kızlar itiraf ediyorum o kişi benim..:kedi:
zamnında farmville oynarken açtığım sahte bir hesaptı.:1ninca:.adımda aybike falan değil
ama oraya yorum yazmak için sayfayı beğenmem gerekiyordu..bende arkadaşlarımın profilinde melekler korusunu beğendi yazmasın diye oradan yazdım
kızın teki sinir etti biraz sert çıktım liseli çocuk gibi ama çok sinirlendim cidden..ben yanlış anlıyormuşum,aslında bize kötüleri gösterek çocuklarını koruyun diyormuş..herhalde hepimiz salağızda bi o akıllı..bide demişki sen izleme sen kaybedersin melekler korusun değil..diğer yorumlarıda gördüyseniz acıdım vallhi gençlere savunanlar var ya yazık çocuklara..
zamnında farmville oynarken açtığım sahte bir hesaptı.:1ninca:.adımda aybike falan değil
ama oraya yorum yazmak için sayfayı beğenmem gerekiyordu..bende arkadaşlarımın profilinde melekler korusunu beğendi yazmasın diye oradan yazdım
kızın teki sinir etti biraz sert çıktım liseli çocuk gibi ama çok sinirlendim cidden..ben yanlış anlıyormuşum,aslında bize kötüleri gösterek çocuklarını koruyun diyormuş..herhalde hepimiz salağızda bi o akıllı..bide demişki sen izleme sen kaybedersin melekler korusun değil..diğer yorumlarıda gördüyseniz acıdım vallhi gençlere savunanlar var ya yazık çocuklara..
ayrıca dün gölgede kalan birezalet daha vardı
kına muhabbeti.
kına gecelerinde ki çok da güzel bir adetimiz olan kına gecelerinde nerde görülmüş münasip yere kına yakıldığı.
bi kere daha yazıkalr olsun
Benimde dikkatimi cekti.. Çok üzgünüm çoook
Yalniz sanmiyorum bu tepkilere bisey yapilacagina.. Olsaydi Yaprak Dokumu, Unutulmaz, ve Ask-i Memnu gibi dizilere olurda, ama olmadi.. bilmiyorumkismile CADIARZU
Umudum yok yani.. Uff, ne zaman adamakilli ibretli bi dizi seyredecegiz ya..
ayrıca dün gölgede kalan birezalet daha vardı
kına muhabbeti.
kına gecelerinde ki çok da güzel bir adetimiz olan kına gecelerinde nerde görülmüş münasip yere kına yakıldığı.
bi kere daha yazıkalr olsun
Ay o sen miydin? çok iyi yazmışın, sana cevap yazanların resimlerinden daha çocuk oldukları anlaşılıyordu zaten.
Evet o da iğrençti :dilcikar:
Bence de bu dizi yayından kalkmaz. O kadar tepkisiz bir millet olmuşuz ki aman ne olcak havalarındayız hep. Bugün minibüste en arkada oturan iki bayan dizinin akşamki bölümünden bahsediyordu. Bayılmışlar İpek çok güzel gelin olmuş çok güzel bir bölümmüş valla zor tuttum kendimi konuşmamak için eğer yanımda oturuyor olsalardı dayanamayıp söyleyebilirdim. Ama alacağım cevap aman bu sadece dizi bu kadar ciddiye almaya gerek yok tarzında bir cevap olurdu üstelik savunmaya bile kalkarlardı eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?