Melekler Korusun Show Tv

melekler korunsun kaydirigubbakcemile3 süper uymuş dizinin adı bencede artık bu olmalı..
dün izledim biraz...özgüre abayı yaktı bu sefer de esinin abisi...
erkan alkolün esiri herzamanki gibi bide demezmi esine sen gidince alkolü senin
yerine koydum bırakamıyorum ...erkeklerin bahanelerine bayılıyorum kendilerini
akıllı zannetmelerine sempatiksalakcinni
aman esin de bir koruyucu ki...erkana karşı çocuğumun babası diye...
onu başda düşüncekdi.
bu dizide evlilik dışı çocuğu ve çaresini aldırmak olarak gösterceklerine...
birilerini akıllandırsalar ya...ipek esini görüp akllanmamış mı...
ya da barışı elde tutmak için çare birlikte olmak mıydı?
saçmalık...

hanımlar hani bizim ülkemizde kimle ilgili negatif bir senaryo olsa ayaklanılır ya. hani hemşireler, polisler falan. burada da gurbette kızları okuyan anneleri yürüyüşe davet ediyorum. birde sevgilisiyle herşeyi yaşamayan gurbetteki kızları

Önümüzdeki hafta nolucak acaba ipegin annesi gördü kagıdıı. ipekte aldırıcakmı acaba bebeği??

Evet Esinin abiside önceleri özgür kızdan nefret ederdi ama bu gelişinde abayı fena yakmış olarak döndüü :)))

ben evlilik öncesi cinsellik vs vs karşı bir insan değilim ama ipek görüyor o kdr esinin ne zorluklar yaşadığını,başına neler geldiğini,insan biraz korkar,tırsar yani
en uçarı özgür görünüyordu,bir o hamile kalmadı
ama bence o da esinin abisiyle çıkar,umulmadık aşk meyve verir o da hamile kalır falan
sonra esin özgür ipek evlilik dışı çocuklarını berbaer byütürülerboshayallersmile

ipek aldırdı mı çocuğu ya ?? ben de burdan takip ediyorum sempatiksalakcinni

Aldirmaya gitti, odaya girerken bitti. Annesi ogrendi, Baris sinava girdi kazandi, tam Melek hanima haber ederken kapiyi sinirle acti.. Oralarda bitti iste..

Bi daha ki bolumu merak ettim dogrusu..

fragmanda ipekle barışın düğünü vardı
melek hanım da çok mutluydu
ne çabuk tatlıya bağladılar işi

yaa bu dizinin senaristleri kim yapımcıları kim
bu nedir bölee
ne örfe geleneğe benliğe saygısı var ne dini inanaçlara
hadi evlenmeden hamile kaldın .buna gayet hoşgörüylle yaklaşan bir annen bunları geçtim
davetiyeye bebeğin ismini yazdırmak neyin nesi sanki çok normalmiş gibi
düğün slaytında ultrason görüntüsünün işi ne. hadi herkes önce hamile kalsın sonra evlensin

imam nikahı geçmişde kalmış bi gelenek değildir.dini vazifedir isteyen yaptırı istamemeyan yaptırmaz o ayrı ama kimse imam nikahıyla eski adettir şudur budur dalga geçemez.
bizi biz yapan örflerimizi ve inançlarımızı yok sayarak bizi kim yapmaya çalışyor bu insanlar

dizinin başında gurbette okuyan kızlara ve ailelerine ithaf edilmiştir diye yazıyor DALGA GEÇıYOR OLMALILARlmaz: eğer bu dizi onu anlatırsa kimse evladını il dışına göndermez lmaz: bu nasıl örnek olmaktır yahuu kız anasının dibinde hamile kalıyor evlenmesine yakın ne kadar edepsizce:umursamaz: her dışarda okuyan kız böylemi yapıyor sanki ? resmen ailelere diyorlarki bakın sonuç bu olur:umursamaz: ayrıca o çirkin ve bet ipek böceği bizim dinimizin gerektirdiği şeye çemkirmesi hiç hoş değildi ben örtü takmam falan diyerek çemkirmesi çok uyuzcaydı eşşek kadar olmuş ama dini nikah kıyılması gerektiğini bilmiyor birde aşşalıyor çok saçmalamışlarlmaz: ayrıca bir gelinlik bir insanda bu kadar itici durur sinir şey

Kizlar size katiliyorum.. Bende gicik oldum Ipek karakterine.. Ne o oyle..
Kaynanasina anne demez, sinir olur.. Baris hurmette kusur etmemesi lazim ama, olay olur.. Saci cok cirkin yaptirilmisti.. Dini nikahla alay ediliyordu acik acik..
Sinavlar icin tipis tipis okunmus pirinc yutan Ipege bakin hele...

