meme büyütme boyutundan memnun degilim..:(

ahh yavrum göğüslerinin büyüklüğü süper emmee seni tatmin etmedi demek..bakalım doktorun ne diyecek ben de çok merak ettim valla

evet bademim ya hayalim çok farklıydı :/ giysi giyince falan istedgim büyklükte durmuyor gerçekten istedgimden küçük..bide sporcu sütyeni kullanıyorum off üç ay kulancakmışım ben arada bir çıkartırm ama bi yere gderken napim böyle gezemem ki ..konuşucam doktorla bakalım ne dicek..gerçi ben diceklerini tahmn ediyorum az cok ama bakalım ..

canım kotukaltından daha büyük konmuyormuymuşş :KK43:(((

fotona bakmak için eklermisin cnm bende büyük istiyorum

şeker bayanlar bugün doktorumla görüştüm..herşeyi sordum ettim ikinci amelyat olsam da daha büyügünü koydugunda dogal olmayacagını söyledi ben de vazgeçtim artık..sütyen takınca güzel durur diye düşünyorum ama bana ekimin 17 sne kdar sütyen takmak aysak sporcu sütyeninden hoşlanmıyorum hiçbişey giyemiyorum çünkü..daha dik sarkık göstermeyen sporcu sütyenleri var mı ya ? :S

şeker bayanlar bugün doktorumla görüştüm..herşeyi sordum ettim ikinci amelyat olsam da daha büyügünü koydugunda dogal olmayacagını söyledi ben de vazgeçtim artık..sütyen takınca güzel durur diye düşünyorum ama bana ekimin 17 sne kdar sütyen takmak aysak sporcu sütyeninden hoşlanmıyorum hiçbişey giyemiyorum çünkü..daha dik sarkık göstermeyen sporcu sütyenleri var mı ya ? :S

Canım yaa...Nihayet artık yavaş yavaş olumlu düşünmeye başladın yani,çok sevindim :KK19: Zaman geçsin,cicili sütyenler takmaya başlayınca eminmimki çok daha mutlu olacak ve tadını çıkaracaksın canım.Mutluluk kafada başlıyor,orada bitiyor çünkü :KK34: Daha dik gösteren sporcu sütyeni diye birşey yok canım malesef..Ama şık,spor ve sexy gösteren bir sporcu sütyeniistersen sana Ay Yıldızın sporcu sütyeninin öneririm canım :KK34: SÜTYEN - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim İncele istersen $860_BEYAZ[1].jpg

Canım yaa...Nihayet artık yavaş yavaş olumlu düşünmeye başladın yani,çok sevindim :KK19: Zaman geçsin,cicili sütyenler takmaya başlayınca eminmimki çok daha mutlu olacak ve tadını çıkaracaksın canım.Mutluluk kafada başlıyor,orada bitiyor çünkü :KK34: Daha dik gösteren sporcu sütyeni diye birşey yok canım malesef..Ama şık,spor ve sexy gösteren bir sporcu sütyeniistersen sana Ay Yıldızın sporcu sütyeninin öneririm canım :KK34: SÜTYEN - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim İncele istersen Eki Görüntüle 477344

hmm mutlaka bakayım ayyıldıza çok sağol arzumcum :) yani olumlu düşünmek zorundayım eski halinden çok dha iyidir en azından yani..bikni giydgimde güzel durur hiç olmazsa ..sütyenlerimin içini doldurmak zorunda kalmicam ..bide kilo almam lazım saglıgım acısndan da 5 kilo falan plates yaparak almayı düşünyorum iyi bişeylr olacak inşallah ya :)

geçmişler olsun, 325cc boy ve kilona gayet uygun gibi geliyor kulağa. bence de henüz karar vermek için erken, biraz şekilleri otursun eminim çok daha memnun kalırsın. beni eklersen ben de görüp yorum yapmak isterim :KK3:

kızlar alakasız olacak ama konu açma yerini bulamıyorum o yüzden burdan sorcam :) bayanlar ben bi ara bir günlük saç boyası duymuştum..yıkandığında akan..ben bigün annemi sevgilimi falan böyle şaşırtmak sityorum saç rengimi tamamen zıttı olan bi renge boyayıp değşiklik yapmk istyorum bide merak ediyorum tabi..bide lens alıp iyice değişmeyi düşünyorum :KK70: ben normalde koyu estane saç regi ve açık kahverngi bi göze sahbim saçımı sarı gözmü yeşil yapmak sityorum aslında başka şeylerde tabi..ama boyle bir saç boyası gerçekten var mı? yardmcı olursanız sevnirim :)

sporcu sütyeni göğüslerinin biçimli olmasını sağlayacak ve iyileşmen için de şart!
bir kaç gün içinde foto yükleyeceğim ve ilk yüklediğim foto ile kıyaslarsın. moral bulacağını düşünüyorum. sabırlı ol canım. hem boyut konusunda hem de sporcu sütyenini kullanma konusunda.

