genel anlamıyla fena olmayan bi finaldi ama dikkatimi çekti esinle erkanda esin sanki zorla öpüp sarılıyordu gerçi sarılmıyordu hep erkan sarılıyordu ama rol gereğide olsa insan biraz özen gösterir ama değilmi öpüşmelerinde filan aşık gibi gelmedi bana
ayrıca o aslı şırfıntısınıda nasıl sepetledi barış orayı gösterselerdi keşke şöyle iyi bi laf söyleyip bozsaydı tekmeyi bassaydı yüreğim buz gibi olurdu kötükedihüso
Bana samimi geldi ya sarilmalari felan, ya da ben oyle gormek istedim boshayallersmile
Bende su Asli cadisinin sepetlenmesini gormek isterdim. Guya Baris niyetini anlamadi kizin, bayilip dusecektim valla bi kac bolumdur akannehir
Son sahneler guzeldi ama.. yani tiyatro full felan kaydirigubbakcemile3 sonra gerceklesen dogum.. Keske Ozgurde biriyle felan tanisiyor olsaydi gozumuz arkada kalmazdi kaydirigubbakcemile3
Kizlar sizde nelere dikkat etmissiniz, duyanda opusme sahnesi bekliyorsunuz zanneder kaydirigubbakcemile3
Ben Esin'in kacamak yaklasimlarini yakistirdim tersine.. Yani o kadar zaman gectikten sonra tekrar asik olup yeniden alisiyor gibiydi. Urkekce yani
anam insan yıllarca ayrı kalmış sevdiğinden ben şahsen tutkulu bi öpüşme bekledim yani ama beklediğimle kaldım Şeniz
Benim hic aklima bile gelmedi, o kadar opusme gorduk bu boyle urkekce bana daha da romantik ve samimi geldi, ne bilim.. bende bi terslik var galiba boshayallersmile
anam insan yıllarca ayrı kalmış sevdiğinden ben şahsen tutkulu bi öpüşme bekledim yani ama beklediğimle kaldım Şeniz
evet öpüşürken yanağına doğru öptü erkan esini hep, tam anlamıyla öpüşme olmadı
esini oynayan rojda demirer bi röportajında zaten isminden anlaşılacağı üzere ben aşiret kızıyım öpüşemem demişti. gerçektende o kızın öpüştüğü hiç bi sahne yok yanaktan öpüşür gibi yapıyor
güya ipeğe her şey yasaktı ama mantıklı yasaklar vardı sonra maşallah evlenmeden çocuğu oldu .. erkek arkadaşlar felan en son da barışla evlenmeler..
masumiyetini yitirdi dizinin başındaki o tatlı kız..bozulmaya başlayınca da bakmadım zaten arada denk gelirse bakıyodum
güya ipeğe her şey yasaktı ama mantıklı yasaklar vardı sonra maşallah evlenmeden çocuğu oldu .. erkek arkadaşlar felan en son da barışla evlenmeler..
masumiyetini yitirdi dizinin başındaki o tatlı kız..bozulmaya başlayınca da bakmadım zaten arada denk gelirse bakıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?