- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
Arkadaşlar Merhaba; bu forumda yazılanları ara ara okumaya çalışıyorum bende ameliyat olmaya karar verdim bu ay içinde olucam ama boyut konusunda karar veremıyorum büyük gögüs istemiyorum bu gün silikonları koyarak denedık,boy 172 kılo 58 ve 220 cc bana normal geldi acaba çokmu küçük olur doktorum 250cc normal olur dedı ama bana büyük geldi öneri yada tavsiye niteliğinde söyleyebilceginiz birşey var mı yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
boyun benden 3 cm kısa ve 7 kılo fark var ama soyle soylıyım bu boya banada az geldı 220 cc ama eger meme dokun varsa normal olur..
bende 375 cc var ve ben cok memnunum ama bazen 400 cc de olabılırdı hanı dıyorum.
benı ekle ve resımlere bak..oncesı sonrası seklınde var.vucut yapın bana benzıyosa ve oncesıde benımkısı gıbıyse daha buyugunu tercıh edersın..
bırde doktorun eger kasaltı yaparsa bıras daha kucuk durdugu ıcın kasaltında senı memnun etmeyebılır..
o yusden baska cerrahlarlada gorus ve fıkır al..bana 300 cc koymustu sutyenın ıcıne bana agır ve buyuk gelmıstı ama meme ıcıne kondugunda oyle olmuyo.bana mesela denedıımız 300 cc yı yapsaydı burda sızlere dert yanardım cok kucuk oldu dıye..
vucut yapısı cok onemlı oldugu ıcın kımınde 300 cc cok guzel durur ama kımınıde hıc memnun etmez.
o yusden ıyı arastırmadan amelıyat olma.