ayrıca, ayyıldızın sporcu sütyeni göğüsleri tam sarmıyor. ameliyat sonrası sporcu sütyeni değil o. şimdiden kullanırsan göğüslerin biçimlenmez. sıkı da değil zaten.
doktoruna da göster ayyıldızın sütyenini, aklına takıldıysa. bunu şimdilik kullanma diyeceğine eminim.

Son düzenleme:
canım hala şikayetçimisin göğüslerinden beni eklermisin resimlerine bakıyım

sporcu sütyeni göğüslerinin biçimli olmasını sağlayacak ve iyileşmen için de şart!
bir kaç gün içinde foto yükleyeceğim ve ilk yüklediğim foto ile kıyaslarsın. moral bulacağını düşünüyorum. sabırlı ol canım. hem boyut konusunda hem de sporcu sütyenini kullanma konusunda.

ayrıca, ayyıldızın sporcu sütyeni göğüsleri tam sarmıyor. ameliyat sonrası sporcu sütyeni değil o. şimdiden kullanırsan göğüslerin biçimlenmez. sıkı da değil zaten.
doktoruna da göster ayyıldızın sütyenini, aklına takıldıysa. bunu şimdilik kullanma diyeceğine eminim.

Ay yıldızın sporcu sütyeni gögüsleri tam sarmıyormuuu...!!!!!! :KK20: Ben ameliyattan sonra bu sütyeni kullandım ve gayet memnun kaldım tavsiye ediyorum.Doktoruma bu sütyeni götürdügümde doktorumun bile ilgisini çekti.Nedir bunun markası çok güzelmiş,biz genelde Boynere yada Mark & Spencer a gönderiyoruz hastalarımızı sporcu sütyeni almaları için ama bu gerçekten daha iyisi..Dedi ve bende Ay yıldızdan aldıgımı söyledim.Asistanını sesledi,gösterdi ve bunu not et.Bundan sonra hastalarımıza bu sütyeni almalarını tavsiye edelim dedi :KK34:
Ay yıldızın kendi sitesine giripte sütyen bilgisine bakarsan zaten estetik ameliyat sonrası içinde kullanıldıgı bilgisini okuyabilirsin..Sizler için bu bilgiyi buraya kopyaliyim bari..Okumayan okusun...

Hareketinize özgürlük getirdik...
Sporcu sütyeni ergenomik kullanımlı telsiz sutyen, Merly Microfible, teninizi serin ve kuru tutar. Yoga, yürüyüş, fitness, aerobik, estetik sonrası için en ideal sütyen. % 80 PL %20 Lycra

Koskoca Ay Yıldız gibi bir firmaya yok yahu bu ameliyat sonrası sütyeni degil gibi bir iddia atamayız herhalde ..Dogru sütyen bedenine göre alındıgı taktirde gögüsleri gayette güzel sarıyor.Zaten magazadaki bayanlar beden konusunda çok deneyimli,bilgililer.Onlara bırakın..Bu sütyende ayrıca en güzel detay önden kopçalı olması.Ameliyattan sonra ellerimizi arkaya götürüpte o kopçaları açıp kapatmak çokta kolay bir şey degildir.Bunu çok güzel düşünerek yapmışlar valla..Tabrikler...Sütyen konusundada çok bilgilendim,deneyim sahibi oldum bu ameliyattan sonra.Neyin ne oldugunu bir görüşte anlarım bu kadarda iddalıyım yani :KK34: Bu konuda kafası karışan herkese yardımcı olurum ve Dogru bilgiler veririm emin olun..
Lütfen emin olmadıgımız,bilmedigimiz konular hakkında böyle net yorumlar yapmayalım.. Burada gerçek,net bilgilerle olalımki kişilerinde aklı karışmasın..

