- Konu Sahibi hulya-unal
Merhabalar;
Yazınızın üstünden çok geçmiş şimdiki durumunuz nedir bilmiyorum ama geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum öncelikle.
Anneme 10 gün önce göğüs kanseri teşhisi konuldu kötü huylu olduğu söylenildi.Yarın ameliyatla kitle alınacak.Sonrasındada kemoterapi ve radyoterapi uygulanacak.Çok zor günler geçiriyorum.Ama güçlü olmaM gerektiğini anneme moral vermem gerektiğinide çok iyi biliyorum.Bütün bunlara rağmen yıkılmış durumdayım.Sizin açtığınız konuyu gördüm ve olumlu mesaşlarınıza inanılmaz derecede sevindim.Sizden ricam bu sürede neler yaşadınız kemoterapi dönemini nasıl geçirdiniz radyoterapi gördünüzmü.Yada başka bir yerlere sıçrama oldumu.Söyliyeceğiniz herşey benim için çok öenmli şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, Allah şifa versin. Hiç korkmayın. Ben de ilk zamanlar yıkılmıştım, geceleri uyuyamıyorduk ailecek. Çünkü annemin başka hayati organlarına da geçmişti ama kanserin bu türü konusunda oldukça ilerlenmiş durumda. bENİM neredeyse hiç umudum yoktu çünkü son evreydi ama gerçekten tıbba inancım arttı. Annemin 2.senesi dolacak bu aralıkta ve testleri temiz çıkıyor şu an. Kemoterapi aldı ameliyattan önce, sonrasında yine aldı. Radyotereapi almadı o. Hastalığın evresi, tümörün tipi, hangi hormona duyarlı olduğu gibi oldukça değişken var.İsmi meme kanseri olsa da hepsi birbirinden o kadar farklı ki.Annenizin bağışıklığını güçlendirici şeyler yemesini sağlayın kemoterapi aldığı dönemlerde. Kırmızı kış sebzeleri çok faydalı mesela bu konuda. Doktorunuza da danışırsınız.Allah şifa versin.