Melekler Korusun Show Tv

kızlar itiraf ediyorum o kişi benim..:kedi:
zamnında farmville oynarken açtığım sahte bir hesaptı.:1ninca:.adımda aybike falan değil
ama oraya yorum yazmak için sayfayı beğenmem gerekiyordu..bende arkadaşlarımın profilinde melekler korusunu beğendi yazmasın diye oradan yazdım
kızın teki sinir etti biraz sert çıktım liseli çocuk gibi ama çok sinirlendim cidden..ben yanlış anlıyormuşum,aslında bize kötüleri gösterek çocuklarını koruyun diyormuş..herhalde hepimiz salağızda bi o akıllı..bide demişki sen izleme sen kaybedersin melekler korusun değil..diğer yorumlarıda gördüyseniz acıdım vallhi gençlere savunanlar var ya yazık çocuklara..

Allah ım
bende kım bu aklı basında bayan dıyordum
Ellerıne sağlık canım ya
o cırlak kesın daha cocuk
yazık
amaclarına ulasmıslar ıste
bak artık ona normal gelıyor

saçmalamaya başladıkları için bırakmıştım bu diziyi.ara ara fragmandan ve burdan bakıyordum dün sırf düğünü merak ettiği için bakayım dedim ama midem bulandı dayanmadım daha fazla.ne kadar iğrençlik ne kadar pislik içeren bi dizi olmuş bu ya.eşim bile ne kadar şerefsiz bi dizi umarım gençler bunun bi dizi olduğunu anlarda örnek almaz bunları dedi.

@ohcanimadeysin, agzina saglik. Iyi etmissin yazmakla. Ben daha face'e girmedim, ama boyle seyleri normal gorenler vardir mutlaka. Zaten amacta o..

Diger dizileri hic katmiyorum, ama gittikce nelerin anlatildigi belli. Kimi alay eder, kimi gittikce alisir ve benimser..

Allah akil fikir versin hepsine..

ben de yoville oynamak icin açtığım hesapla (aslı canan ..) beğendim sempatiksalakcinni

Senaristlerden, senaryoyu oynayan oyunculardan, yayınlayan kanaldan utanç duydum izlerken!!

Dilerim yapılan şikayetler dikkate alınır ve ahlâksızlıkları meşrulaştırmak isteyen, inançları ayaklar altına alan bu dizi yayından kaldırılır..

Show tv'ye de yayın durdurma cezası getirilsin, ki diğer yayınlara -umarım- örnek olsun.

Neden yayınlanıyor,izin veriliyor kısmı ise düşündürücü!.. Başa gelen felâketler boşuna değil diye düşünmeden edemiyor insan!..

Davut Dursun üniversitedeyken hocamdı,tavrını tarzını hayata bakışını biliyorum.Bu tip bir yayını onayladığına inanamıyorum.Kendisine her zaman ulaşabildiğim yoldan mail attım.
Ayrıca Rtük'e de şu adresten şikayet bildirdim.

Radyo Televizyon Üst Kurulu

kızlar be n timse yazdım

show tv yedeyazacam bidaha çıkartmasın bu diziyi. herkes haddini bilsin okadar basit değil.istediğin gibi ip oynatmak. şunları yazdım gerçi hızlı ve düşünmeden yazdım .hatalarla dolu olabilir ama ne demek istediğimi anlattım sanırım
gayet güzel başlayan diziniz son 3-4 aydır rezalete terbiyesiliğe pişkinliğe dönmüştür.

esin karakterinin hamile olması eyvallah.
ama artık ipeğin saçma sapan hamile kalması sanki çok normalmiş gibi düğün slaytına bebeğin resminin koyması bunlar zaten laçkalığın kalitesiz senaryonun ürünü bunlar zaten yeterince basitlik.
amaaaa hiç kimse dini nihakın eskilerden kalma köhne geri kafalı bir adet olarak gösteremez.
hiç kimse dini bir vazifeyi o saçma sapan dizisine alet edemez dalgada geçemez.
kendinize gelin değil sadece müslümanlara yapılan bu aşağılamayı değil hiçbie dine hiçbir mezhepe yapılan arsızlık saygısızlık kabul edilebilecek bir şey değildir.