Sevgiler... :KK54:

ay yıldızın sporcu sütyeni, "ameliyat sonrası sporcu sütyeni" değil!!!! göğüs sağlığını düşünen ve göğüslerinin biçimli olmasını isteyen arkadaşlar forumda yazılanları elbette okusun ama gerçek bilgiyi doğrudan doktorlarından ve doktorlarının yönlendirmesiyle ameliyat sonrası sütyenlerinden anlayan satıcılardan alsınlar.
benim yüklediğim fotolardan en baştaki sütyeni gulezel arkadaşım da kullanıyor. fotosunu da yüklemiş. görüldüğü üzere göğüslere tam biçimini veren yanlardan ve ortadan iyice kavrayan ve sıkan sütyendir.
bir bilgilendirme mesajı yazdım. kimsenin mesajına da yüklenmeden. siz de araştırın, doktorunuza, aldığınız sütyenleri gösterin. hiç birimize göre hareket etmeyin. forumda yazdığımız her yazı bilgilendirme amaçlı çünkü.

ay yıldızın sporcu sütyeni, "ameliyat sonrası sporcu sütyeni" değil!!!! göğüs sağlığını düşünen ve göğüslerinin biçimli olmasını isteyen arkadaşlar forumda yazılanları elbette okusun ama gerçek bilgiyi doğrudan doktorlarından ve doktorlarının yönlendirmesiyle ameliyat sonrası sütyenlerinden anlayan satıcılardan alsınlar.
benim yüklediğim fotolardan en baştaki sütyeni gulezel arkadaşım da kullanıyor. fotosunu da yüklemiş. görüldüğü üzere göğüslere tam biçimini veren yanlardan ve ortadan iyice kavrayan ve sıkan sütyendir.
bir bilgilendirme mesajı yazdım. kimsenin mesajına da yüklenmeden. siz de araştırın, doktorunuza, aldığınız sütyenleri gösterin. hiç birimize göre hareket etmeyin. forumda yazdığımız her yazı bilgilendirme amaçlı çünkü.

yaprakcım selam...bana da doktorum ameliyat sonrası sıkı bir sütyen taktı; ben 15 gün sonra sıkıldım sporcu sütyeni almak istediğimde izin çıkmadı...memeye şekil vermesi açısından ameliyat sonrası takdığı sütyene devam ettirdi;benimki küçültme ve dikleştirme olmasına rağmen uzunca bir süre kullandım; aynen sana katılıyorum doktor en doğru bilgiyi verir;bende bazen yorum yazarken en alta ekleme yapıyorum doktoruna sor mutlaka diye

yaprakcım selam...bana da doktorum ameliyat sonrası sıkı bir sütyen taktı; ben 15 gün sonra sıkıldım sporcu sütyeni almak istediğimde izin çıkmadı...memeye şekil vermesi açısından ameliyat sonrası takdığı sütyene devam ettirdi;benimki küçültme ve dikleştirme olmasına rağmen uzunca bir süre kullandım; aynen sana katılıyorum doktor en doğru bilgiyi verir;bende bazen yorum yazarken en alta ekleme yapıyorum doktoruna sor mutlaka diye

olgun düşüncelerin için teşekkür ederim arkadaşım. :KK19: doktorumuza göre hareket etmeliyiz.
bazen forumda arkadaşlar yazıyor, doktor bana masaj vermedi. ya da, senin masajın öyle, benim ki niye böyle diye.
"senin boyun kaç? ben de aynı senin göğsünden istiyorum...." gibi mesajlar. aklım almıyor. insan hiç bir şey bilmese de bir bilene sorar. o kişi de doktordur. doğru doktordur!

olgun düşüncelerin için teşekkür ederim arkadaşım. :KK19: doktorumuza göre hareket etmeliyiz.
bazen forumda arkadaşlar yazıyor, doktor bana masaj vermedi. ya da, senin masajın öyle, benim ki niye böyle diye.
"senin boyun kaç? ben de aynı senin göğsünden istiyorum...." gibi mesajlar. aklım almıyor. insan hiç bir şey bilmese de bir bilene sorar. o kişi de doktordur. doğru doktordur!

