Eve Düşen Yıldırım Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çoooooook saçma bir dizi yine aile içi ilişkiler yine evli adamın başka biri ile olan ilşkisi ve yine zengin adamların işleri yokmuş gibi davranıp aşık oldukları kadınların çevresinde dolaşmaları ve yine iki kardeşin aynı kişiyi sevmesi artık gına geldi bu dizi fazla tutulmaz umarım kısa sürer çünkü bir anlam taşımıyor ki bu dizi bize neyi öğretiyor tabikide hiç bişe ensest ilişki bu kadar:47::47:

kizlar ben bu dizide anlamadigim bisey var, Muazzez kime asik ? Sait'i seviyor mu sevmiyor mu ?? bi anlamadim gitti.....:44::44::52:

saiti seviyor ama saitin birlikte olduğu öbür kız varya hamile olduğunu söyledi muazzeze oda saitten uzak durmak için başkasıyla evlenecek galiba

Bi dizide istediğim gibi gitmiyor ya hep aynı konular off :)

kesinlikle muazzez ve sait diyorum yaşı yaşına uygun hem çok yakışıyorlar ama namıkla muazzez yakışmıyor namık evli o eşini sevmeli

[video=youtube;Sn_lDJvWMHc]http://www.youtube.com/watch?v=Sn_lDJvWMHc&feature=player_embedded[/video]

dün akşam izledim çok saçmaydı
bi kere başrolde ki adam evli olduğu halde gözü kardeşinin sevdiği kızda olan biri üstelik onları ayırmak için elinden geleni yapıyo
artık yeni moda kötü adamların başrolde olması galiba:)
dün bi sürü mantık hatası vardı
fırtınalı bi havada insan niye teknenin dışında durur hemde uç tarafta
sonra denizdeyken kolye var kızın boynunda,sonra adam yanına gelince yok oluyo
falan filan

bende izlemdim yeni sezonun ilk bolumunu, tek begendigim sonda calan, bana oyle bakma, sarkisiydi. :51:

dün akşam izledim çok saçmaydı
bi kere başrolde ki adam evli olduğu halde gözü kardeşinin sevdiği kızda olan biri üstelik onları ayırmak için elinden geleni yapıyo
artık yeni moda kötü adamların başrolde olması galiba:)
dün bi sürü mantık hatası vardı
fırtınalı bi havada insan niye teknenin dışında durur hemde uç tarafta
sonra denizdeyken kolye var kızın boynunda,sonra adam yanına gelince yok oluyo
falan filan

o kolye sayitle gezip tozarken yoktu, sadece gelinlik var uzerinde birde makyaji yanilmiyorum degil mi?...
Namik Muazzez kiyi da yatarken kolye takilmis..

[video=youtube;A9f0zlj16sI]http://www.youtube.com/watch?v=A9f0zlj16sI&feature=player_embedded[/video]

Erkekler Muazzezi çok abartıyor bence, yok çok güzelmiş, dünyanın en güzel kızı diyenler bile var yani yok artık.
Hoş kız ama bence normal sıradan abartılcak kadar güzel değil. Sadece boyunun uzun olmasını beğeniyorum.
Dizinin fragmanlarında kızı o kadar abartarak gösteriyorlar ki. Ve bu kızın Adriana Limadan da güzel olduğunu düşünen erkekler var inanamıyorum yani bence sıradan bir kız.

MEDYAPIM Genel Müdür Yardımcısı ve “Eve Düşen Yıldırım”ın uygulayıcı yapımcısı Armağan Çağlayan, dizinin bitiş tarihini twitter’dan açıkladı. Çağlayan’ın açıklamasına göre, bu pazartesi 20. Bölümü yayınlanacak olan “Eve Düşen Yıldırım”, 15 Ekim’de yayınlanacak olan 22. Bölümüyle final yapacak.
İşte o tweet:
Armagan çaglayan ‏@Armagan_caglaya
Eve Dusen Yildirim 22. Bolum ile veda ediyor. Emegi gecen herkese ve bizi izleyenlere tesekkurler.

Erkekler Muazzezi çok abartıyor bence, yok çok güzelmiş, dünyanın en güzel kızı diyenler bile var yani yok artık.
Hoş kız ama bence normal sıradan abartılcak kadar güzel değil. Sadece boyunun uzun olmasını beğeniyorum.
Dizinin fragmanlarında kızı o kadar abartarak gösteriyorlar ki. Ve bu kızın Adriana Limadan da güzel olduğunu düşünen erkekler var inanamıyorum yani bence sıradan bir kız.

bizde çok açılsaydık o kadar bi sürü erkek peşimizdeydi :11: hemde eminim kalitesiz erkeklerdir

Son düzenleme:
Back
X