şu dizinin yayından kalkması için elimden geleni yapacağım ki benim gibi düşünen benim gibi genç birçok arkadaşım var .

umarım bundan sonra yapılan hiçbir dizinizde tutmaz.

zaten tims amblemi bir dizinin ne kadar aptalca ne kadar basit olduğunu bize gösterecektir.

ayrıca dün gölgede kalan birezalet daha vardı
kına muhabbeti.
kına gecelerinde ki çok da güzel bir adetimiz olan kına gecelerinde nerde görülmüş münasip yere kına yakıldığı.
bi kere daha yazıkalr olsun

Böyle pervasızca,dalga geçercesine değerlerimizi küçük düşürmeye çalışmak gerçekten çok büyük bir ayıp.Elimizden mail yoluyla tepkimizi göstermek geliyorsa bunu yapmalıyız,umarım tepkilerimiz yerini bulur ve gereken yapılır..lmaz:

Benimde dikkatimi cekti.. Çok üzgünüm çoook

Yalniz sanmiyorum bu tepkilere bisey yapilacagina.. Olsaydi Yaprak Dokumu, Unutulmaz, ve Ask-i Memnu gibi dizilere olurda, ama olmadi.. bilmiyorumkismile CADIARZU

Umudum yok yani.. Uff, ne zaman adamakilli ibretli bi dizi seyredecegiz ya..

diziyi ne zamandır izlemiyorum bırakmıştım saçmalıklarından dolayı...
gerçekten bu kadar ilerimi gittiler kızlar şok oldum yazdıklarınızı okuyunca..
yazıklar olsun ya söyülyecek laf bulamıyorum...

mahvetmisler diziyi..
resmen dalga geciliyor,seviye yerlerde..
kurallarindan ödün vermeyen melek hanim bile alet oluyor her türlü oyuna,pislige..
hadi bizler tepkimizi dile getiriyoruz,yasimizi aldik,ne dogru yanlis biliyoruz
ama cok kücük yaslarda genc kizlarimizda izliyorlar..
resmen isik tutuyor yollarina,sanki yasananlar normalmis gibi gösterilerek

daha öncede rtük'e şikayet etmiştik bu diziyi ama gördükki hiç bir ceza verilmedi hatta gittikçe dahada azıttılar.ben yine ceza verileceğini düşünmüyorum.:umursamaz:aşkı memnu bile daha masum bu diziden.

canım haklısın ama dünkü bölümü seyredince aşkı memnu bile daha masum geldi.
hiç değilse adı yasak aşk
en azından dini konularla dalga geçmediler.

Heralde bir ayı geçti izlemiyorum diziyi, tamda bu nedenlerle bırakmıştım. ısabetli bir karar almışım.

ayrıca nedir bu esindede aynı şeyi yaptılar siz gayri meşru doğurun!!! sonra ya evlenirsiniz nasıl olsa yada hayatınızı gayet güzel kurarsınız mesajı gibi ne kadar hayasızca bir yaklaşım insanlar günümüzde zaten evlatlarını çekine çekine gönderiyorlar dışarıya okula buda tuz biber katıyor üstüne tebrik ederim yani gerçekten rezillikkkkk diz boyu ailellere falan ithaf etmesinler bu yayını şimdi söylemiyorum siz anladınız o kişilere ithaf etsinler uyuz çirkin ititci kız yaaa offf sinirlendim yine

Ay o sen miydin? çok iyi yazmışın, sana cevap yazanların resimlerinden daha çocuk oldukları anlaşılıyordu zaten.

Evet o da iğrençti :dilcikar:

Bence de bu dizi yayından kalkmaz. O kadar tepkisiz bir millet olmuşuz ki aman ne olcak havalarındayız hep. Bugün minibüste en arkada oturan iki bayan dizinin akşamki bölümünden bahsediyordu. Bayılmışlar İpek çok güzel gelin olmuş çok güzel bir bölümmüş valla zor tuttum kendimi konuşmamak için eğer yanımda oturuyor olsalardı dayanamayıp söyleyebilirdim. Ama alacağım cevap aman bu sadece dizi bu kadar ciddiye almaya gerek yok tarzında bir cevap olurdu üstelik savunmaya bile kalkarlardı eyvahedigeldismile

valla emellerine ulaşmışlar işte..çoluk çocuk nasıl savunuyor nasıl konuşuyor baksanıza..dünden beri hiç bakmıyorum o sayfaya..ters bişey söylerim yine birine..ağzımı toplayamam diye korkuyorum..dün rtüke şikayet bildirelim dedik eşima dınada ama olmadı..kilitlendi sanırım.çokmu şikayet var nesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…