meme büyütme boyutundan memnun degilim..:(

nasıl yani büyüyolar mı anlamadım ..ben üyük seviyorum ya..bide ben ameiyttan once hep dolgulu sütyen kullanıyordum meme dokum da vardı küçük oldugu belli olmuyordu yani o yüzden bu yapılan boyut benim için bi şaheser olmadı açıkçası ben büyük istiyorum

Bir ay geçince daha iyi olacak.Üçüncü ayda vay be diyeceksin.Altıncı ayda inanamıyorum bunlara ne oluyor diyeceksin.Birinci senende ise...Yok artık falan..Oha..kal gelcek sana,düşüp bayılacaksın

valla arzumcum bu evreleri sen yaşadın herhalde çnkü seninkiler muhteşem yani benimde seninki gibi olsaydı şimdiden oha harika flana diyip mutluluktan bayılırdım

valla arzumcum bu evreleri sen yaşadın herhalde çnkü seninkiler muhteşem yani benimde seninki gibi olsaydı şimdiden oha harika flana diyip mutluluktan bayılırdım

Arzuma zaten alkışlar gelsin bence....öncesi ve sonrası mühtiş bir fark var....Allah nazardan saklasın :))))

Arzuma zaten alkışlar gelsin bence....öncesi ve sonrası mühtiş bir fark var....Allah nazardan saklasın :))))

Yavrum,bu evreleri hepimiz geçirdik tabi.. Tecrübe konuşuyor,boşuna konuşmuyoruz yani İnşallah zamanla sende çok çok mutlu olacaksın.. Olmasada çözümsüz bir durum degil şükür Güzel düşün,üzülme,keyfini çıkar

Shans.. Canım evet çok çok büyük bir fark var.Sizin sayenizde birkez daha anladım gördüm,eskilere gittim ve geldim
Allahım hepimizi nazarlardan saklasın..Kötü gözden korusun yarabbim..Amin...

fotoğrafları bende merak ettim yorumlara bakarak yorum yapayım ilk önce herkes büyük demiş :)) şekli zamanla oturduğu için bencede bir kaç ay sonra bak bakalım bu sefer kilolu gösteriyo diye üzülmede

ben 3 ay plates yaptım zayıftım aslında normal kilom vardı ama stresten sürekli veriyordum 3 ayda 2 kilo aldım. ve vücut çok güzel sıkılışıyo kalçan fln kalkıyoo hatta esppiri yapıyordum götüm kalktı diye

günde 1 saat 5 gün gidiyordum..
yoruluyordum eve gelince tahin pekmez yada bal kaymak süt fln içiyordumm faydası olur spor yaparak kilo almak en iyisi direk kas oluyoo

oleeey çok mutluyum :) ben kesin başlarım o zaman ama ramazandan sonra..çünkü oruclu olunca zor olur ..hem kilo almam lazım kendimi yorup yorup yemek terim :):) ama benim mide sarkmam varmış doktor dedi ve kilo almam çok zormuş..almaya calışıcam hep bişeyler yemeye calışıyrum inallah bi 6 kilo alırım memem de büyür biraz daha hem yaşasın büyük memeler !!!!

canım yaa kilo alınca meme büyümüyoo malesef... başla benim vaktim yok diye bıraktım kpss ye hazırlanıyordum bitti sınav ama bu seferde yazın çok sıcak burası zoruma gidiyoo bi kere alışırsan vazgeçemezsin spordan... ilk bi hafta her yerin ağrır ama sonra alışırsın

canım sen neyinden şikayetçisinn memişlerinin. resimlere baktım sadece daha çok yeni ondan bence oturmamış daha çünkü diğer arkadaşların 1 aylık 3 aylık fln resimleri daha senin 10 gün olmuş ondan öle duruyoo büyükllüğü gayet güzell sadece zmnla oturacak inecek aşağı.. daha doğal duracak diye d üşünüyorum güle güle kullan senin meme altından herhalde değil mi kesilmesi. önçeki ölçülerinn kaçtıı şşimdi aşağı yukarı kaç olduu

spor için acele etme canım... daha yeni olmuşsun ameliyat 3 ayı bulur herhalde kendine gelmelerii

beğendim güle güle kullan :))

