cok dogru tespitler bende bir seneme 2-3 ay kala oha yok artik demeye basladim bilehatta esim ne oluyor bunlara gitgide buyuyorlarmi ne ne yaptin bunlara diyor
zulkutcum canim gecmis olsun gule gule kullan.zamanla dahada guzellesirler mutlu keyfini cikarmaya bak
Bir ay geçince daha iyi olacak.Üçüncü ayda vay be diyeceksin.Altıncı ayda inanamıyorum bunlara ne oluyordiyeceksin.Birinci senende ise...Yok artık falan..Oha..kal gelcek sana,düşüp bayılacaksın
valla arzumcum bu evreleri sen yaşadın herhalde çnkü seninkiler muhteşem yani benimde seninki gibi olsaydı şimdiden oha harika flana diyip mutluluktan bayılırdım
valla arzumcum bu evreleri sen yaşadın herhalde çnkü seninkiler muhteşem yani benimde seninki gibi olsaydı şimdiden oha harika flana diyip mutluluktan bayılırdım
Arzuma zaten alkışlar gelsin bence....öncesi ve sonrası mühtiş bir fark var....Allah nazardan saklasın :))))
ben plates yapmayı düşünyorum o kilo verditmiyo sıkılaşmayı sağlıyor kilo alırken plates yaprsam dediğin gibi kas olur sıkı sıkı taş gibi olurum diye düşünyorum :):)) başka fikri olan var mı?
ben 3 ay plates yaptım zayıftım aslında normal kilom vardı ama stresten sürekli veriyordum 3 ayda 2 kilo aldım. ve vücut çok güzel sıkılışıyo kalçan fln kalkıyoo hatta esppiri yapıyordum götüm kalktı diye
günde 1 saat 5 gün gidiyordum..
yoruluyordum eve gelince tahin pekmez yada bal kaymak süt fln içiyordumm faydası olur spor yaparak kilo almak en iyisi direk kas oluyoo
oleeey çok mutluyum :) ben kesin başlarım o zaman ama ramazandan sonra..çünkü oruclu olunca zor olur ..hem kilo almam lazım kendimi yorup yorup yemek terim :):) ama benim mide sarkmam varmış doktor dedi ve kilo almam çok zormuş..almaya calışıcam hep bişeyler yemeye calışıyrum inallah bi 6 kilo alırım memem de büyür biraz daha hemyaşasın büyük memeler !!!!
canım sen neyinden şikayetçisinn memişlerinin. resimlere baktım sadece daha çok yeni ondan bence oturmamış daha çünkü diğer arkadaşların 1 aylık 3 aylık fln resimleri daha senin 10 gün olmuş ondan öle duruyoo büyükllüğü gayet güzell sadece zmnla oturacak inecek aşağı.. daha doğal duracak diye d üşünüyorum güle güle kullan senin meme altından herhalde değil mi kesilmesi. önçeki ölçülerinn kaçtıı şşimdi aşağı yukarı kaç olduu
beğendim güle güle kullan :))
beğendim güle güle kullan :))
nasıl yani büyüyolar mı anlamadım ..ben üyük seviyorum ya..bide ben ameiyttan once hep dolgulu sütyen kullanıyordum meme dokum da vardı küçük oldugu belli olmuyordu yani o yüzden bu yapılan boyut benim için bi şaheser olmadı açıkçası ben büyük istiyorum
canim buna buyumek demiyelimde bilemiyorum acaba desekmi bilemedim simdi soyle gercek meme kivamina geliyor gorunusu yumusakligiyla dolayisiyla insana daha bi guzel geliyor .canim ya uzuldum simdi boyle hissetmene madem buyuk seviyordun belirtmedinmi doktoruna ben buyuk istiyorum diye.hem belkide sana oyle geliyordur yanlis hatirlamiyorsam foto nu goren arkadaslar neresi kucuk demislerdi.
hep dolgulu sutyen demissinya bi an gerilere gittim ustuste giydigim 3 sutyenli gunlerm aklima geldi off daraldim birden ne gunlerdi
canim buna buyumek demiyelimde bilemiyorum acaba desekmi bilemedim simdi soyle gercek meme kivamina geliyor gorunusu yumusakligiyla dolayisiyla insana daha bi guzel geliyor .canim ya uzuldum simdi boyle hissetmene madem buyuk seviyordun belirtmedinmi doktoruna ben buyuk istiyorum diye.hem belkide sana oyle geliyordur yanlis hatirlamiyorsam foto nu goren arkadaslar neresi kucuk demislerdi.
hep dolgulu sutyen demissinya bi an gerilere gittim ustuste giydigim 3 sutyenli gunlerm aklima geldi off daraldim birden ne gunlerdi
ayy bi aralar ben de iki sütyen takıyordum ama okadar güzel duruyormuşki millet göğüsleri güzel kız diye beni konuşuyormuşsonra duydum da çok güldüm nasıl bir sütyen almışsam harbiden dogal dik böyle degişik bişeydi ..sonra yazın onu kullanamamıştım dolgulu sütyen alıp içini birazda ben doldurmuştum kendime acıyordum ya ama şimd de acıyorum..ben doktoruma söyledim büyük istdgmi belirtmiştim ..bana yapabilecgmin en büyügnü yapıcam dedi..daha büyügü koltukaltı sınırımı geçermiş öyle söyledi..bilmiyorum ben ikinci ameliyat düşünüyorum 6 ay sonra falan ne dersniz bi zararı yoktur herade ?
2.kere aynı sıkıntıları çekmeye değer mi, eski hallerimizi bir düşünsene nasıl özenirdik , şimdi ne güzel cicişlerimiz var, şükredelimbir arkadaşım da memnun kalmayıp büyütmeyi düşünmüştü doktoru 1 sene geçmesi lazım ancak o zaman yaparım ameliyatını demişti, tabi bizimki zaman geçince yaptırmadı keyfini sürüyor şimdi, çok da güzel duruyor 275 cc hem de.. hiç acele karar verme canım sağlıkla bu günleri geçir biraz zaman geçsin hala vazgeçmediysen yaptırırsın, nasılsa çaresi olan bir durum
yani dedgin gibi anca 6 7 ay sonra yapılabilirmiş zaten ben de beklicem bugun de doktorumla görüşücem sabah 9 da bakalım o nedicek..ama bi hafta da kendime geldim ben yani ben göze alabiliyorum ..bakalım zaman neler göstericek :)