Melekler Korusun Show Tv

ay ipek mi hamile şimdi ?? iyiki reklamlarından takip ediyorum gelecek sezon da melek teyze hamile kalıyormuş hey allahım ya dogum kontrol bilmiyor mu bunlar :S

ipekte hamile kaldi ya nediyim artik.. sacmaladilar artik yaakafamçokkarıştı.. dizi baslarken '' gurbette okuyan ögrencilere ve annelerine hitaben yazilmistir'' gibi birsey yaziyorlar ama dizinin basrol oyuncusu olan ipekin esin gibi kocaman bir örnekten ders almasini saglayamiyorlar

Birol'un hareketleri bana da tuhaf geldi.. Demek ki 'oncaaa seneler' hep yanlarindaymis kaydirigubbakcemile3

Ipek'te hamilelige amma hazir cikti, 21 yasindasin insan biraz sok olur demi..

Kizlari olursa Juliet, ogullari olursa Romeo koyalarar artik kaydirigubbakcemile3

ya bunlar neden ileri gittiler dizide kaçırdım dun baktım hamileydi ipek nisanlı barısla.
hani barış özgüre aşıktı ne oldu böyle :/

gereksiz bi dizi olmaya başladı nerdeyse 1 aydır izlemiyodum dün kısa bi süre baktım moralim bozuldu. bi cana kıymak bu kadar mı kolay. esin tutturdu aldır aldır. kendi aldıramamıştı kıyamamıştı. nasıl bunu ısrarla ipekten ister. insan öldürmek bu kadar kolay gibi ,oda bi insan. nebiçim örnek oluyorlar ya. sinir bozucu.çok kınadım

çok kötü örnek oluyor bunlar çooook alooo senaristler uyuyor mu...
ne böyle...
sevceksin aşık olacaksın tamam...
ama sevdiğin adamla evlenmeden birlikte olmalar çocuk yapmalar sonra o çocuğu aldırmalar...ne yani hoş şeyler mibunlar... o kadar da doğalmış gibi yansıtıyorsunuz ki pes yani pes ki ne pes hemde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…