- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
Arkadaşlar Merhaba; bu forumda yazılanları ara ara okumaya çalışıyorum bende ameliyat olmaya karar verdim bu ay içinde olucam ama boyut konusunda karar veremıyorum büyük gögüs istemiyorum bu gün silikonları koyarak denedık,boy 172 kılo 58 ve 220 cc bana normal geldi acaba çokmu küçük olur doktorum 250cc normal olur dedı ama bana büyük geldi öneri yada tavsiye niteliğinde söyleyebilceginiz birşey var mı yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar Merhaba; bu forumda yazılanları ara ara okumaya çalışıyorum bende ameliyat olmaya karar verdim bu ay içinde olucam ama boyut konusunda karar veremıyorum büyük gögüs istemiyorum bu gün silikonları koyarak denedık,boy 172 kılo 58 ve 220 cc bana normal geldi acaba çokmu küçük olur doktorum 250cc normal olur dedı ama bana büyük geldi öneri yada tavsiye niteliğinde söyleyebilceginiz birşey var mı yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
arkdaslarr fiyatlarr nedirr biliyormusuznz? birdee amlyat sonrasıı dönem nasıl zorlumuu ? arastrdnzmı benmlede paylasabilrmsnzz ? ve genel aneztesi sartmı yoksa lokalda olabilrmi
foto sana aitse gerçekten çok güzel gözüküyo :))
evet bana ait
shans18 cnm konu açtın mı bilmiyorum okumadım çünkü ama şimdi baya aradım okumak istedim konunu buladım tabi açtıysan sana sorim en iyisi :)) acaba hangi yöntemle , kesi yerin ve kaç cc kullanıldığı hakkında biraz bilgi verir misin ?
mrb canım...konum var...profilime tıkladığında konular kısmında var...
emzirme sonucu sağ memem daha büyük kaldı ve deforme olmuştu...bundan dolayı sol tarafa 300 cc, sağ tarafıma ise 275 cc takıldı meme ucundan, high profile yuvarlak Mentor marka, kas zarı altından..ameliyatı çok rahat geçirdim ve tek başıma refakatçı olmadan gittim. 1 gece kaldım, ertesi gün taburcu oldum..çalışan bir bayan olduğumdan 4 gün sonra işe başladım..ama sırt ve koltuk altı ağrılarım ortalama 10 gün sürdü...dayanılmaz ağrı değildi, doktorun verdiği ağrı kesiciyi kullanmadım..sadece sırtım ağrıyordu çok...doktor masaj ve krem vermedi ama ben Contratubex jeli alıp uzun zaman sürdüm..şuan kesi izleri çok az...ameliyatı Mayıs 2012 başında oldum...çok şükür bir sıkıntım yok...
O kesi izlerin tamamen silinecek,emin ol
inşallah Arzumcum...:)))))))
konuyla hiç alakası yok ama arzumcum ve shans18 özellikle ikinize sormak istiyorum ikinizde iki çocuk annesisiniz çocuklarınız kaç yaşlarında, cinsiyetleri ne ve bi daha çocuk düşünüyor musunuz ??? cinsiyetini sordum benim iki oğlum var bi kız olsa mı kii... Ben düşünmüyorum dedikçe eşim üçüncü de ısrarlı kafamı karıştırıyo yaaa :)) ben ameliyat olucam ve sonra gögüslerim bozulsun istemiyorum bi de ben iki oğlumu da yalnız büyüttüm tek yardımcım eşim çok zor oldu büyütmek ki küçüğüm bile henüz 16 aylık daha. eşimde ufaklığım kendini kurtarınca en geç 4-5 yıl sonra istiyo zaten ama bilemiyorum önce memişlere kavuşayım da bi bakarız :))
Ben cevap veriyimKızım 15 oglum 10 yaşında..Daha çocuk düşünmüyorum..
Bence sen birdaha şansını dene ve birtanede kızın olsunİnşallah tabi Şahsen ben çocuk düşünseydim tekrardan bu ameliyatı ertelerdim..Sen bilirsin tabi,hayat senin hayatın
Ben cevap veriyimKızım 15 oglum 10 yaşında..Daha çocuk düşünmüyorum..
Bence sen birdaha şansını dene ve birtanede kızın olsunİnşallah tabi Şahsen ben çocuk düşünseydim tekrardan bu ameliyatı ertelerdim..Sen bilirsin tabi,hayat senin hayatın
Canım fotolarına baktım ve sana çok kızdımYahu bu gögüslerin neresi küçük ayol Bence gayet güzel boyuttalar.Şu anda sadece ameliyatının yeni olmasından kaynaklanan şekil bozuklugu var.Kas altı yöntemi ile ameliyat oldugundan dolayı gögüslerinin gerçek şeklini alması biraz zaman alıcak.Ödemlerin gitmeye başlayınca o gergin,dik görüntü gidecek aşşagıya dogru inecekler.Kıvamıda yumuşayacak,gerçek gögüs kıvamına gelecek ve dolgun dolgun memelerin olacak inşallah Kesinlikle ama kesinlikle öyle aglayıp zırlayacak bir sonuç degil ..Keyfini çıkar
ya arzum yaaa sende mi:))
Kivam demisken;
Gecenlerde yüzmeye gittik. Arkadasimla birbirimizin memiklerini elledik. Ayni büyüklükteler ama onunkiler dogal. Kivami ayniymis yaa cok sasirdim. Artik böyle ele avuca geliyor benimkiler ayiptir söylemesiEskisi gibi tas degiller.
Sabret kiz
Tabiki zamanla bu ameliyatı olan herkesin göğüsleri normal bir kıvama gelecek.Bunun için sadece zamana ihtiyacınız var kızlarSabırlı olun....
ne kadar sürüyo normal kıvama gelmesi?