meme büyütme boyutundan memnun degilim..:(

zulkut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
207
2
evet konuma burdan devam edebilirm yardımcı olursanız sevinirm ya da düşüncelerinize ihtyacm var.. ben 17 temmuzda 325 cc kas altı yuvarlak mentor protez taktırdım ve küçük buldum boyutundan memnun degilim..neler yapabilirm bilmiyorum mutsuzum çaresizim kısaca çok şikayetciyim

arkadaşım RESİM ekler misin LÜTFEN ...:))) yorumu yazmıştım aslında Yaprağın sayfasında....RESİM LÜTFEN :)))))

evet aynen ben de resim bekliyorum..ona göre biz de bir yorum yapalım değil mi..boy 173 kilo 53 yazmışsın yanlış hatırlamıyorsam bu kadar zayıf birine 320 cc gerçekten çok bile.. bak benim boy 175 kilom da 63 şuan ve bana 310 cc takıldı büyüklüğü süper seninki nasıl küçük duruyor anlamadım ben..fotoğraf bekliyoruuuzzzz

arkadaşım RESİM ekler misin LÜTFEN ...:))) yorumu yazmıştım aslında Yaprağın sayfasında....RESİM LÜTFEN :)))))

erken karar veriyorsun. deneyimli arkadaşlar yazdı sana böyle düşünmek için çok erken olduğunu. okuyup unutuyor musun yoksa nedir?

yahu arkadaşlar zülküfün göğüsler çok iyi bence kıvama gelince kendisinin de memnun olacağını düşünüyorum ben..sütyen alışverişine çıksın da bir heleeee

Canım fotolarına baktım ve sana çok kızdım Yahu bu gögüslerin neresi küçük ayol Bence gayet güzel boyuttalar.Şu anda sadece ameliyatının yeni olmasından kaynaklanan şekil bozuklugu var.Kas altı yöntemi ile ameliyat oldugundan dolayı gögüslerinin gerçek şeklini alması biraz zaman alıcak.Ödemlerin gitmeye başlayınca o gergin,dik görüntü gidecek aşşagıya dogru inecekler.Kıvamıda yumuşayacak,gerçek gögüs kıvamına gelecek ve dolgun dolgun memelerin olacak inşallah Kesinlikle ama kesinlikle öyle aglayıp zırlayacak bir sonuç degil ..Keyfini çıkar

gayet normal gözüküyorsun. canım, yeni ameliyat olduğum için soru soran özel mesaj gönderenler oluyor. yetişemiyorum. o nedenle yorum yapamadım fotolarına. sen böyle olumsuz düşünmeye devam edersen yaraların bile daha geç iyileşir. kendini kastığın için yumuşama geç olur diye düşünüyorum. kendine oyalanacak bir şeyler bul. kendini yormadan çık gez. sütyenlere bak, giysilere bak. bir gün ben de bunları giyeceğim göğsümü gere gere diye düşün. göğüslerin küçük değil zamana bırak ve göğüslerine iyi davran. şimdi ikisi de sana çok kızıyor haberin olsun! sen onlara sert davranırsan onlar da yumuşamaz.

tüm yazdıklarını yaprağın sayfasında okudum canım, buradaki arkadaşların söylediklerini yabana atma bence. küçük değil diyorlarsa , öyledir. eğer KÜÇÜK görmek istiyorsan arkadaşlık isteğimi kabul et, benim resimlere bak ve haline şükret canım. üzme tatlı canını, zayıfsın eminim çok yakışmıştır vücuduna

peki tatlım ..kaç takıyorum acaba o kou da da pek bi bilgim yok doktoruma da sorayım öyle bakarım artık..sen kaç taakcaksın biliyor usn

bilmiyorum ama inşallah daha güzel olur zamanla diyorum..sanırım ihtyacm olan şey çok klişe olan zaman..

