ipeğin saçları çok kötü ya hiç beğenmedim ayrıca dizi çok saçmalamaya başladı iyice gına geldi şimdi bir esinin abisinin özgüre aşık olması özgürün barıştan hoşlanıp sonra tekrar ipekle onları evlendirmesi çooook saçmaydı tabiki bu diziyi ciddiye almamak lazım gerçek hayatlarıda yansıttığı vardır illaki ama herkesin kızı uzakta böyle olacak diye bi kayde yok onada katılmıyorum sadece konular çok çarpıtıldı bir düzen yok süt nine bile boyun eğdi herşeye artık pess dedik....amannn alt tarafı dizi işte ona kalırsa aşk'ı memnu bundan daha ahlaksızca...adam kendini amca yerine koyup behlülü sahiplenmiş yıllar sonra adamın karısının koynuna girdi şimdi bide kızıyla evlencek rahat rahat..ohhhne ala...ibretlik bunlar övülesi tarafları yok..ohaoldumsmile
melekler korusun rezilliği
Dailymotion - Melekler Korusun Dizisi İğrençliği - www.webimsi.net - Film ve TV Kanalı
ay bide barışın benim aşkım satılık değil deemsi yokmu salak yaa.
kızlar rtük e şikayet ederken hamilelik falan değilde dini vecibelerle dalga geçikiyor demek daha etkili olur bence.
malum her dizide bir hamile var zaten onlara yaılacak bir şey yok
valla ben rtük e mail attım.ağzıma geleni saydım.en sonunda da rtüksen uyumada görevini yap bu kadar edepsizlik olmak saygısızlar yazdım..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?