Eve Düşen Yıldırım Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dizi sadece bir kızın etrafında dönüp duruyor her gören muazzeze hayran hayran bakıyor..
Tamam hos kız, güzel kız' da adamlar hic güzel kız görmemis gibiler yahu.. :52:

Muazzez asagı, muazzez yukarı.. :53:

dizinin adı çok komik.adını feriha koydum dan daha komik bir dizi ismi olamaz diyordum yanılmışım eve düşen yıldırım hepsini tek geçer:9: fragmanını ilk izlediğimde zehirli sarmaşık filmini hatırladım.bunun ömrü nekadar olacak bakalım.

bu dizi ünlü bir romanın uyarlaması... romanın adı "eve düşen yıldırım" :)))
eski bir roman tabii... isimlerden de belli

Dizi sadece bir kızın etrafında dönüp duruyor her gören muazzeze hayran hayran bakıyor..
Tamam hos kız, güzel kız' da adamlar hic güzel kız görmemis gibiler yahu.. :52:

Muazzez asagı, muazzez yukarı.. :53:

aynen yaa herkes muazzeze aşık sanki etraflarında başka kız yok bu kadarı da abartılı yani:19:

ya ben anlamadim kötü olan hangisi muazzezmi yoksa gelinlerimi. bu muazzez cocuklarin kardesi filan cikmiycak dimi sonradan

aynen yaa herkes muazzeze aşık sanki etraflarında başka kız yok bu kadarı da abartılı yani:19:

bende sinir oldum ya herkesin dilinde muazzez bunun yüzünden iki kardeşinde birbirine düşmesi çok abartı :19: yanlız muazzezde nerdeyse çıplak gezecek tabi hepsini baştan çıkarttı bide saf gibi görünüyo ama bakalım sonuç ne olacak göreceğiz:1:

ben bu dizide şayeste ile evdeki hizmetçinin konuşmalarına çok gülüyorum:1:sanki hiç ev hanımı ve çalışanı gibi değiller.hizmetçi herşeye maydonoz şayeste de sürekli onu tersliyor hor görüyor birbirlerini hiç sevmiyorlar ama komikler:1:

Evet, eski bir romandan uyarlamaymış, 1934 yılında yazılmış. Eskiden insanlar aşk konusunda daha duygularının esiriymiş sanki. Klasik roman okuyanlarınız varsa aşk hep ölümüne yaşanan bir duygu olarak işlenmiştir. Tutku saplantı tarzında yaşanmış hep sevdalar. Mantık devre dışı kalmış hep. Dizideki tüm erkeklerin bir kadın için ölüm bitmesi günümüzde tuhaf kaçıyor.

biri muazzeze aglamayi ogretsin insan bu kadarmi yapmacik aglar :50::50:

kizlar ben bu dizide anlamadigim bisey var, Muazzez kime asik ? Sait'i seviyor mu sevmiyor mu ?? bi anlamadim gitti.....:44::44::52:

Back
X