meme büyütme boyutundan memnun degilim..:(

teşekkürler canım

arkadaşlar

aranızda tahta göğüslü olup da 275 cc taktıran var mı

az önce bi arkadaşımla konuştum ona 350 cc takılmış high profil yuvarlak ve şimdi 75c sütyen giyiyomuş

benm 275 cc high profil yuvarlak mento marka

boyum 1.60 kilom 62

üstüm altıma göre daha ince

şişlikler inince 75A yı mı anca doldurucam

of çok üzüldüm

benzer durumda olanınız var mı

teşekkürler

ii pazarlar

canım benim 275cc mentor high profil ben boyutundan da çok mmnunum biraz da tercih meselesi ben biraz daha fazlasını istemezdim.benim için dolgun ,dekoltesinin güzel olması ve desteksiz sutyen bikini giyebilicek kadar olması yeterliydi...buların hepsine kavuştum çok şükür. o yüzden gözüme hiç küçük gözükmüyo.ama başka bri 320 yi küçük bulup üzülebiliyo,dediğim gibi beklenti ve tercih meselesi...

merhaba minish
sütyen numaran öğrenebillir miyim

şişliklerle ne kadar indi seninkiler?

şimdiden teşekkürler

merhaba.sizinle boy ve kilomuz çok yakın.benim boy 158 kilo 64.bana 350 cc yuvarlak profil takıldı.18 gün oldu.şuan göğüs çevrem 100 cm .şunu söyleyyim südyen bedeni hesaplama tablolarına bakarak göğüs çevresi ve göğüs altı çevresi ölçülerinden cup ölçünü çıkarabilirsin.benim cup ölçüm 85 c olarak çıkıyor.

bende operasyon düşünüyorum boyum uzun 1,75 kilo olarak ta zayıf degilim 65 kg yum goguslerim bedenime gore oldukca kucuk kac cc bana uygun olur 350-400 arası mı yoksa daha azi yada fazlası mı?

En çok korkum bu istediğim boyutta olmaması.. Fotoğraf görme şansım varsa çok memnun olurum

boyuma ve kg ma gore kac cc taktırmam lazım hicbir fikrim yok? damla mi yuvarlak mı onu da bilmiyorum...yarım lütfenn

contratubexi ne zman kullandın bana ilk batticon bir hafta kullan dedi bugün haftaya duruma göre contratubexe gececekmısın ameliyatımın 4 günü bugün

contratubexi ne zman kullandın bana ilk batticon bir hafta kullan dedi bugün haftaya duruma göre contratubexe gececekmısın ameliyatımın 4 günü bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…