Show tv ve dizinin yapımcısı şirkete eleştiri mesajımı yolladım.Onlar bizim değerlerimizle bu kadar rahat dalga geçebiliyorlarsa en azından benimde bu kadar kolay tepki vermem lazım diye düşündüm.Zaten sürekli izlemiyordum,dün o sahnenin bitmesine bile tahammül edemeden kapattım,gerçekten tek kelimeyle çirkin bir olay..
Tims yapım'ada yolladım e-mail canım.yerimseniben Mail yollamak isteyen arkadaşlar,Tims yapımın mail adresine melekler korusun dizisinin resmi internet adresinden ulaşabilirsiniz..canım aslın da show tv ye değil tims yapıma göndermek lazım. hatta o yukarda yorum yapan arkadaşlar hepinizi yazsıklarınızla tepki göstermeye mail atmaya davet ediyorum.
Hepimizin eline sağlık, gençlik dizisi diye bunları seyretmekten rahatsızlık duymuş herkesi de buna davet ediyorum. Bu da gerekli link, umarım bunu vermek sorun teşkil etmiyordur:
Radyo Televizyon Üst Kurulu
İpek gibi nisbeten aklı başında, anasının dizinin dibinde yaşayan bir kız bile "Aman aşkitom beni aldatmasın/terk etmesin" diye kendini paketleyip Barış'ın altına yattıktan sonra bile hâlâ "bu dizi gurbette okuyan öğrencilere ve annelerine" ithaf ediliyor ya, ben daha ne diyeyim. Kaba bir tâbir oldu kusura bakmayın ama öyle gelişti olay bence. Ki bundan başka neler neler oluyor.
Ben herhalde İpek kötü bir şekilde bedel öder, "Hani öyle yaparsanız böyle olur sonra, cısss" mesajı verilir belki diye düşünmüştüm ama neredeyse tatlıya bağlandı. İyi o zaman, aileler birlikteliğimize karşı mı çıkıyor, sunalım kendimizi adamlara, bırak ilişkimizi onaylamayı, bizi evlendirmek için seferber olsunlar olsun bitsin. Bu mudur? 13-15 yaşındaki kızlar böyle algılamaz mı bir yerde? Başka ne yapılmaya çalışılıyor olabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?