canım ben mayıs 22 de ameliyat oldum ilk günlerdeki şişliklerle inan çok mutluydum sonra şişlikler indiğinde hayal kırıklığı yaşadım ve hala yaşıyorum dr 260 cc takmış vucut ölçülerimde 157 kilom 57 moralim sıfır bu ay da olan şeyi sölim sarktılar bugün dr agörünücem ona kalsa normal küçük olması demek kapsül oluşmasını engellemek miş iyide ben küçük istemedim diyorum yapcak bişi yok diyor dicem o ki 325 takılmış sana haline şükret emimutlu ol
canım ben mayıs 22 de ameliyat oldum ilk günlerdeki şişliklerle inan çok mutluydum sonra şişlikler indiğinde hayal kırıklığı yaşadım ve hala yaşıyorum dr 260 cc takmış vucut ölçülerimde 157 kilom 57 moralim sıfır bu ay da olan şeyi sölim sarktılar bugün dr agörünücem ona kalsa normal küçük olması demek kapsül oluşmasını engellemek miş iyide ben küçük istemedim diyorum yapcak bişi yok diyor dicem o ki 325 takılmış sana haline şükret emimutlu ol
evet konuma burdan devam edebilirm yardımcı olursanız sevinirm ya da düşüncelerinize ihtyacm var..ben 17 temmuzda 325 cc kas altı yuvarlak mentor protez taktırdım ve küçük buldum boyutundan memnun degilim..neler yapabilirm bilmiyorum mutsuzum çaresizim kısaca çok şikayetciyim
senden 1.cm uzunum ve kilo olarak zayıfım ama üzüldüm cünkü doktor banada 250-280 arası cc söylemisti belki canım zayıflasan daha orantılı durur göğüslerin bu kapsül olayı yüzünden kücük cc taktıklarını biliyorum
canım keske ameliyatlı olsamda benimde kaşınsaaa :d
ay bebeğim ben kaşıntıdan şikayetçi değilim zaten..bide büyük olsaydı ne güzel olurdu..sevgilimle ayrılmadan önce bulştgmuzda dekolte bişey giymiştim bide sütyen taktım ama bida takmcam ..sevgilim senin göğüslerin ne kadr güzelleşmiş demişti :) biz konşurduk böyle şeyleri samimiyetmiz vardı yanlış anlaşılmasın şimdi :) bu arada tienen onu çok özlüyorum
bayanlar ya benim ameliyatım 17 temmuzda yapılmıştı 1 buçuk ay flan oldu yani 2. ayıma yaklaştım göğüs ucum hala şişik gibi iner mi acaba ? bide sağ göğsümün üst tarafı digerine göre daha şişik gibi hani aşşağıya inmesi gerekiyor ya damla şekline gelmesi için ondan bahsediyorum..
slm ...doktorun ne diyor konuyla ilgili????
slm ...doktorun ne diyor konuyla ilgili????
arkadaşım RESİM ekler misin LÜTFEN ...:))) yorumu yazmıştım aslında Yaprağın sayfasında....RESİM LÜTFEN :)))))
Arkadaşlar Merhaba; bu forumda yazılanları ara ara okumaya çalışıyorum bende ameliyat olmaya karar verdim bu ay içinde olucam ama boyut konusunda karar veremıyorum büyük gögüs istemiyorum bu gün silikonları koyarak denedık,boy 172 kılo 58 ve 220 cc bana normal geldi acaba çokmu küçük olur doktorum 250cc normal olur dedı ama bana büyük geldi öneri yada tavsiye niteliğinde söyleyebilceginiz birşey var mı yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar Merhaba; bu forumda yazılanları ara ara okumaya çalışıyorum bende ameliyat olmaya karar verdim bu ay içinde olucam ama boyut konusunda karar veremıyorum büyük gögüs istemiyorum bu gün silikonları koyarak denedık,boy 172 kılo 58 ve 220 cc bana normal geldi acaba çokmu küçük olur doktorum 250cc normal olur dedı ama bana büyük geldi öneri yada tavsiye niteliğinde söyleyebilceginiz birşey var mı yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
haklısın Alexus...bence de çok küçük...değmez yani....Günaydın, bu boy ve kiloya 220cc bana az geldi ama omuzların dar mı acaba? Tabii büyüklük de göreceli bir kavram, benimkiler bence pek büyük değiller ama 2 gün önce bir arkadaşım ooo seninkiler kocaman dedi mesela.
merhaba ......
bence 300 cc altı asla düşünme!!! hele boyun uzunmuş..sonra memnun kalmazsın...300 cc altında olan silikon taktırdığında cc aynı ama biraz daha dolgun gösteriyorlar..bu kadar karar alıp ta meme büyütme ameliyatı oluyorsan en az 300 cc taktır...pişman olursun sonra...
benim boyum 160 cm, kilo 52 ve 300 cc takıldı...asla büyük durmuyor...gayet doğallar...
şimdiden geçmiş olsun !!!