nasıl sinir oldum,sinirden küplere bindim..
hiç iyi örnek değil bu dizi..hele dünki şeyler..
melek 1 saatte süt liman oldu,barışa ben sana güveniyorum dedi herşeyi unuttu hemen yüzü güldü düğün hazırlıklarına başlansın dedi..bide diyorki napalım olan oldu artık..meleğe bak sen meleğe....
benim annem olsa kahrından ölürdü herhalde..kırgın evlendirirdi beni..adam kaçıyormu evlendikten sonra bol bol beraber ol..
evlilik dışı ilişkiyi normal gösterdiler,hamile kalmakta mübah,hatta o kadar doğal ki davetiyeye yazıp slayta bile bebeğin kanıtları konuyor
ama dini nikah yapmak geri kafalılık...
ne kadar terbiyesizceydi ya..ben başımı falan örtmüyorum deyip başörtüsünü yere atmak,afedersin herkesin %90 ı çıplak,edep diye bişey yok,dine saygı yok,o anda toparlanabilirlerdi..
yanlış anlaşılmasın kimsenin kıyafetine bişey dediğim yok bende açığım..ama o an birazcık saygı gösterip,açık yerler kapatılmalıydı
özgürün başını örtmesi neydi duştan çıkmış gibi..
bide mehirle dalga geçiyorlar..
kimse boşanmak niyetiyle evlenmiyor ama hayatın ne getireceğide belli değil..dinimize göre güzel bir uygulama.boşansa kadın mağdur olmayacak..ama bunlar sakız etti..
kusura bakmasınlarda bunlar azdı iyice..
şimdiden bunlar ince ince beynimize işlenmeye çalışılıyorsa ben çok endişe ediyorum kızımın geleceği için..nasıl bir ortama düşecek,herşey mübah mı gösterilecek..
kınıyorum bu diziyi..senaristleri,yapımcıları..herkesi..
hatta izleyen bizi ama kahretsin merak yokmu merak..bi başladık ya nasıl bitecek diyoruz