gerçekten dolgun olur mu ..bide 6 7 kilo alıcam kesin kararlıyım uğraşıyorum..sizler içimi çok rahtlattınız şimdi dedgniz gibi ben bekliyorum bi ay geçince daha iyi olur herhalde :)

gerçekten dolgun olur mu ..bide 6 7 kilo alıcam kesin kararlıyım uğraşıyorum..sizler içimi çok rahtlattınız şimdi dedgniz gibi ben bekliyorum bi ay geçince daha iyi olur herhalde :)

tabi ki daha iyi olacaksın. sağlıklı kilo almaya bak. yağ değil kas depola. egzersizleri ihmal etme. doktorun önerdiği zaman spora başla. hangi sporu en erken ne zaman yapmaya başlaman gerektiği konusunda bilgi al.

Bir ay geçince daha iyi olacak.Üçüncü ayda vay be diyeceksin.Altıncı ayda inanamıyorum bunlara ne oluyor diyeceksin.Birinci senende ise...Yok artık falan..Oha..kal gelcek sana,düşüp bayılacaksın

Bir ay geçince daha iyi olacak.Üçüncü ayda vay be diyeceksin.Altıncı ayda inanamıyorum bunlara ne oluyor diyeceksin.Birinci senende ise...Yok artık falan..Oha..kal gelcek sana,düşüp bayılacaksın
cok dogru tespitler bende bir seneme 2-3 ay kala oha yok artik demeye basladim bile hatta esim ne oluyor bunlara gitgide buyuyorlarmi ne ne yaptin bunlara diyor
zulkutcum canim gecmis olsun gule gule kullan. zamanla dahada guzellesirler mutlu keyfini cikarmaya bak

başta, ödemlerden dolayı küçülür gibi olup sonra da büyüyor gibi mi oluyor. bu da iyiymiş. yani ben c cup olarak kalacağım :119::119::119::119::118::111:

boyutları gayet güzel görünüyor canım aramızda 1 ay var..ben 21 haziranda olmuştum, boyutu ve biraz havada duruyor olmalarıyla ilgili sıkıntılarım vardı ama 1-1,5 ay geçince şekilleri de büyüklüğü de oturuyor inan, biraz zaman geçince daha çok beğeneceksin.. benimkiler 300 cc, başta ben de acaba daha büyük mü yaptırsaydım diye içlenmedim değil.. gözümüz hemen alıştı mı nedir..giydiğim her kıyafette daha mutlu hissediyorum şimdi kendimi..malum, eskiden bu kadarını da tadamıyorduk..biraz zaman geçince daha çok keyif almaya başlayacaksın canım

Nazocan bir sözün vardı :)))))...ameliyat sonrası o kırmızı sütyenle resim ekleyecektin...:))) bak unutmadık, unutuldu :)))))

Nazocan bir sözün vardı :)))))...ameliyat sonrası o kırmızı sütyenle resim ekleyecektin...:))) bak unutmadık, unutuldu :)))))

walla aklımda bebeğim unutmadımmm ama evde değilim 1 hafta ya da 10 gün sonra falan dönücem mutlaka resim çekip ekleyeceğim canımm inan ben de o sütyenle nasıl olacak çok merak ediyorumm

walla aklımda bebeğim unutmadımmm ama evde değilim 1 hafta ya da 10 gün sonra falan dönücem mutlaka resim çekip ekleyeceğim canımm inan ben de o sütyenle nasıl olacak çok merak ediyorumm

o güzel cicişlerini görünce hep aklıma kırmızı sütyenin gelir.....:)))) giy de artık görelim :)))))

tabi ki daha iyi olacaksın. sağlıklı kilo almaya bak. yağ değil kas depola. egzersizleri ihmal etme. doktorun önerdiği zaman spora başla. hangi sporu en erken ne zaman yapmaya başlaman gerektiği konusunda bilgi al.

ben plates yapmayı düşünyorum o kilo verditmiyo sıkılaşmayı sağlıyor kilo alırken plates yaprsam dediğin gibi kas olur sıkı sıkı taş gibi olurum diye düşünyorum :):)) başka fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…