Eve Düşen Yıldırım Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu tür dizileri kınıyorum!!
insan amca kızına nasıl asık olur sapık gibi bakar ya aklım almadı
bari uvey olsalardı öz amca oğlunada bu tür seyler yakısmıyor
dizileri iyice abarttılar yakında abisi babası tecavuz eden dizilerde yapılır bu kadar sapıklastık artık

bencede çok sapıkça bir film,adamlar sanki hiç kadın yüzü görmemiş gibi hemde amca kızına sarkıyor iğrenç ötesi:37::47:

ben çok sevdim diziyi gerilimli ve ilginç bence dahada entrika olsa süper olur :1:

tam olarak izlemeye tahammül bile edemedim,bir kızı cinsel obje olarak göstermek tabi kız da memnun bu halinden ve kuzenlerin
ona sarkması...böyle bir dizi çok gereksiz,emeğe yazık,
gerçek hayatta da muhtemelen var bu tür ilişkiler gizli kapaklı olanlar,ama gözler önüne serilmesi mantıksız ,

yalnız ben kızı anlamadım masum mu yoksa dikkat çekmeye mi çalşıyor bu ne rahatlık ya .

Muazzez sözde masum,saf bir kızcağız.Sait'e "biz kuzeniz" diyor, Namık'a "sen benim abimsin" diyor.ama Sait'in sevgilisini duyunca,Namık'ın karısının hamile olduğunu duyunca filan bozuluyor,trip atıyor.hiçbir şey anlamadım ben bu işten.

oooooffffffffff.. o namık' ne sövüorum ne sövüorumm... sapııkkk bu be sapık die... böle bi çekmeleri falan var ya, muazzeezzz die, o bakışları falannn alaah kahretmesin sapık bu adam diorum :1::1::1::1: rolünün hakkını verio, güzel dizi bence de, bakalım neler olcaaakkkkkk... :52:

Ne çabuk aşık oldular bu kıza yahu.

Sanki dişi sinek gelse eve de yapışsak diye bekliyorlarmış. Kuzen muzen farketmez; dişi olsun yeter.

Oyuncu güzel bir kız ama çok çocuksu yahu. Azcık seksi olsaydı da en azından adamlar karşı koyamıyor diyeydik.

Muazzez sözde masum,saf bir kızcağız.Sait'e "biz kuzeniz" diyor, Namık'a "sen benim abimsin" diyor.ama Sait'in sevgilisini duyunca,Namık'ın karısının hamile olduğunu duyunca filan bozuluyor,trip atıyor.hiçbir şey anlamadım ben bu işten.

aynı şeyi bende düşündüm.diziye arada bakıyorum kız saf mı yoksa art niyetli mi çözemedim:44:
ayrıca kız güzel ama oyunculuğu çok kötü bence:50:

artık diziler iyice bozuldu bence buda öyle eve kuzenleri geldi iki kardeşinde salyaları aktı ayıp beee:57::57::57::57: sait bekar neyse ama namık evli kız abi diyor kardeş gibi görmeleri gerekirdi onu birde kavga ettiler amca kızları için utanmazlarrr:50:

Ne çabuk aşık oldular bu kıza yahu.

Sanki dişi sinek gelse eve de yapışsak diye bekliyorlarmış. Kuzen muzen farketmez; dişi olsun yeter.

Oyuncu güzel bir kız ama çok çocuksu yahu. Azcık seksi olsaydı da en azından adamlar karşı koyamıyor diyeydik.

bence tam tersi kız seksi .yani çocuksu bir seksepalite var kızda.belkide canlandırdığı rol öle die bana öyle geliyordur .erkeklerin ilgisini çeker bu tipler hem masum hemde seksi gelir bide lolita tam .valla eevlerden ırakk .
o namık uyuz ya sen bak karına taktı kıza .nereye gidiyor ne yapıyor onane ya .çok belli ediyor ilgisini koca adam utanmıyor hiç.

Back
X