Memelerimin Tembelliği

Kızlar aynı sorun bende de vardı . Ki benim göğüslerim maalesef büyük olduğu için öyle sütyensiz gezme alanım o kadar geniş olmuyordu. hamilelik ile beraber maalesef (gerçi kocama göre iyi ki ) göğüslerim daha çok iri oldu ve ben hamile sütyeni aldım /emzirme sütyeni diye de geçiyor . Aman tanrım diyorum başka birşey demiyorum ! Rahatlık böyle birşeymiş demek ki ! Sanki Yok gibi , uyuyabilirim o derece yani . Çocuk doğup , büyüdükten sonra da artık böyle kullanmayı düşünüyorum. Bi deneyin isterseniz .
Öptüm

intihar edesim geldi. ben napım sen söyle konu sahibesi
95 100 beden sütyen takıyorum. en az 5 kilo goguslerı her gün hamal gibi taşıyorum. ne omuz kaldı ne bel.erimiyor meretler

Yorum yapmak istiyorum buna ama yine banlanırım diye korkuyorum Emzirme sütyenini emziren annelere bırakayım bence.

intihar edesim geldi. ben napım sen söyle konu sahibesi
95 100 beden sütyen takıyorum. en az 5 kilo goguslerı her gün hamal gibi taşıyorum. ne omuz kaldı ne bel.erimiyor meretler
Şükrediyorum öyle büyük memeleri görünce herhalde ben hiç taşıyamazdım. Ama bu halde bile birkaç saat sütyen giymek bütün günümü kötü geçirtiyor.

Şükrediyorum öyle büyük memeleri görünce herhalde ben hiç taşıyamazdım. Ama bu halde bile birkaç saat sütyen giymek bütün günümü kötü geçirtiyor.

Ne yazık ki ben de. Okuduğumu anlamıyorum, düzgün çalışamıyorum billahi ancak eve gelip soyunup dökününce rahatlıyorum.

Bende aynen öyleyim. Eve geldiğimde ayakkabım ve sütyenim aynı anda çıkar üstümden. Pentide balensiz, süngersiz bir model var o kurtarıcım oldu benim. Light comfort diye geçiyor adı.
Balensiz, süngersiz, desteksiz de olsa dayanamıyorum ama bakacağım o modele de. Teşekkür ederim.

Balensiz, süngersiz, desteksiz de olsa dayanamıyorum ama bakacağım o modele de. Teşekkür ederim.
Bende dışarıda durduğum süre içinde dayanabiliyorum. Eve gelince o yine fazla geliyor. Birde küçük oldukları için genç kızlar için yapılmış atletten bozma şeyler vardı lastikli onları kullanabiliyorum.

85 D giyen ve hiç çıkartmayan biri olarak biri olarak.. Büyük goğslü olsanız çok daha zor durumda olacağınızı söyleyim. Sürekli takmadığınız için zor geliyordur ama çok takmak istiyorsanız alışır. Ayrıca omuz ağrısı buyuk goguslulerde olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…