yapar. Yeni incinin bir modeli var oldukça rahat denemediyseniz bir de bu markaya bakmanizi öneririm.
Biraz aliştirin kendinizi azar azar devamli takmaya gayret edin tşort giysrniz bile. Belki bu şekilde yenebilirsiniz.

Oldurseler hayatta sutyensiz bi yere gitmem.esimin yaninda bile sutyensiz duramam.sadece temizlik yaparken ve uyurken cikaririm.
Neden?
Haftasonu önerilen modelleri tek tek deneyeceğim. :)
Buna da bakacağım ama atlet de hayatta giymem dersem terlikle kovalanacağım galiba

Aynen bende öyle sandım :) hatta dereotu yiyin diyecektimki mesele baskaymıs:)
Yok ya ne yaptınız okuyorum ben daha :) Okuyom ben ya
Birde memesi alınan kadınlar için protez sütyen satan yerler var
Oraya gidin derim sütyenlerin hepsi vücut konforuna göre ayarlanmış altları hiçbirinin kalın değil ortaları yapışık değil
Bunu bilmiyordum. Çok güzel düşünülmüş :)

Ah oyle ozledim ki sudyen takmayi konuyu gorunce yaram desildi resmen.(gohusle ilgili rahatsizligimdan dolayi 3 aydir takamiyorum)
En basindan beri mi kullanmiyosunuz yoksa sonradan mi rahatsiz olmaya basladiniz? Benim bi arkadasiminda gogusleri kucuktu 2 tane ust uste takardi

Eskiden sütyenle uyurdum bile ama şu son 3 senedir kullanmıyorum çoğunlukla.
Size de geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…