- Konu Sahibi hulya-unal
-
canım kemoterafi seansları hastalığın derecesine göre değişiyor benim mesala 3 haftada bir almıştım.Herkezde farklı yan etki yapıyormuş ben görünce anladım çünkü benimle bir alanlar bir hafta etkisi sürüyor diyorlardı ama benim okadar olmadı sadece bulantıoluyor onun içinde zaten doktor ilaç veriyor halsizlik az oluyor eğer vücut dirençliyse bunların hepsini en az şekilde atlatır.O dönemde yanlız beslenmenize çok dikkat edin kan durumunuzu çok iyi tutun devamlı pekmez türü şeyler kullansın annen çünkü kemoterapi kan durumu düşürüyor bide kemoterapiyi aldığı gün mutlaka 3 litreye yakın su tüketsin doktorum bana öyle demişti vucudu yok yıpratmadan suyla atıyormuş ilaçları..Bunlara dikkat ettikten sonra hiç birşey olmaz allahın izniyle ...size de çok geçmiş olsun. anneminde 15 lenf alındı 12 tanesinde görüldü. onun göğüstekiler dağınık vaziyette olduğu için tamamını aldılar. bizim için de geride kalacak bu günler sizlerinki gibi inşallah :Saruboceq:
canım kemoterafi seansları hastalığın derecesine göre değişiyor benim mesala 3 haftada bir almıştım.Herkezde farklı yan etki yapıyormuş ben görünce anladım çünkü benimle bir alanlar bir hafta etkisi sürüyor diyorlardı ama benim okadar olmadı sadece bulantıoluyor onun içinde zaten doktor ilaç veriyor halsizlik az oluyor eğer vücut dirençliyse bunların hepsini en az şekilde atlatır.O dönemde yanlız beslenmenize çok dikkat edin kan durumunuzu çok iyi tutun devamlı pekmez türü şeyler kullansın annen çünkü kemoterapi kan durumu düşürüyor bide kemoterapiyi aldığı gün mutlaka 3 litreye yakın su tüketsin doktorum bana öyle demişti vucudu yok yıpratmadan suyla atıyormuş ilaçları..Bunlara dikkat ettikten sonra hiç birşey olmaz allahın izniyle ...
bu hastaliga yakalanan herkese cok gecmis olsun benimde yaklasik 1 yildir sag gogsumde agri var doktora gittim hormanlardan oldugunu dogum kontrol hapi kullanmami soyledi 3 ay kullandim ama faydasini gormedim simdi o kadar cok agri varki kurek kemigim dahi agriyor cok halsiz oluyorum radyo icin ayin 26 sinan randevu aldik ama ben o kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum.simdi aklimada gelmiyor degil acaba kansermiyim diye ama ihtimal vermekte istemiyorum biryandanda supeleniyorum bazen uykularim dahi kaciyor.allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin
annemin hastalığının başlangıcından 4,5yıl sonra böbreğinde şüpheli bir kitle ve boyundaki lenf bezinde tutulum tespit edildi. ameliyat öneriliyor..kabus geri geldi..çok moralsizim..[/QUOTE
Acil şifalar diliyorum...
Merhabalar.Maalesefki benim anneciğimde de o hastalıktan çıktı.Ama hangi hastanede ve hangi doktora ameliyat yaptırsak karar veremedik.İstanbul da oturuyoruz.Ameliyat olup doktorundan memnun kalanlar bana burdan yazarsa memnun olurum.Anneciğime ve diğer bu hastalığı geçiren herkese acil şifalar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?