- Konu Sahibi hulya-unal
çok geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum allah hiç kimsete korktuğuna uğratmasın çok zor yaşamayan bilmez çünküüü herkese acil şifalarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçmiş olsun takma kafana bak benimde bir gögsümde kitle var...takmıyorum bile boşver ne takcam az sorunumuz varya birde o eklencek...tedavini ol ve bence tedavidende önemlisi kafana takma bak banahihoyyythihoyyyta.s.
Herşeyden önce verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Ben zaten hastalığı öğrendimden bu yana hiç bir şekilde olumsuzluğa vede karamsarlığa kapılmadım.Allah'ıma çok şükür içime bu durumla ilgili olumsuz duygular yerleşmedi.Hep dediğim her şerde bir hayır vardır ya geç kalsaydık ya farkedemeseydik bunları düşündükçe dahada dayanıklı olmaya başladım inanın doktorum bile çok şaşırdı bu kadar sakin olabilmeme gerçi şunuda kabul etmek gerekiyor arada bir sulu gözlülük yapıyorum ama o kadarda olacak sanırım.İnsanı birazcık belirsizlik geriyor ancak ben herşeyden önce doktorlarıma güveniyorum inşallah en hafifi ile atlayacağım.