annemin göğsünde küçük bi cisim farkettik.çok ısrar ettim dr a gidelim diye ama önemsemedi.sonunda netten randevu aldım, dr a gitmek zorunda kaldı.mamografi,biyopsi vs yapıldı.burdaki dr izmire gidilmesi gerektiğini, daha iyi tedavi edileceğini söyledi.ama kanser oldğnu bilmiyordum.dün 9eylüldeki dr da kanser diyince tüm iyi çıkacak umutlarımız sona erdi.annem ve babam, kardşm ve bana söylemek istememiş ama bnm yanımda ağzından kaçırdı gelince.şok oldum ama bellide etmemeye çalıştım.(kardşm öss ye gireceği için össden sora söyleyeceğiz.kanser adı altında tedavi gördüğünü bilmeyecek.) 1haftadır yapmadığım araştırma kalmadı bu konuda.tedavisi var.uzun ve sıkıntılı bir tedavi ama var sonuçta.baktım annemin morali gayet yerinde,bende toparlandım hemen.sonuçta onun moralinin iyi olması herşeyden önemli. dr ameliyattan,göğsünün hepsinin alınma ihtimalinden,kemoterapi ve onun yan etkilerinden söz etmiş anneme.ve annemin sakin karşılamasına çok şaşırmış.annem 15 gündür ağlıyorum ama kanser dediğinde kılım kıpırdamadı,bende şaşırdım kndme diyo.sanırım 1 hafta içinde ameliyata alınacak.yanında ben kalacağım.annemin orda dikkatini hastaneden uzaklaştırmak için dijital fotoğraf mak(birbirimizi foto çekmeye bayılıoruz),makyaj malzmlerimiz,ve tabiki annem gibi bende pijamalarımı alıcam yanıma.bunun gibi aklıma gelen şeyler yapıcam.saolsun sözlümde yanımızda olacak tüm tedavi boyunca.babam sürekli yanımızda olmayabilir.kıyamam,babam bizden duygusal çıktı.hemen yaşarıyo gözleri.ameliyat kelimesini 4gün önce duyduk.başta çok üzüldük.bianda yıkıldık ama annemin yanında tek damla gözyaşı düşürmedik.bugün yarın burda yapılabilecek tüm tahliller yapılıp 9 eylüle gidilecek.moralimiz yüksek,umudumuz var.sağlığımıza kavuşalım herşeye razıyız şuanda. allah herkesin derdine çare versin.dermansız dert vermesin.öyle yada böyle hasta olan herkese acil şifalar diliyorum.umudunuzu kaybedip kndnizi üzmeyin.dimdik ayakta durun.inş burda annem artık iyileşti dediğim günleride görürüm.