Hemende evlendiler, ev desen hemen buldular duzduler 3 gunde.. Gelinlik bile dikildi o arada. Eczane yapildi.. Bunlar herseyi bi kac gune nasilda sigdiriyorlar..
Bence gercekciligini kaybetti bu dizi..

nasıl sinir oldum,sinirden küplere bindim..

hiç iyi örnek değil bu dizi..hele dünki şeyler..
melek 1 saatte süt liman oldu,barışa ben sana güveniyorum dedi herşeyi unuttu hemen yüzü güldü düğün hazırlıklarına başlansın dedi..bide diyorki napalım olan oldu artık..meleğe bak sen meleğe....
benim annem olsa kahrından ölürdü herhalde..kırgın evlendirirdi beni..adam kaçıyormu evlendikten sonra bol bol beraber ol..
evlilik dışı ilişkiyi normal gösterdiler,hamile kalmakta mübah,hatta o kadar doğal ki davetiyeye yazıp slayta bile bebeğin kanıtları konuyor
ama dini nikah yapmak geri kafalılık...
ne kadar terbiyesizceydi ya..ben başımı falan örtmüyorum deyip başörtüsünü yere atmak,afedersin herkesin %90 ı çıplak,edep diye bişey yok,dine saygı yok,o anda toparlanabilirlerdi..
yanlış anlaşılmasın kimsenin kıyafetine bişey dediğim yok bende açığım..ama o an birazcık saygı gösterip,açık yerler kapatılmalıydı
özgürün başını örtmesi neydi duştan çıkmış gibi..
bide mehirle dalga geçiyorlar..
kimse boşanmak niyetiyle evlenmiyor ama hayatın ne getireceğide belli değil..dinimize göre güzel bir uygulama.boşansa kadın mağdur olmayacak..ama bunlar sakız etti..
kusura bakmasınlarda bunlar azdı iyice..
şimdiden bunlar ince ince beynimize işlenmeye çalışılıyorsa ben çok endişe ediyorum kızımın geleceği için..nasıl bir ortama düşecek,herşey mübah mı gösterilecek..
kınıyorum bu diziyi..senaristleri,yapımcıları..herkesi..
hatta izleyen bizi ama kahretsin merak yokmu merak..bi başladık ya nasıl bitecek diyoruz

Son düzenleme:
son arkadaşlarıma harfiyen katılıyorum.

ay benim babam izlese bu dizinin obölümlerini kahrından ölür adamcağız.nolmuş bu millete diye

1. si ipeğin hanile kalması ne kadar gereksiz bir senaryoydu öyle . hadi esin kalmıştı bölelikle senaryo sıkıntısı çekilmedi bir yıl onun akabinde olaylar oldu falan.

peki bu hamileliği 2 hafta üstünde durulmadı senaryoya hiç bi katkısı olmadı ne gerek vardı durup dururken bakın bizim için önemli değil biz evlensekde yaparız evlenmesekde yaparız

2. si ipeğin hatta eski bölümlerde esinin büyüklerine saygısızlıkları
ipeğin süt ninesine kayınvalidesine terbiyesizlikleri.

halbuki imam nikahı böle yerden yere vurulacağına çok güzel çok keyifli bi şekilde işlenebilirdi. çok utandım o ölümlerini izlerken kendimden utandım.
bu dizinin senaristlerimi değişti ilk yılı ne kadar güzeldi.ipeğin annesine saygısı meleğin korumacılığı falan
ama tims yapıma lanet olsun.bundan sonraki hiç bir diziside tutmasın

walla kayınvalidelere kızarız ama çok çirkin suratlıyı almasa yeridir.

Son düzenleme:
Dün izlerken çok kızdım.
Dini inançlarımız gereğince yerine getirdiğimiz imam nikahına adet denilmesi ve mehirin tiye alınması ve o şekilde yansıtılması hemde dizinin anne ve kızlarına ithaf edilmesi çok rahatsız ediciydi.

hepinize katılıyorum. Çok rahatsız oldum. gerek yoktu insanların bu kadar gözüne sokmaya. ne halt yerse yesin. ayyy resmen uyuz oldum ya. ben en çok neye gıcık oldum biliyormusunuz annesinin gideceğini öğrendi kadını ağlattı gitti ya sonra da barışla birlikte oldu. insan o psikolojiyle öyle davranabilirmi bilmiyorum. saçlaı da berbattı normal hali bile daha iyi. gelinlik hiç yakışmamış. ama gelinlik çok güzeldi.

ya en güldüğüm şey de slayt gösterisinde ultrason görüntülerinin olmasıydı,ayrıca biz de dışarda ailemizden uzakta okuduk ama hiç bu kadar kudurmadık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…