sporcu sütyeni göğüslerinin biçimli olmasını sağlayacak ve iyileşmen için de şart!
bir kaç gün içinde foto yükleyeceğim ve ilk yüklediğim foto ile kıyaslarsın. moral bulacağını düşünüyorum. sabırlı ol canım. hem boyut konusunda hem de sporcu sütyenini kullanma konusunda.
ayrıca, ayyıldızın sporcu sütyeni göğüsleri tam sarmıyor. ameliyat sonrası sporcu sütyeni değil o. şimdiden kullanırsan göğüslerin biçimlenmez. sıkı da değil zaten.
doktoruna da göster ayyıldızın sütyenini, aklına takıldıysa. bunu şimdilik kullanma diyeceğine eminim.
Ay yıldızın sporcu sütyeni gögüsleri tam sarmıyormuuu...!!!!!!
Ben ameliyattan sonra bu sütyeni kullandım ve gayet memnun kaldım tavsiye ediyorum.Doktoruma bu sütyeni götürdügümde doktorumun bile ilgisini çekti.Nedir bunun markası çok güzelmiş,biz genelde Boynere yada Mark & Spencer a gönderiyoruz hastalarımızı sporcu sütyeni almaları için ama bu gerçekten daha iyisi..Dedi ve bende Ay yıldızdan aldıgımı söyledim.Asistanını sesledi,gösterdi ve bunu not et.Bundan sonra hastalarımıza bu sütyeni almalarını tavsiye edelim dedi
Ay yıldızın kendi sitesine giripte sütyen bilgisine bakarsan zaten
estetik ameliyat sonrası içinde kullanıldıgı bilgisini okuyabilirsin..Sizler için bu bilgiyi buraya kopyaliyim bari..Okumayan okusun...
Hareketinize özgürlük getirdik...
Sporcu sütyeni ergenomik kullanımlı telsiz sutyen, Merly Microfible, teninizi serin ve kuru tutar. Yoga, yürüyüş, fitness, aerobik, estetik sonrası için en ideal sütyen. % 80 PL %20 Lycra
Koskoca Ay Yıldız gibi bir firmaya yok yahu bu ameliyat sonrası sütyeni degil gibi bir iddia atamayız herhalde ..Dogru sütyen bedenine göre alındıgı taktirde gögüsleri gayette güzel sarıyor.Zaten magazadaki bayanlar beden konusunda çok deneyimli,bilgililer.Onlara bırakın..Bu sütyende ayrıca en güzel detay önden kopçalı olması.Ameliyattan sonra ellerimizi arkaya götürüpte o kopçaları açıp kapatmak çokta kolay bir şey degildir.Bunu çok güzel düşünerek yapmışlar valla..Tabrikler...Sütyen konusundada çok bilgilendim,deneyim sahibi oldum bu ameliyattan sonra.Neyin ne oldugunu bir görüşte anlarım bu kadarda iddalıyım yani
Bu konuda kafası karışan herkese yardımcı olurum ve Dogru bilgiler veririm emin olun..
Lütfen emin olmadıgımız,bilmedigimiz konular hakkında böyle net yorumlar yapmayalım.. Burada gerçek,net bilgilerle olalımki kişilerinde aklı karışmasın..
Sevgiler...