canım her doktorun tekniği ayrı....bunu bilip ona göre yazsak sorun kalkacak zaten;benim doktorum iz için silikon bant kullandırıyor...ama diğer arkadaşlarımın doktoru gerek görmüyor;bu arada hayırlı kandiller sana ve herkese

doğru bir noktaya temas etmişsin canım, benim doktorum da mesela kendi giydirdiği medikal sporcu sütyeni dışında bir sporcu sütyen takmaya müsaade etmiyor. Bu konuda herkes kendi doktorunu dinlemeli bence de doktorlarımızın sözünden çıkmayalım. Kimi doktorlar tamam uygundur diyebilir ama kimisi de hiç izin vermeyebilir dediğin masaj olgusu gibi 10. gün itibariyle masaja başlamıştım ben burda bazı yerlerde okudum o kadar erken masaja başlanmaz diye, bazen doktor gibi hüküm verebiliyor arkadaşlar bu konuda kimseyi yanıltmamak lazım. Herkesin kendi doktoru ne derse onu yapsın

doğru bir noktaya temas etmişsin canım, benim doktorum da mesela kendi giydirdiği medikal sporcu sütyeni dışında bir sporcu sütyen takmaya müsaade etmiyor. Bu konuda herkes kendi doktorunu dinlemeli bence de doktorlarımızın sözünden çıkmayalım. Kimi doktorlar tamam uygundur diyebilir ama kimisi de hiç izin vermeyebilir dediğin masaj olgusu gibi 10. gün itibariyle masaja başlamıştım ben burda bazı yerlerde okudum o kadar erken masaja başlanmaz diye, bazen doktor gibi hüküm verebiliyor arkadaşlar bu konuda kimseyi yanıltmamak lazım. Herkesin kendi doktoru ne derse onu yapsın

kimse forumu okuyarak hareket etmemeli! bana da 10. gün masaj olmaz yazıldı. doktorum ne derse o dedim. foruma yazılanlara göre hareket eden kişinin işi yaş. yazık etmesin kimse kendine...
ben doktor olsam, bir hasta gelse, abuk subuk konuşsa ben de ameliyat etmek istemem öyle hastayı. biz doktor seçiyorsak doktor da hasta seçebilmeli. sonuçta estetik cerrahi bu.. doktoruna danışmayan, doktorunu dinlemeyen hasta, HASTAdır gerçekten de....

Hayret birşey yahu.. Konu nerelere gelmiş... Ben doktorunuzu dinlemeyin ben ne dıyorsam onu alın,yapın demedimki.. Siz Yaprak Hanim Ay Yıldız'ın sporcu sütyenine ameliyat sonrası sütyeni degil diye bir şey yazmışsınız.Bende onun ameliyat sonrası kullanılan bir sütyen oldugunu yazdım ve ıspatlarıyla geldim... İnternet sitesinde yazılan yazıyı kopyala yapıştır yapıp paylaştım..İnanmıyorsanız girin bakın.. İsteyen istediğini alır kullanır zorlamamı yapıyoruz yahu... Doktorunuz ne diyorsa neyi öneriyorsa onu alın... Herkes serbest.Ben onu öneririm,sizde onu bırakında kim neyi istiyorsa hangisini beğeniyorsa onu tercih etsin... Arkadaşımızın konusunuda böyle şeylerle doldurmayalım..Birşey biliyoruzda yazıyoruz. Bikiniye sütyen demedik biz hiçbir zaman...

ne oluyor bir bilgisi olan var mı? yaprak,badem,arzum ve jelesec üyeliği pasif edilmiş gözüküyor,problem nedir?

evet konuma burdan devam edebilirm yardımcı olursanız sevinirm ya da düşüncelerinize ihtyacm var..:KK43: ben 17 temmuzda 325 cc kas altı yuvarlak mentor protez taktırdım ve küçük buldum boyutundan memnun degilim..neler yapabilirm bilmiyorum mutsuzum çaresizim kısaca çok şikayetciyim :KK43:

canım ben mayıs 22 de ameliyat oldum ilk günlerdeki şişliklerle inan çok mutluydum sonra şişlikler indiğinde hayal kırıklığı yaşadım ve hala yaşıyorum dr 260 cc takmış vucut ölçülerimde 157 kilom 57 moralim sıfır bu ay da olan şeyi sölim sarktılar bugün dr agörünücem ona kalsa normal küçük olması demek kapsül oluşmasını engellemek miş iyide ben küçük istemedim diyorum yapcak bişi yok diyor dicem o ki 325 takılmış sana haline şükret emi :KK43: mutlu ol

X