önceki ölçümü bilmiyorum tam olarak ama meme altım 71 flan sanırım meme ucundan 87 88 gibi bişey..önceden meme ucundan ölçümüm 75 flan mıydı hatrlamıyorum..ama meme dokum vardı hatta sütyen takıp içini dolduryodum dekolte yapıyordum

beğendim güle güle kullan :))

(özelden atamıyorum henüz 57 mesajım varmış ) ben esteworld hastanesinde oldum 5 kusur ama 7 bine kadar cıkıyor orda senin konuşman lazım..bana 325 cc kasaltı takıldı yuvarlak..benim dokum vardı ben dmdüz degildim hatta işte dolgulu büyük sütyen flan takıyodum içini flan doldurnca gögsü dekolte bişi giyebiliyordum..ben daha büyük istyordum ama zayıfım falan diye en fazla bunun oldgnu söyledi doktorum yapabilecgmin en büygnü yapıcam demişti işte..bakalım otrunca falan nasıl olcak..senin resmin var mı bi koy bakalım fikrimi söylerim ya da özelden atabilirsin :)

canim buna buyumek demiyelimde bilemiyorum acaba desekmi bilemedim simdi soyle gercek meme kivamina geliyor gorunusu yumusakligiyla dolayisiyla insana daha bi guzel geliyor .canim ya uzuldum simdi boyle hissetmene madem buyuk seviyordun belirtmedinmi doktoruna ben buyuk istiyorum diye.hem belkide sana oyle geliyordur yanlis hatirlamiyorsam foto nu goren arkadaslar neresi kucuk demislerdi.
hep dolgulu sutyen demissinya bi an gerilere gittim ustuste giydigim 3 sutyenli gunlerm aklima geldi off daraldim birden ne gunlerdi

geçmişi unutmadan geleceğe bakalım. ağlamak yok artık güzelim, tamam mı?

ayy bi aralar ben de iki sütyen takıyordum ama okadar güzel duruyormuşki millet göğüsleri güzel kız diye beni konuşuyormuş sonra duydum da çok güldüm nasıl bir sütyen almışsam harbiden dogal dik böyle degişik bişeydi ..sonra yazın onu kullanamamıştım dolgulu sütyen alıp içini birazda ben doldurmuştum kendime acıyordum ya ama şimd de acıyorum..ben doktoruma söyledim büyük istdgmi belirtmiştim ..bana yapabilecgmin en büyügnü yapıcam dedi..daha büyügü koltukaltı sınırımı geçermiş öyle söyledi..bilmiyorum ben ikinci ameliyat düşünüyorum 6 ay sonra falan ne dersniz bi zararı yoktur herade ?

2.kere aynı sıkıntıları çekmeye değer mi, eski hallerimizi bir düşünsene nasıl özenirdik , şimdi ne güzel cicişlerimiz var, şükredelim bir arkadaşım da memnun kalmayıp büyütmeyi düşünmüştü doktoru 1 sene geçmesi lazım ancak o zaman yaparım ameliyatını demişti, tabi bizimki zaman geçince yaptırmadı keyfini sürüyor şimdi, çok da güzel duruyor 275 cc hem de.. hiç acele karar verme canım sağlıkla bu günleri geçir biraz zaman geçsin hala vazgeçmediysen yaptırırsın, nasılsa çaresi olan bir durum

Son düzenleme:

yani dedgin gibi anca 6 7 ay sonra yapılabilirmiş zaten ben de beklicem bugun de doktorumla görüşücem sabah 9 da bakalım o nedicek..ama bi hafta da kendime geldim ben yani ben göze alabiliyorum ..bakalım zaman neler göstericek :)

ahh yavrum göğüslerinin büyüklüğü süper emmee seni tatmin etmedi demek..bakalım doktorun ne diyecek ben de çok merak ettim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…