ahh yavrum göğüslerinin büyüklüğü süper emmee seni tatmin etmedi demek..bakalım doktorun ne diyecek ben de çok merak ettim valla
şeker bayanlar bugün doktorumla görüştüm..herşeyi sordum ettim ikinci amelyat olsam da daha büyügünü koydugunda dogal olmayacagını söyledi ben de vazgeçtim artık..sütyen takınca güzel durur diye düşünyorum ama bana ekimin 17 sne kdar sütyen takmak aysak sporcu sütyeninden hoşlanmıyorum hiçbişey giyemiyorum çünkü..daha dik sarkık göstermeyen sporcu sütyenleri var mı ya ? :S
Canım yaa...Nihayet artık yavaş yavaş olumlu düşünmeye başladın yani,çok sevindimZaman geçsin,cicili sütyenler takmaya başlayınca eminmimki çok daha mutlu olacak ve tadını çıkaracaksın canım.Mutluluk kafada başlıyor,orada bitiyor çünkü Daha dik gösteren sporcu sütyeni diye birşey yok canım malesef..Ama şık,spor ve sexy gösteren bir sporcu sütyeniistersen sana Ay Yıldızın sporcu sütyeninin öneririm canım SÜTYEN - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim İncele istersen Eki Görüntüle 477344
şeker bayanlar bugün doktorumla görüştüm..herşeyi sordum ettim ikinci amelyat olsam da daha büyügünü koydugunda dogal olmayacagını söyledi ben de vazgeçtim artık..sütyen takınca güzel durur diye düşünyorum ama bana ekimin 17 sne kdar sütyen takmak aysak sporcu sütyeninden hoşlanmıyorum hiçbişey giyemiyorum çünkü..daha dik sarkık göstermeyen sporcu sütyenleri var mı ya ? :S
sporcu sütyeni göğüslerinin biçimli olmasını sağlayacak ve iyileşmen için de şart!
bir kaç gün içinde foto yükleyeceğim ve ilk yüklediğim foto ile kıyaslarsın. moral bulacağını düşünüyorum. sabırlı ol canım. hem boyut konusunda hem de sporcu sütyenini kullanma konusunda.
ayrıca, ayyıldızın sporcu sütyeni göğüsleri tam sarmıyor. ameliyat sonrası sporcu sütyeni değil o. şimdiden kullanırsan göğüslerin biçimlenmez. sıkı da değil zaten.
doktoruna da göster ayyıldızın sütyenini, aklına takıldıysa. bunu şimdilik kullanma diyeceğine eminim.
ay yıldızın sporcu sütyeni, "ameliyat sonrası sporcu sütyeni" değil!!!! göğüs sağlığını düşünen ve göğüslerinin biçimli olmasını isteyen arkadaşlar forumda yazılanları elbette okusun ama gerçek bilgiyi doğrudan doktorlarından ve doktorlarının yönlendirmesiyle ameliyat sonrası sütyenlerinden anlayan satıcılardan alsınlar.
benim yüklediğim fotolardan en baştaki sütyeni gulezel arkadaşım da kullanıyor. fotosunu da yüklemiş. görüldüğü üzere göğüslere tam biçimini veren yanlardan ve ortadan iyice kavrayan ve sıkan sütyendir.
bir bilgilendirme mesajı yazdım. kimsenin mesajına da yüklenmeden. siz de araştırın, doktorunuza, aldığınız sütyenleri gösterin. hiç birimize göre hareket etmeyin. forumda yazdığımız her yazı bilgilendirme amaçlı çünkü.
yaprakcım selam...bana da doktorum ameliyat sonrası sıkı bir sütyen taktı; ben 15 gün sonra sıkıldım sporcu sütyeni almak istediğimde izin çıkmadı...memeye şekil vermesi açısından ameliyat sonrası takdığı sütyene devam ettirdi;benimki küçültme ve dikleştirme olmasına rağmen uzunca bir süre kullandım; aynen sana katılıyorum doktor en doğru bilgiyi verir;bende bazen yorum yazarken en alta ekleme yapıyorum doktoruna sor mutlaka diye
olgun düşüncelerin için teşekkür ederim arkadaşım.doktorumuza göre hareket etmeliyiz.
bazen forumda arkadaşlar yazıyor, doktor bana masaj vermedi. ya da, senin masajın öyle, benim ki niye böyle diye.
"senin boyun kaç? ben de aynı senin göğsünden istiyorum...." gibi mesajlar. aklım almıyor. insan hiç bir şey bilmese de bir bilene sorar. o kişi de doktordur. doğru doktordur!
ay yıldızın sporcu sütyeni, "ameliyat sonrası sporcu sütyeni" değil!!!! göğüs sağlığını düşünen ve göğüslerinin biçimli olmasını isteyen arkadaşlar forumda yazılanları elbette okusun ama gerçek bilgiyi doğrudan doktorlarından ve doktorlarının yönlendirmesiyle ameliyat sonrası sütyenlerinden anlayan satıcılardan alsınlar.
benim yüklediğim fotolardan en baştaki sütyeni gulezel arkadaşım da kullanıyor. fotosunu da yüklemiş. görüldüğü üzere göğüslere tam biçimini veren yanlardan ve ortadan iyice kavrayan ve sıkan sütyendir.
bir bilgilendirme mesajı yazdım. kimsenin mesajına da yüklenmeden. siz de araştırın, doktorunuza, aldığınız sütyenleri gösterin. hiç birimize göre hareket etmeyin. forumda yazdığımız her yazı bilgilendirme amaçlı çünkü.
doğru bir noktaya temas etmişsin canım, benim doktorum da mesela kendi giydirdiği medikal sporcu sütyeni dışında bir sporcu sütyen takmaya müsaade etmiyor. Bu konuda herkes kendi doktorunu dinlemeli bence de doktorlarımızın sözünden çıkmayalım. Kimi doktorlar tamam uygundur diyebilir ama kimisi de hiç izin vermeyebilir dediğin masaj olgusu gibi 10. gün itibariyle masaja başlamıştım ben burda bazı yerlerde okudum o kadar erken masaja başlanmaz diye, bazen doktor gibi hüküm verebiliyor arkadaşlar bu konuda kimseyi yanıltmamak lazım. Herkesin kendi doktoru ne derse onu yapsın
ne oluyor bir bilgisi olan var mı? yaprak,badem,arzum ve jelesec üyeliği pasif edilmiş gözüküyor,problem nedir?
evet konuma burdan devam edebilirm yardımcı olursanız sevinirm ya da düşüncelerinize ihtyacm var..ben 17 temmuzda 325 cc kas altı yuvarlak mentor protez taktırdım ve küçük buldum boyutundan memnun degilim..neler yapabilirm bilmiyorum mutsuzum çaresizim kısaca çok şikayetciyim